Ja sam muskarac, i nemam nikakvih problema da izadjem u grads vise jarana, imam zajednicke aktivitete i interese sa jednim ili vise njih. Ako na kafu dogovorimo dvojica i treci se pridruzi, nikakav problem. Vrlo vrlo vrlo rijetko da mi zasmeta to i da pozelim da neko od jarana nije dosao.
Medjutim, ZENE!!! Zasto samo dvije zene mogu biti drugarice i ako se treca pojavi, odmah rat medju njima s kim ce ona treca biti. Obicno se one dvije "dominantne" u grupi bore da vode onu "subminisvnu", koja popusta. Submisivna ih kontrolise obe na taj nacin i indirektno odredjuje s kojom ce se druziti. Koji vam je djavo?
Zasto mogu dvije a ne mogu tri drugarice?
-
meteorit135531
#2 Re: Zasto mogu dvije a ne mogu tri drugarice?
Ja koliko sam vidio , žene se uvijek kreću u coporativnoj formaciji, i rijetko koja da će se izdvojiti i talasati sama van tog copora.. nikad u tom coporu nisu prave prijateljice , samo se dobro pretvaraju i druzenje im služi samo svrsi da mogu koga kvalitetno otracat , i otići na zajedničku frizuru..
Kad se udaju , onda su posrijedi sasvim druga pravila.. krenu jahat i kljucat u zakmo svog novopečenog ljubimca koji se zove njen suprug, i onda jbg pitaš se koji im je ?
Sve je to neki interes u svemu.
Kad se udaju , onda su posrijedi sasvim druga pravila.. krenu jahat i kljucat u zakmo svog novopečenog ljubimca koji se zove njen suprug, i onda jbg pitaš se koji im je ?
Sve je to neki interes u svemu.
- ho oponopono
#3 Re: Zasto mogu dvije a ne mogu tri drugarice?
...one dvije fino glabaju onu treću...i sve hi hi hi hi pi hi hi hi...
- studiorum_tuzlaensis
#4 Re: Zasto mogu dvije a ne mogu tri drugarice?
Istina živa... Uvijek se vodi neki tihi rat, obično su ko grupica neka bile dobre čitavu srednju školu, onda na fakultetu se malo razišle, i nastale su manje grupice od 3. jbg. život ih je razdvojio malo, ali se i dalje druže. Ako neka nađe momka, on obično prolazi kroz njihove imovinske i moždane skenere pa jadni momak veze nema kome se tu mora dopasti, njoj ili njima. Ako momak ostane uže od pola godine, prijateljstvo se raspada, a velike su šanse da će se ponovo krenuti družiti ako one nađu momka.
Tako funkcionišu žene. Znači ako njih 2 imaju momka, treća mora isto imati momka, inače nema smisla ništa, ni prijateljstvo, ni kafa, ni izlazak.
Ako njih dvije nemaju momka, onda treća je tu samo da njen momak bude tema kojom ga oštrokondže blate i podmeću stupice puneći joj glavu kako frajer okolo jebe sve što se mrda ko da je Charlie Sheen u najmanju ruku.
Onda se veza prekida ili ako izdrži duže od pola godine, onda ista stvar iz prvog pasusa...
Tako da ako vidite tri ribe u kafani i znate da su nerazdvojne, prići da, pokupiti da, afera da, veza NE... ako hoćeš da budeš rahat. Puno je lakše sa dvosjedom
ili onim "nobody understands me" djevojkama koje vole knjige ili se druže sa muškarcima.
Tako funkcionišu žene. Znači ako njih 2 imaju momka, treća mora isto imati momka, inače nema smisla ništa, ni prijateljstvo, ni kafa, ni izlazak.
Ako njih dvije nemaju momka, onda treća je tu samo da njen momak bude tema kojom ga oštrokondže blate i podmeću stupice puneći joj glavu kako frajer okolo jebe sve što se mrda ko da je Charlie Sheen u najmanju ruku.
Tako da ako vidite tri ribe u kafani i znate da su nerazdvojne, prići da, pokupiti da, afera da, veza NE... ako hoćeš da budeš rahat. Puno je lakše sa dvosjedom
- Connaisseur Karlin
#6 Re: Zasto mogu dvije a ne mogu tri drugarice?
ja sma dozivjela borbu izmedju dvojice, treci nije ni trebaoapsidejzi wrote:Ja sam muskarac, i nemam nikakvih problema da izadjem u grads vise jarana, imam zajednicke aktivitete i interese sa jednim ili vise njih. Ako na kafu dogovorimo dvojica i treci se pridruzi, nikakav problem. Vrlo vrlo vrlo rijetko da mi zasmeta to i da pozelim da neko od jarana nije dosao.
Medjutim, ZENE!!! Zasto samo dvije zene mogu biti drugarice i ako se treca pojavi, odmah rat medju njima s kim ce ona treca biti. Obicno se one dvije "dominantne" u grupi bore da vode onu "subminisvnu", koja popusta. Submisivna ih kontrolise obe na taj nacin i indirektno odredjuje s kojom ce se druziti. Koji vam je djavo?
nije borba tipicna za zene koje izadju sa jednim muskracem, desava se i obratna reakcija, jdna zena i vise musakraca