Zasto mrtvim drzavnicima ne daju mira
-
senada
#1 Zasto mrtvim drzavnicima ne daju mira
Zabijen glogov kolac u Miloševićev grob
Nezadovoljan najavom obilježavanja obljetnice smrti Slobodana Miloševića fotograf iz Požarevca, Miroslav Milošević, zabio glogov kolac u grob bivšeg srpskog predsjednika, prenosi Glas javnosti.
POŽAREVAC - Nezadovoljan najavom obilježavanja obljetnice smrti Slobodana Miloševića fotograf iz Požarevca, Miroslav Milošević, zabio glogov kolac u grob bivšeg srpskog predsjednika, prenosi Glas javnosti.
Nakon što je u subotu ujutro zabio kolac u grob Slobodana Miloševića mobitelom je nazvao policiju i rekao što je napravio.
"Mobitelom sam javio policiji gdje sam i što radim, a oni su mi odgovorili da pazim da me Milošević rukom ne uhvati iz groba. Nakon što sam grob probio kolcem, otišao sam i prijavio se policiji, a sutradan sam i po danu ponovio ovaj 'performance'. Kasnije me je saslušao Milan Šućurović i rekao da me zbog skrnavljena grobnice prijavila snaha pokojnog Miloševića, Milica Gajić, i da će oni prijavu proslijediti tužiteljstvu", rekao je Miroslav Milošević.
Borivoje Tanović, kumče Marka Miloševića sina pokojnog srpskog predsjednika, telefonski je prijetio likvidacijom Miroslavu Miloševiću. Kasnije je Tanović na ulici prijetio Momčilu Veljkoviću, koordinatoru nevladine udruge "Otpor" koja je sudjelovala u rušenju Slobodana Miloševića s vlasti.
Tanović mu je prijetio da će oni za uzvrat oskvrnuti grob ubijenog premijera Zorana Đinđića, te im je zaprijetio tučnjavom ukoliko se ne pojave na obljetnici Miloševićeve smrti.
5.3.2007.
Pincom.info
Nezadovoljan najavom obilježavanja obljetnice smrti Slobodana Miloševića fotograf iz Požarevca, Miroslav Milošević, zabio glogov kolac u grob bivšeg srpskog predsjednika, prenosi Glas javnosti.
POŽAREVAC - Nezadovoljan najavom obilježavanja obljetnice smrti Slobodana Miloševića fotograf iz Požarevca, Miroslav Milošević, zabio glogov kolac u grob bivšeg srpskog predsjednika, prenosi Glas javnosti.
Nakon što je u subotu ujutro zabio kolac u grob Slobodana Miloševića mobitelom je nazvao policiju i rekao što je napravio.
"Mobitelom sam javio policiji gdje sam i što radim, a oni su mi odgovorili da pazim da me Milošević rukom ne uhvati iz groba. Nakon što sam grob probio kolcem, otišao sam i prijavio se policiji, a sutradan sam i po danu ponovio ovaj 'performance'. Kasnije me je saslušao Milan Šućurović i rekao da me zbog skrnavljena grobnice prijavila snaha pokojnog Miloševića, Milica Gajić, i da će oni prijavu proslijediti tužiteljstvu", rekao je Miroslav Milošević.
Borivoje Tanović, kumče Marka Miloševića sina pokojnog srpskog predsjednika, telefonski je prijetio likvidacijom Miroslavu Miloševiću. Kasnije je Tanović na ulici prijetio Momčilu Veljkoviću, koordinatoru nevladine udruge "Otpor" koja je sudjelovala u rušenju Slobodana Miloševića s vlasti.
Tanović mu je prijetio da će oni za uzvrat oskvrnuti grob ubijenog premijera Zorana Đinđića, te im je zaprijetio tučnjavom ukoliko se ne pojave na obljetnici Miloševićeve smrti.
5.3.2007.
Pincom.info
-
Jastreb35
Radi se o lesu. Trebao mu je zabiti kolac u srce kada je trebalo i zbog Milosevica samog, a ne danas kada su Vukovar, Srebrenica i Racak vec usli u knjige istorije, i ne zato sto neko drugi, peti i deveti planira organizovati obiljezavanje godisnjice smrti. U svakom slucaju, sramotan cin. Prema lesu treba ukazati duzno postovanje, nebitno o cijem se lesu radilo.
- izzy131
Radi se o lesu, a ne radi se o drzavniku. Haha, cuj Milosevic, ni manje ni vise- drzavnik!
Tu titulu nose ljudi od posebnog znacaja za neku zemlju, ljudi koji su donijeli pozitivne reforme... Recimo, Zapatero je drzavnik, Milosevic i ovi nasi sibicari (svi bez razlike) su ...hmmmm.... sibicari!
Nema ovdje drzavnika od Dzeme Bijedica! Nazalost.
Tu titulu nose ljudi od posebnog znacaja za neku zemlju, ljudi koji su donijeli pozitivne reforme... Recimo, Zapatero je drzavnik, Milosevic i ovi nasi sibicari (svi bez razlike) su ...hmmmm.... sibicari!
Nema ovdje drzavnika od Dzeme Bijedica! Nazalost.
-
horiznot
[quote="Jastreb35"]Radi se o lesu. Trebao mu je zabiti kolac u srce kada je trebalo i zbog Milosevica samog, a ne danas kada su Vukovar, Srebrenica i Racak vec usli u knjige istorije, i ne zato sto neko drugi, peti i deveti planira organizovati obiljezavanje godisnjice smrti. U svakom slucaju, sramotan cin. Prema lesu treba ukazati duzno postovanje, nebitno o cijem se lesu radilo.[/quote]
Dobro postovanje , ali sto jos i duzno ? Cime nas zaduzi ?
Dobro postovanje , ali sto jos i duzno ? Cime nas zaduzi ?
- uozo
Kazu, zvali Van Helsinga na ekspertizu. Dos'o on, isti Hugh Jackman kazu svjedoci!
Rek'o Van Jackman Helsing, nakon sto je malo skont'o situvaciju da se kanarinac povampirio i da njegov duh i njegove ideje jos kruze sumadijom, macvom, a izgleda i Vojvodinom. Svaku noc glogov kolac i dol' i gor'.
Kome ba respekt? Kanarincu?
Zaboravi na taj respekt!
Rek'o Van Jackman Helsing, nakon sto je malo skont'o situvaciju da se kanarinac povampirio i da njegov duh i njegove ideje jos kruze sumadijom, macvom, a izgleda i Vojvodinom. Svaku noc glogov kolac i dol' i gor'.
Kome ba respekt? Kanarincu?
Zaboravi na taj respekt!
- spreca
Mogu mu zabiti ne samo kolac a mozda i sta drugo ine samo u srce nego i u gu*icu samo steta sto mu nisu prije zabili postedio bih nas ovih rasprava i nagadjanja a sto je naj vaznije velike bjede koja nas je zadesila.
-
Jastreb35
Ponovo, radi se o lesu. Duzno postovanje prema lesu jer se radi o lesu. Nije bitno cijem.uozo wrote:Kazu, zvali Van Helsinga na ekspertizu. Dos'o on, isti Hugh Jackman kazu svjedoci!![]()
![]()
![]()
Rek'o Van Jackman Helsing, nakon sto je malo skont'o situvaciju da se kanarinac povampirio i da njegov duh i njegove ideje jos kruze sumadijom, macvom, a izgleda i Vojvodinom. Svaku noc glogov kolac i dol' i gor'.![]()
![]()
Kome ba respekt? Kanarincu?![]()
Zaboravi na taj respekt!
-
Danko_Bananko
Jastreb35 wrote:Ponovo, radi se o lesu. Duzno postovanje prema lesu jer se radi o lesu. Nije bitno cijem.uozo wrote:Kazu, zvali Van Helsinga na ekspertizu. Dos'o on, isti Hugh Jackman kazu svjedoci!![]()
![]()
![]()
Rek'o Van Jackman Helsing, nakon sto je malo skont'o situvaciju da se kanarinac povampirio i da njegov duh i njegove ideje jos kruze sumadijom, macvom, a izgleda i Vojvodinom. Svaku noc glogov kolac i dol' i gor'.![]()
![]()
Zaboravi na taj respekt!
Sta ja mislim o Milosevicu i Milosevicevcima, bolje da i ne govorim...
Ali skrnavljenje necijeg groba i lesa je odvratno, ma ko bio u njemu.
- uozo
Ma nije Danko ako ga uradi strucnjak Van Helsing!Danko_Bananko wrote:Jastreb35 wrote:Ponovo, radi se o lesu. Duzno postovanje prema lesu jer se radi o lesu. Nije bitno cijem.uozo wrote:Kazu, zvali Van Helsinga na ekspertizu. Dos'o on, isti Hugh Jackman kazu svjedoci!![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravi na taj respekt!![]()
Jos pogotovo ako je to Hugh Jackman!
.eben mu misa, zar mene ovdje jos neko ozbiljno shvata!
A samo se vi za.ebajite njegov duh jos kruzi po sumadiji! Kazu da mu se ponekad u pratnji pojavi jos jedan malo deblji duh sa ruzom u kosi!
Taj drugi prica cirilicom sa ruskim naglaaaaaskom.
-
horiznot
Bata slobno nije " ma ko " on je poseban slucajDanko_Bananko wrote:Jastreb35 wrote:Ponovo, radi se o lesu. Duzno postovanje prema lesu jer se radi o lesu. Nije bitno cijem.uozo wrote:Kazu, zvali Van Helsinga na ekspertizu. Dos'o on, isti Hugh Jackman kazu svjedoci!![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravi na taj respekt!![]()