Zasto je Tuzla uspjela?

bosan

Post by bosan »

Najradije bi oni vidjeli sajkace u Tuzli :D :evil:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Bosnian_girl wrote:Bradati i oni sa pantalonama do noznih clanaka se mogu vidjeti, kako u Tuzli tako i u drugim gradovima nase BiH, ali to sto on prica da je vidio bradate u dugim bjelim haljinama i nekim crnim jaknicama, to stvarno nisam nikada vidjela u TZ.
Ma dobro, u principu ni gavrilo ni fukara nisu nista "opasno" napisali ali kontam samo da se bez veze zakaciti oko shake cudaka pa bili u bijelim haljinama ili ne! :-)

Ima i tako i tako puno bitnijih stvari oko nas, a ti ce vec skinuti svoje haljinice ako ih vec nosaju ili ce skupiti koju paricu pa si kupiti normalne hlace! :D

:)
Prince

Post by Prince »

Ma cvikaju oni od bradonja, kad vidi jednog, sanja ga heftama poslije toga. Sve im se ono "Allahuekber" vrti po glavi danima, i mučnina im jer se odmah sjete kako su bježali pred mudžahedinima. Lijepi strah...
gavrilo

Post by gavrilo »

bosan wrote:Najradije bi oni vidjeli sajkace u Tuzli :D :evil:
nebi... vidis u tome je problem. to nije bosna! prije rata tako nesto nisam nikada vidio. nasi muslimani su za mene prvenstveno evropljani a ne arapi.

@bosnian_girl... gledaj ne pada mi na pamet da sad nesto izmisljam niti sam s time htjeo reci da je tuzla "islamizirana". eto tog dana su se jednostavno kraj opstine potrefili i ja sam pomislio da je to normalna pojava u tuzli... jbg prebrzo sam pravio zakljucke :roll: ali drago mi je da nije tako.

@fukara... bio sam samo kratko tako da nisam ni imao vremena da obidjem grad. iduci put cu sebi uzeti dva tri dana... ti bi mi na primjer mogao pokazati gdje tuzlanke izlaze ;-)

@vodenjak... bar me neko razumio... 8-)
fukara_tz

Post by fukara_tz »

[quote="gavrilo"][quote="bosan"]
@fukara... bio sam samo kratko tako da nisam ni imao vremena da obidjem grad. iduci put cu sebi uzeti dva tri dana... ti bi mi na primjer mogao pokazati gdje tuzlanke izlaze ;-)

quote]

Nema frke, ako te put navede javi se :)
RPM

Post by RPM »

pa eto gavrilo, dodji u TeZe, jer mozda i ti s fukijem pronosas bradu ... :D :D
BECHO

Post by BECHO »

Gavrilo, evo ja pustam bradu i kupujem pantalone do clanaka! Kao Tuzlak, milo bi mi bilo da kao takav poselamim svakog pobjegulju Gavrila, Radovana i Milovana i zazelim im dobrodoslicu u nasem gradu! :D
gavrilo

Post by gavrilo »

BECHO wrote:Gavrilo, evo ja pustam bradu i kupujem pantalone do clanaka! Kao Tuzlak, milo bi mi bilo da kao takav poselamim svakog pobjegulju Gavrila, Radovana i Milovana i zazelim im dobrodoslicu u nasem gradu! :D
a pragmaticara...

kao prvo ja sam samo rodjen u tuzli ;-)

... i ne znam sta bi mi smetalo ako me poselamis... alejkum selam :D
fukara_tz

Post by fukara_tz »

RPM wrote:pa eto gavrilo, dodji u TeZe, jer mozda i ti s fukijem pronosas bradu ... :D :D
Ne izazivaj :D to ti i Becho hocete da plutate Jalom :D
RPM

Post by RPM »

m'nije, vi'z da covjek zna satro selam .. :D
Post Reply