Bolje bi ti bilo da poradis na sebi nego sto pretpostavkama i insinuacijama nastojis da diskvalifikujes ne samo ljude koji su tema ovog pdfa nego i druge forumase.Banksy wrote:Ježim se i vrlo mi je neugodno kad me, po bilo kojem osnovu, citira ili sa mnom komunicira forumska glasnogovornica ljudi koji su nazdravljali likvidaciji trudnice u 7-mjesecu trudnoće.pumica wrote:Naravno da je zahmetli ... popljuvati nije zahmetli.palermo wrote:
Tek sad vidjeh ovo............iz kojih medija, gdje je to pisano, dokumentovano da je očajno radio svoj posao ? Ne upratih to, pa ako ti nije zahmetli
SBB matrica ponasanja.
Neko nedavno napisa - "ono kad te DF razocara (dodala bih - po upitnim mjerilima) pa ti onda i fahrino govno mirise".
Pljuje se SDA za svaki potez a onda se za iste takve poteze SBBa kaze "pa sta hoce Drmac...to je uvijek tako bilo...sta je ocekivao..."
DFu svaka cast sto su nekom poput Drmaca uopste dali sansu.
Voljela bih, ako je moguće, da to više ne činiš, zaista.
Nije me strah, ali se osjećam vrlo nelagodno kad se o takve i očešem.
Hvala.
Sta bi ti voljela, kako se osjecas, da li ti je ugodno, da li se jezis, da li te je strah i ostale gluposti uopste me ne zanimaju i mogla si da se ne zahmetis ni oko pisanja na tu temu.
Takodjer, sta cu ja ciniti prepusti meni da odlucim.
Ali zanima me odgovor na pitanje palerma, zanima me tema i izvoli odgovoriti koji mediji pisu i kompetentni su da tvrde i na osnovu cega je Drmac ocajno radio posao, pa da tvoj zahmet nekad bude i smislen.