Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dvoumio sam se gdje da postavim ovaj post, kultura & edukacija, ili ovdje...ali eto...instikt
Vec stoljecima javnost muci jedno(malo-veliko) pitanje. Ako bi Michelangelov David trebao predstavljati savrsenog muskarca u mramoru, zasto ga onda njegov tvorac nije barem malo vise obdario? Nedostatak materijala ili nesto drugo?
A wrote:U taj vakat, u centru seksualnosti je bio muskarac, njegovo zadovoljstvo je jedino bilo bitno. Tako da je nebitno zadovoljiti zensko, samim tim, nepotrebno je veliko spolovilo. Fini svijet je imao fine male penise a veliki su bili za prostake i crne robove
Ukratko - to je znak gospodstva
e ovo je diskutabilno dakle, onda po nekoj logici, u tom vaktu zensko spolovilo je je trebalo biti sto minijaturnije, ili sta...?
A wrote:U taj vakat, u centru seksualnosti je bio muskarac, njegovo zadovoljstvo je jedino bilo bitno. Tako da je nebitno zadovoljiti zensko, samim tim, nepotrebno je veliko spolovilo. Fini svijet je imao fine male penise a veliki su bili za prostake i crne robove
Ukratko - to je znak gospodstva
Ako mislis da ce neki nakon ovoga reci da su gospoda, u zabludi si.
sta znate, jadni mikelandjelo, mozda nije ni znao da more bolje.. ciji je pimpek on mogo da vidi sem svoj? ipak je to srednji vijek, a kolko znam nije bio gay. mozda je po sebi pravio?
Wednesday wrote:sta znate, jadni mikelandjelo, mozda nije ni znao da more bolje.. ciji je pimpek on mogo da vidi sem svoj? ipak je to srednji vijek, a kolko znam nije bio gay. mozda je po sebi pravio?
ma kakvi, nije bio gey, bio je homosexualac mislim da ga je neko grdno razocarao