Zasto je Tuzla uspjela?
- Vodenjak
Ma dobro, u principu ni gavrilo ni fukara nisu nista "opasno" napisali ali kontam samo da se bez veze zakaciti oko shake cudaka pa bili u bijelim haljinama ili ne!Bosnian_girl wrote:Bradati i oni sa pantalonama do noznih clanaka se mogu vidjeti, kako u Tuzli tako i u drugim gradovima nase BiH, ali to sto on prica da je vidio bradate u dugim bjelim haljinama i nekim crnim jaknicama, to stvarno nisam nikada vidjela u TZ.
Ima i tako i tako puno bitnijih stvari oko nas, a ti ce vec skinuti svoje haljinice ako ih vec nosaju ili ce skupiti koju paricu pa si kupiti normalne hlace!
-
gavrilo
nebi... vidis u tome je problem. to nije bosna! prije rata tako nesto nisam nikada vidio. nasi muslimani su za mene prvenstveno evropljani a ne arapi.bosan wrote:Najradije bi oni vidjeli sajkace u Tuzli![]()
@bosnian_girl... gledaj ne pada mi na pamet da sad nesto izmisljam niti sam s time htjeo reci da je tuzla "islamizirana". eto tog dana su se jednostavno kraj opstine potrefili i ja sam pomislio da je to normalna pojava u tuzli... jbg prebrzo sam pravio zakljucke
@fukara... bio sam samo kratko tako da nisam ni imao vremena da obidjem grad. iduci put cu sebi uzeti dva tri dana... ti bi mi na primjer mogao pokazati gdje tuzlanke izlaze
@vodenjak... bar me neko razumio...
-
fukara_tz
[quote="gavrilo"][quote="bosan"]
@fukara... bio sam samo kratko tako da nisam ni imao vremena da obidjem grad. iduci put cu sebi uzeti dva tri dana... ti bi mi na primjer mogao pokazati gdje tuzlanke izlaze
quote]
Nema frke, ako te put navede javi se
quote]
Nema frke, ako te put navede javi se
-
gavrilo
a pragmaticara...BECHO wrote:Gavrilo, evo ja pustam bradu i kupujem pantalone do clanaka! Kao Tuzlak, milo bi mi bilo da kao takav poselamim svakog pobjegulju Gavrila, Radovana i Milovana i zazelim im dobrodoslicu u nasem gradu!
kao prvo ja sam samo rodjen u tuzli
... i ne znam sta bi mi smetalo ako me poselamis... alejkum selam