I sad mene interesuje, zasto ljudi lazu? Sta imaju od toga? Ne razumijem i nikada necu razumjeti. Da li je to neka potreba ili je njima sve samo zajebancija
Zasto ljudi na chatu lazu???
- Daphna
#1 Zasto ljudi na chatu lazu???
Desi mi se to sinoc... Bila sam na chatu, onako da ubijem koji minut, i pojavi se neki lik sa nickom RAUL-25. Krene neka bezvezna prica, pozali mi se zbog nekih ljubavnih problema... Pozalim se i ja njemu, kontam, stranac je, nece nikome skoditi, ne zna on mene, ne znam ja njega. Ali, avaj... Kada sam rekla bas sve o tom tipu koji me razocarao ispostavi se da sam chatala upravo sa njim!!!!!!
Slagao je sve, ime, godine, zanimanje... Sve! Jao kako sam bila bijesna
I sad mene interesuje, zasto ljudi lazu? Sta imaju od toga? Ne razumijem i nikada necu razumjeti. Da li je to neka potreba ili je njima sve samo zajebancija
- maccarona
joj sto vi stalno imate potrebu nesto da prepricavate svoje ljubavne probleme po internetu
evo prijedlog
otvori word... ispisi sve sto ti je na srcu..i posalji sebi na mail
i kao da si se ispricala sa nekim
tako radi
jedna moja
drugarica

evo prijedlog
otvori word... ispisi sve sto ti je na srcu..i posalji sebi na mail
-
vatra i voda
#3 Re: Zasto ljudi na chatu lazu???
Potreba .I to to teska .To nema nikave veze sa zajebancijom.Ozbiljan covjek koji drzi do sebe i do nekih principa nece se s tim zajabavati .Istina je svetinja.Istina i Bog to su sinonimi.Lazov je bolestan covjek.Ne mora biti pokvaren i zao ali je bolestan.Ima nekoliko vrsta lazova.Tvoj bivsi je slucaj kome nema spasa.nisi mogla na njega nabasati ( to je isto da si dobila loto ) on te je nasao . Lijek protiv njega je taj da imas zajebanog brata ili jarana.Daphna wrote:Desi mi se to sinoc... Bila sam na chatu, onako da ubijem koji minut, i pojavi se neki lik sa nickom RAUL-25. Krene neka bezvezna prica, pozali mi se zbog nekih ljubavnih problema... Pozalim se i ja njemu, kontam, stranac je, nece nikome skoditi, ne zna on mene, ne znam ja njega. Ali, avaj... Kada sam rekla bas sve o tom tipu koji me razocarao ispostavi se da sam chatala upravo sa njim!!!!!!Slagao je sve, ime, godine, zanimanje... Sve! Jao kako sam bila bijesna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Daphna
Nemam ja potrebu da prepricavam svoje ljubavne probleme. Samo priznajem da sam bila naivna i nasjela, ali necu vise. Jer on je skontao sa kim chata i navukao me na tanak led.
Desava se to i bez jadanja o ljubavi, znam iz iskustva drugih osoba. Uzasno je puno lazi. Zasto?[/quote]
Desava se to i bez jadanja o ljubavi, znam iz iskustva drugih osoba. Uzasno je puno lazi. Zasto?[/quote]
- Daphna
#5 Re: Zasto ljudi na chatu lazu???
A sta ako nemam ni jedno ni drugo? Sada bar zna sta stvarno mislim o njemuvatra i voda wrote:Potreba .I to to teska .To nema nikave veze sa zajebancijom.Ozbiljan covjek koji drzi do sebe i do nekih principa nece se s tim zajabavati .Istina je svetinja.Istina i Bog to su sinonimi.Lazov je bolestan covjek.Ne mora biti pokvaren i zao ali je bolestan.Ima nekoliko vrsta lazova.Tvoj bivsi je slucaj kome nema spasa.nisi mogla na njega nabasati ( to je isto da si dobila loto ) on te je nasao . Lijek protiv njega je taj da imas zajebanog brata ili jarana.Daphna wrote:Desi mi se to sinoc... Bila sam na chatu, onako da ubijem koji minut, i pojavi se neki lik sa nickom RAUL-25. Krene neka bezvezna prica, pozali mi se zbog nekih ljubavnih problema... Pozalim se i ja njemu, kontam, stranac je, nece nikome skoditi, ne zna on mene, ne znam ja njega. Ali, avaj... Kada sam rekla bas sve o tom tipu koji me razocarao ispostavi se da sam chatala upravo sa njim!!!!!!Slagao je sve, ime, godine, zanimanje... Sve! Jao kako sam bila bijesna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
vatra i voda
#6 Re: Zasto ljudi na chatu lazu???
Bas te briga opet se nesekiraj , on ce i dalje lagati a vec ce ga neko "izlijecti " barem privremeno i tako do kraja zivota .To je najveca tuga u zivotu kada te ljudi ne shvataju ozbiljno i prave segu na tvoj racun zato sto znaju da si lazov.nista nema gore nego kada te niko ne postuje.To je usud ljudi koji lazu.Daphna wrote:A sta ako nemam ni jedno ni drugo? Sada bar zna sta stvarno mislim o njemuvatra i voda wrote:Potreba .I to to teska .To nema nikave veze sa zajebancijom.Ozbiljan covjek koji drzi do sebe i do nekih principa nece se s tim zajabavati .Istina je svetinja.Istina i Bog to su sinonimi.Lazov je bolestan covjek.Ne mora biti pokvaren i zao ali je bolestan.Ima nekoliko vrsta lazova.Tvoj bivsi je slucaj kome nema spasa.nisi mogla na njega nabasati ( to je isto da si dobila loto ) on te je nasao . Lijek protiv njega je taj da imas zajebanog brata ili jarana.Daphna wrote:Desi mi se to sinoc... Bila sam na chatu, onako da ubijem koji minut, i pojavi se neki lik sa nickom RAUL-25. Krene neka bezvezna prica, pozali mi se zbog nekih ljubavnih problema... Pozalim se i ja njemu, kontam, stranac je, nece nikome skoditi, ne zna on mene, ne znam ja njega. Ali, avaj... Kada sam rekla bas sve o tom tipu koji me razocarao ispostavi se da sam chatala upravo sa njim!!!!!!Slagao je sve, ime, godine, zanimanje... Sve! Jao kako sam bila bijesna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Saian
#8 Re: Zasto ljudi na chatu lazu???
kontam ako je on tebe razocharao, koji je motiv da te trazhi po chatu i slusha kako te razocharo kad on to najbolje zna, moze bit da je neki sociopata pa se nasladjuje na tom emocionalnom stanju u kojem mozda jesi, bilo kako bilo zvuchi bolesno s njegove stranevatra i voda wrote: Tvoj bivsi je slucaj kome nema spasa.nisi mogla na njega nabasati ( to je isto da si dobila loto ) on te je nasao.
- manijak1
A lijek protiv takvih tipova su .......
- Daphna
Znam ja to i sama. Nije to bila greska, ne kajem sto se tako desilo ali mi je uzasno krivo sto ljudi lazu.AZ wrote:Pa super, konacno si rekla sve sto si imala osobi kojoj je trebalo da kazes, na pravu adresu si se obratila. Da si bila hrabrija, to bi uradila uzivo, a ne greskom.
- Daphna
E super sto si se toga sjetio. Upravo je to kasnije rekao, da me jos uvijek voli ali da od nase ljubavi nema nista! Pa naravno kada sam mu sasula sve onako kako je zasluzio.klif wrote:Pa mozda te jos uvijek voli i ne moze da te preboli.
- Daphna
Pa sta je onda smisao chata? Lazu te direktno, lazu te u oci, lazu te na chatu... Pa kako vise ikome vjerovati? ma to je samo jedan beskicmenjak koji se sluzi tako niskim stavrima...manijak1 wrote:A šta on misli o tebi ?
![]()
![]()
A lijek protiv takvih tipova su .......zajebancije na isti način .....ako već i nije kasno a tebi kao jeste
![]()
zato pazi šta , s kim i kako čataraš
![]()
- Daphna
#15 Re: Zasto ljudi na chatu lazu???
To sam inapisala sinoc. Ne volim ga, ne mrzim ga, ne osjecam nista... samo ga vise ne cijenim kao covjeka. Mislim da ga je to strasno pogodilo.vatra i voda wrote:Bas te briga opet se nesekiraj , on ce i dalje lagati a vec ce ga neko "izlijecti " barem privremeno i tako do kraja zivota .To je najveca tuga u zivotu kada te ljudi ne shvataju ozbiljno i prave segu na tvoj racun zato sto znaju da si lazov.nista nema gore nego kada te niko ne postuje.To je usud ljudi koji lazu.Daphna wrote:A sta ako nemam ni jedno ni drugo? Sada bar zna sta stvarno mislim o njemuvatra i voda wrote: Potreba .I to to teska .To nema nikave veze sa zajebancijom.Ozbiljan covjek koji drzi do sebe i do nekih principa nece se s tim zajabavati .Istina je svetinja.Istina i Bog to su sinonimi.Lazov je bolestan covjek.Ne mora biti pokvaren i zao ali je bolestan.Ima nekoliko vrsta lazova.Tvoj bivsi je slucaj kome nema spasa.nisi mogla na njega nabasati ( to je isto da si dobila loto ) on te je nasao . Lijek protiv njega je taj da imas zajebanog brata ili jarana.
- Daphna
#17 Re: Zasto ljudi na chatu lazu???
Pazi, on ima novu djevojku. Postoji mogucnost da ga interesuje da li jos uvijek osjecam nesto... Ali sada definitivno zna.Saian wrote:kontam ako je on tebe razocharao, koji je motiv da te trazhi po chatu i slusha kako te razocharo kad on to najbolje zna, moze bit da je neki sociopata pa se nasladjuje na tom emocionalnom stanju u kojem mozda jesi, bilo kako bilo zvuchi bolesno s njegove stranevatra i voda wrote: Tvoj bivsi je slucaj kome nema spasa.nisi mogla na njega nabasati ( to je isto da si dobila loto ) on te je nasao., nisam pricao ljudima na chatu o lichnim stvarima, osim ljudima koje sam imao priliku upoznati lichno, izaci s njima, upoznati ih izvan okvira chata i procijeniti da nesto sto im povjerim ostane povjerljivo, dakle na chatu "su svi stranci" ne vrijedi pogotovo u BiH gdje je postotak stanovnistva s internet prikljuchkom do 5 % ukupnog stanovnishtva pa vjerovatnoca za nabasat na nekog nepoznato poznatog nije zanemariva, imam jednog jarana (pozdrav ovim putem
) koji je znao uletit na chat sa nekim hebozovnim zhenskim nickom i onda hvatat zagorene chat poznanike na foru i slat meni isprintan screen korespondencije na koji sam se ja redovito ukidao od smijeha jer sam u vecini clucajeva znao o kome je rijech, to je bezazlena zloupotreba amonimnosti , ali mi je pokazala da pristup "svi su stranci" nekad moze bit ravno skidanju gacha i osrednjem naklonu naprijed u zatvorskom WC-u, "svi su stranci" se moze protumachiti i onako bukvalno i reci pa ja ne znam nista o tim ljudima, sto bih za pochetne chat seanse i preporuchio
-
vatra i voda
Pravog i provjerenog lazova nista ne moze pogoditi.On nema ponosa i obraza i gdje ces ga pogoditi .Jedino nogom u dupe .tu ga jedino mozes pogoditi .Ako je stvarno i duboko pogodjen onda znaci da ima mrvu dostojanstva u sebi i da za njega ima spasa.Onaj covjek koji se ne moze zacrveniti kad pogrijesi je beznadezan slucaj.Ti nazalost sinoc nisi mogla vidjeti da li je on promijenio boju. Zato je internet opasan i ne daje nikada realnu i potpuni sliku .Nikada !
- Daphna
E onda internet definitivno nije za mene. Pa gdje je tu smisao? Znam da ne mozes uvijek vjerovati u ono sto ti neko napise, ali da li se mora biti bas toliko radikalan, pa lagati bas sve? Ne znam, nisam taj tip. Mozemo se mi zezati na chatu, ali mi ne moras lagati.
- manijak1
Pa dobro upita li ga smisleno zašto je sve slagao ?

- Saian
pa kad procijenis da je polozhio internet karakterni test onda se nadjete da vidis jel rumen u obrazimaDaphna wrote:E onda internet definitivno nije za mene. Pa gdje je tu smisao?
p.s. Horns se zacrveni kad popije tako da to ne zamijenish s nekim stidom
- manijak1