Zašto ljudi besplatno reklamiraju auto-kuće?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Hendrix

#1 Zašto ljudi besplatno reklamiraju auto-kuće?

Post by Hendrix »

Nešto mi odavno zapinje za oko kad u gradu gledam nova auta da skoro sva na šajbama imaju naljepnice salona u kojima su kupljena.Pa to je džabna reklama a ja ne vidim da je neko dobio popust jer reklamira firmu kojoj je dao pare.Šta mislite bi li se naljutili kad bi im čovjek zahtjevao da skinu reklamu sa njegovog auta koje je on platio?
iceman ze

Post by iceman ze »

ja sam dobio besplatne okvirove za reg.tablice o ASA-e......kad su mi trebale, svi su mi trazili 10 KM ko da su zlatne.....zato mi ne smeta njihova reklama. :D
ninja-san

Post by ninja-san »

Ja mislim da to ima neke veze sa linzingom , ili akcijskom prodajom.
Prilicno sam siguran da imas neke koristi od toga.
Ako ti stave tek onako , onda ti to mozes skinuti i sve je do tebe, jer te nitko ne moze natjerati da vozas nesto na autu ako ti to ne zelis.
Ja sam cak vidjao i auta koja preko vrata ili na gepeku imaju veliku naljepnicu npr. vb lizing
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

ninja-san wrote: Ja sam cak vidjao i auta koja preko vrata ili na gepeku imaju veliku naljepnicu npr. vb lizing
Sta vidjao, licno ih pravio :-)
Gray

Post by Gray »

Jedan taksista mi je rekao da za one naljepnice koje imaju na stranama auta tipa "ASA Auto" ili sta vec, dobiju besplatan servis za određeni period, tako da to vjerovatno niko ne radi tek onako.
Better Man

Post by Better Man »

GandalfSivi wrote:
ninja-san wrote: Ja sam cak vidjao i auta koja preko vrata ili na gepeku imaju veliku naljepnicu npr. vb lizing
Sta vidjao, licno ih pravio :-)
Mislim da je riječ o upslenicima vb lizing ili o službenim autima vb lizing!
Post Reply