Zasto, moderatori......

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
*TAMARA*

#1 Zasto, moderatori......

Post by *TAMARA* »

Molila bih moderatora/e da mi odgovore, zasto su obrisali moj topic u vezi sevdalinke?????
Dali je to greska sto sam napisala naziv pjesme "Vratnik pjeva" i "Emina", ili greska sto sam rekla "Pozdrav svim Bosnjacima"????? :x

Ja se izvinjavam ako sam tu pogresila, ali onda treba da tema bude, "Najbolje guslarske pesme".....

PS, moderatori, opredelite se sta ste....bosnjaci ili nesto drugo.....koji stav covjek da zauzme ovde?????? :?
No_Comment

Post by No_Comment »

Mozda je greshkom pobrisano...inace izgleda da i moderatori prestrojavaju svoje redove...nema nekih ....izgleda da je cistka...ili neshto sasvim drugo...
ovejaraS

Post by ovejaraS »

oprostite sto cu ovo reci, ali ove nepredvidive, niske i prekomjerne intervencije moderatora uveliko ugrozavaju samu bit i smisao foruma. apsolutno je neprihvatljivo njihovo medjusobno nadmetanje u stilu ko smije vise pobrisati i ko se vise brine o forumskoj "urednosti". shvatite konacno da ne radite u apoteci - ovo je samo mjesto gdje i vi takodje mozete procitati ono sto ne mozete ni na jednom drugom mjestu, medjutim svojim postupcima samo tjerate ljude i cini mi se da je sve manje tolerancije, raznolikosti i bogatstva ideja, a sve vise zacrtanog kodeksa medju par desetaka vas koji se slijepo pridrzavate jedne te iste, bojazljive i dosadne sheme koja ubija slobodu izrazavanja :skoljka:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Evo teme..."Najljepshe sevdalinke"...ziva i zdrava... http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=17468

Sta bi bilo kad bi svaki forumash otvarao svoju temu o sevdalinkama :-) ?
Post Reply