Zašto ljudi besplatno reklamiraju auto-kuće?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Hendrix
#1 Zašto ljudi besplatno reklamiraju auto-kuće?
Nešto mi odavno zapinje za oko kad u gradu gledam nova auta da skoro sva na šajbama imaju naljepnice salona u kojima su kupljena.Pa to je džabna reklama a ja ne vidim da je neko dobio popust jer reklamira firmu kojoj je dao pare.Šta mislite bi li se naljutili kad bi im čovjek zahtjevao da skinu reklamu sa njegovog auta koje je on platio?
-
ninja-san
Ja mislim da to ima neke veze sa linzingom , ili akcijskom prodajom.
Prilicno sam siguran da imas neke koristi od toga.
Ako ti stave tek onako , onda ti to mozes skinuti i sve je do tebe, jer te nitko ne moze natjerati da vozas nesto na autu ako ti to ne zelis.
Ja sam cak vidjao i auta koja preko vrata ili na gepeku imaju veliku naljepnicu npr. vb lizing
Prilicno sam siguran da imas neke koristi od toga.
Ako ti stave tek onako , onda ti to mozes skinuti i sve je do tebe, jer te nitko ne moze natjerati da vozas nesto na autu ako ti to ne zelis.
Ja sam cak vidjao i auta koja preko vrata ili na gepeku imaju veliku naljepnicu npr. vb lizing
- GandalfSivi
Sta vidjao, licno ih pravioninja-san wrote: Ja sam cak vidjao i auta koja preko vrata ili na gepeku imaju veliku naljepnicu npr. vb lizing
- Better Man
Mislim da je riječ o upslenicima vb lizing ili o službenim autima vb lizing!GandalfSivi wrote:Sta vidjao, licno ih pravioninja-san wrote: Ja sam cak vidjao i auta koja preko vrata ili na gepeku imaju veliku naljepnicu npr. vb lizing