https://www.youtube.com/watch?v=qMGuYjt6CP8
itd itd itd...
Nikad od njega turcinamadner wrote:Vidi ovog malog sto ne voli rakiju.
ni mnogi drugi. jewsi su gigantiBodkin wrote:Ni jedna arapska drzava im nije ni do koljena jebote
arzuhal wrote:Ne poznaje Kur'an ni termin "SDA", naprimjer, pa ima sura u kojoj se nekakvi klanjači proklinju, koji fol klanjaju a vjeru poriču...insomnia78 wrote: Samo sto Kur'an ne poznaje termine kao sto su "vladajuci rezim u Izraelu", "cionizam" isl
S moje sokoćalo
Jedno je narod, drugo vjera, treće država, četvrto ideologija...
Ma ja, gdje ces piti rakiju (cetnicko pice!! Niko drugi na svijetu ga ne pije) i psovati Boga, a da budes dobar covjek. To je nemoguce. Treba vjerovati i glasati za sda. Onda pravo u rajbwin wrote:Ovi ovdje bi podrzavali i Hitlera da je ubijao muslimane umjesto jevreja. Ko god ubija ili tlaci muslimane na bilo koji nacin on im priraste srcu ma to je nevidjeno...
A opet ima i tzv bosnjaka koji ovdje o izraelu pisu hvalospjeve. To su ti oni sto bazde na rakiju i psovanje Boga im je primarna psovka. Ali vele za sebe da su dobri u dusi i nikome zlo ne misle.
Samo reci ko ce voditi istragu?bwin wrote:Preko IP-a pronaci adrese stanovanja ovih izraelskih dupelizaca i na ispitivanje. Detaljno ispitati njihovu ulogu u ratu ako su ucestvovali i njihove ideoloske principe u koje vjeruju, a zatim odrediti daljne korake. Da smo normalna drzava tako bi uradili.
Erdogan , posto on sad redom ispitujeinsomnia78 wrote:Samo reci ko ce voditi istragu?bwin wrote:Preko IP-a pronaci adrese stanovanja ovih izraelskih dupelizaca i na ispitivanje. Detaljno ispitati njihovu ulogu u ratu ako su ucestvovali i njihove ideoloske principe u koje vjeruju, a zatim odrediti daljne korake. Da smo normalna drzava tako bi uradili.![]()
S moje sokoćalo
Ja se sve nadam da trola, da nije ozbiljan.Cherry-Cherry wrote:Svega je bilo na ovom forumu, ali ovakvog giganta odavno nismo imali.
Ja kazem "da smo normalna zemlja tako bi radili". Trenutno nismo, mozda budemo kad zemlju oslobodimo od domace verzije izraela tzv rep sumske. Mene ne brinu pripadnici domace verzije izraela vec ovi tzv bosnjaci a koji ne vide u genocidnoj politici izraela nista strasno. S takvima treba biti oprezan, oni bi za 100km odali drzavnu tajnu najljucem neprijatelju i prodali nas dok trepnes. Nemoguce da je neko urednog mentalnog sklopa a da podrzava izrael. Jednostavno nemoguce. Oprez normalni bosnjaci, Oprez sa ovakvima.insomnia78 wrote:Ne laprdaj
Po sumskoj ti hodaju zlocinci, u drzavnim institucijama ti rade zlocinci, negatori genocida i ljudi koji Bosni zele zlo i niko se ni ne pocese. Ti bi zbog Izraela ispitiv'o
Ti i koja vojska?
S moje sokoćalo
Tamo negdje početkom 1980-ih, uglavnom prva polovina 1980-ih, srednja škola, čas istorije, profesorica plače. Jedna klinac iz razreda rekao za jevreje "ćifuti". A profesorica iz nekog razloga bila veoma osjetljiva na vrijeđanje jevreja.Banksy wrote:Tačno, ako je i bilo oscilacija u zvaničnim odnosima s Izraelom oni se nisu osjetili na terenu. Ne pamtim da sam u društvu ikad čula ijednu pogrdnu riječ na njihov račun.seln wrote:
Dovoljno sam star, pa se sjecam da prije rata nije bilo ovako. Da, bilo je nekih recidiva, pogotovo kod nekih pseudovjernika, ali nikakvog manifestnog antisemitizma, iako je zvanicni stav prema drzavi Izrael bio daleko tvrdji (mislim da cak nismo imali ni diplomatske odnose).
Pricam o SFRJ iz vremena koje pamtim i spominjem ga kao kontrast prema danas.
Bravo. Kako objasniti zatucanom majmunu da bi Palestinci na ono teritorije sto imaju mogli kao hadzije zivjeti. Ali problem su organizacije kao Hamas koje ljude truju mrznjom, vode ih u rat koji prije svega ne mogu pobijediti. Evo izjava jedne od velikih faca u Hamasu tokom izraelsko-palestinskog sukoba 2014. godine (http://www.klix.ba/vijesti/svijet/hamas ... /140730012)Njanjavi wrote:Neuka i lako indoktrinisana raja mrzi izrael, mrzi jevrejsku kulturu, trpaju sve u isti kos zbog sacice desnicarskih klika.
Bosnjo ne konta da je jedan od najvecih slobinih ahbaba bio jaser arafat, ljudi ne kontaju da nazadne militantne palestinske struje trpaju svoju djecu u zive zidove.
I ja sad poslje svega sta smo mi dozivjeli treba da dajem neku podrsku narodu ciji je predsjednik surovao otvoreno sa likom koji je ovu zemlju obojio krvlju, ne pada mi na pamet.
Ljudi ne kontaju da svaka palestinska familija koju izmjeste dobije jako solidnu nadoknadu za to, samo je velika stigma u toj kulturi da se kaze kako su uzeli novce od jevreja i drustvo na to gleda smrknuto.
Imas masu primjera jevrej otvori granap u mahali i masovno palestinci ne zele kupovat tu zbog te politike.
Za dosta frke dole je kriva i palestinska strana, nema tu klasicni good guys bad guys furki, obje strane potenciraju odrzivo flejmovanje i segregaciju namjerno.
Jevreje ako nista treba cjenit zbog ogromnog doprinosa svjetskoj kulturi na masu polja i jako su mi fascinantne neke njihove price, mitovi, kaballah, i razna ezoterijska skrivena znanja.
Dosta toga inteligentan insan moze naucit od jevreja.
A inače Palestinci nisu nikada ubili nijednog civila? Čisto da znaš da Palestinci nazivaju ulice po bombašima samoubicama (po onima koji se među civilima raznesu).bwin wrote:KAZU POJEDINE "BOSNJE" DA IM JE IZRAEL UZOR.Muslimani tzv to kazu. Njima je drzava koja ovo radi uzor.
Ma, Izrael radi šta radi zbog Hamasa, Hamas je nastao zbog onoga šta Izrael radi, Englezi sve zakuhali, Amerikanci opet svoje. I taj Gordijev čvor niko više ne otpetlja.Korisnikk wrote:Bravo. Kako objasniti zatucanom majmunu da bi Palestinci na ono teritorije sto imaju mogli kao hadzije zivjeti. Ali problem su organizacije kao Hamas koje ljude truju mrznjom, vode ih u rat koji prije svega ne mogu pobijediti. Evo izjava jedne od velikih faca u Hamasu tokom izraelsko-palestinskog sukoba 2014. godine (http://www.klix.ba/vijesti/svijet/hamas ... /140730012)Njanjavi wrote:Neuka i lako indoktrinisana raja mrzi izrael, mrzi jevrejsku kulturu, trpaju sve u isti kos zbog sacice desnicarskih klika.
Bosnjo ne konta da je jedan od najvecih slobinih ahbaba bio jaser arafat, ljudi ne kontaju da nazadne militantne palestinske struje trpaju svoju djecu u zive zidove.
I ja sad poslje svega sta smo mi dozivjeli treba da dajem neku podrsku narodu ciji je predsjednik surovao otvoreno sa likom koji je ovu zemlju obojio krvlju, ne pada mi na pamet.
Ljudi ne kontaju da svaka palestinska familija koju izmjeste dobije jako solidnu nadoknadu za to, samo je velika stigma u toj kulturi da se kaze kako su uzeli novce od jevreja i drustvo na to gleda smrknuto.
Imas masu primjera jevrej otvori granap u mahali i masovno palestinci ne zele kupovat tu zbog te politike.
Za dosta frke dole je kriva i palestinska strana, nema tu klasicni good guys bad guys furki, obje strane potenciraju odrzivo flejmovanje i segregaciju namjerno.
Jevreje ako nista treba cjenit zbog ogromnog doprinosa svjetskoj kulturi na masu polja i jako su mi fascinantne neke njihove price, mitovi, kaballah, i razna ezoterijska skrivena znanja.
Željni smo smrti. Ali fazon je, ne gine on nego obični narod koji vjeruje u njegove gluposti a on i druge face dobijaju debele pare od ostalih bliskoističnih zemalja koje finansiraju napade na Izrael.
I ne mogu da se ne nasmijem kad vidim kako lijepe slike izraelskih vojnika koji nisane djecu ovdje na forumima. Pa je li vama jasno da ti isti Palestinci djecu od samog djetinjstva uce da nozevima, kamenjem i bombama napadaju vojnike?
Daleko od toga da su Izraelci cvjećke. Da su i ubijali civile kada su mogli izbjeći, sigurno da jesu. Ali niko me neće ubjediti da Hamas ne vodi Palestinu u propast. I niko me neće ubijediti da sve visoke face u Hamasu ne žive kao hadžije i dio novca koji dobijaju od kojekakvih šeikova ne odvajaju za sebe, dok truju obični narod mržnjom i dok obični smrtnici ginu za njihove ideale.Hakiz wrote:Ma, Izrael radi šta radi zbog Hamasa, Hamas je nastao zbog onoga šta Izrael radi, Englezi sve zakuhali, Amerikanci opet svoje. I taj Gordijev čvor niko više ne otpetlja.Korisnikk wrote:Bravo. Kako objasniti zatucanom majmunu da bi Palestinci na ono teritorije sto imaju mogli kao hadzije zivjeti. Ali problem su organizacije kao Hamas koje ljude truju mrznjom, vode ih u rat koji prije svega ne mogu pobijediti. Evo izjava jedne od velikih faca u Hamasu tokom izraelsko-palestinskog sukoba 2014. godine (http://www.klix.ba/vijesti/svijet/hamas ... /140730012)Njanjavi wrote:Neuka i lako indoktrinisana raja mrzi izrael, mrzi jevrejsku kulturu, trpaju sve u isti kos zbog sacice desnicarskih klika.
Željni smo smrti. Ali fazon je, ne gine on nego obični narod koji vjeruje u njegove gluposti a on i druge face dobijaju debele pare od ostalih bliskoističnih zemalja koje finansiraju napade na Izrael.
I ne mogu da se ne nasmijem kad vidim kako lijepe slike izraelskih vojnika koji nisane djecu ovdje na forumima. Pa je li vama jasno da ti isti Palestinci djecu od samog djetinjstva uce da nozevima, kamenjem i bombama napadaju vojnike?
Kojoj teritoriji? Onoj teritoriji na kojoj svaki sekund može doći grupa ljudi, dovesti mašine, srušiti kuće Palestinaca i izgraditi još jedno Jevrejsko naselje?Korisnikk wrote: Bravo. Kako objasniti zatucanom majmunu da bi Palestinci na ono teritorije sto imaju mogli kao hadzije zivjeti.
Njutnovi zakoni vrijede i u politici, to sam već negdje napisao.Korisnikk wrote:Daleko od toga da su Izraelci cvjećke. Da su i ubijali civile kada su mogli izbjeći, sigurno da jesu. Ali niko me neće ubjediti da Hamas ne vodi Palestinu u propast. I niko me neće ubijediti da sve visoke face u Hamasu ne žive kao hadžije i dio novca koji dobijaju od kojekakvih šeikova ne odvajaju za sebe, dok truju obični narod mržnjom i dok obični smrtnici ginu za njihove ideale.Hakiz wrote:Ma, Izrael radi šta radi zbog Hamasa, Hamas je nastao zbog onoga šta Izrael radi, Englezi sve zakuhali, Amerikanci opet svoje. I taj Gordijev čvor niko više ne otpetlja.Korisnikk wrote: Bravo. Kako objasniti zatucanom majmunu da bi Palestinci na ono teritorije sto imaju mogli kao hadzije zivjeti. Ali problem su organizacije kao Hamas koje ljude truju mrznjom, vode ih u rat koji prije svega ne mogu pobijediti. Evo izjava jedne od velikih faca u Hamasu tokom izraelsko-palestinskog sukoba 2014. godine (http://www.klix.ba/vijesti/svijet/hamas ... /140730012)