Da vam razjasnim nešto:
Stroge šerijatske kazne su propisane iz razloga da se čovjek ne bi zaletio u grijeh, tj.da se ne bi upropastio na neki način.Pod ovim se podrazumijeva da je čovjek upoznat sa tim i da zna u šta se upušta ako ga šerijatska kazna ne spriječi u namjerama.Također se podrazumijeva da će ga spriječiti,niko ne voli da ubija ljude.
Vama to izgleda kao nepravda, ovo, ono, ali to je tako u šerijatu, jer Bog želi ljude da zaštiti na ovaj način od većeg zla u koje mi ne možemo prodrijeti iz ove pozicije.A pogotovo vi, ateiste.Dakle, pustite se tih stvari koji se tiču vjernika, jer vi ste ateisti, zaboga!!!! Koja ironija

Ali fakat, isto da ja sad svoje argumente zasnivam na vama, i na vašom ograničenom razmišljanju.Ili da svoju vjeru zasnivam na Darvinovim budalaštinama, kao on je bio budala e neću ja kao on
Znači, možete se kačiti koliko hoćete za sve što se tiče religije a žulja vas,(skoro sve da vas žulja kako vidim) ali tako samo sebi rušite ''ugled'' kao ozbiljnih ateista i ustvari se stiče drugi, suprotan dojam.Da ste vi u tom slučaju samo izgubljeni ljudi.Ni ateisti, ni teisti, nego samo... LOST.I onda mi vas bude žao.Ali onda vi mene vrijeđate, pa mi više ne bude

Pa onda opet bude, pa ne bude i tako u krug.

Dakle, zamarate se bezveze s tim, nećete dati nikakve značajne argumente, niti se proslaviti istima, samo ćete ostaviti utisak da ni vi sami ne znate šta ste, i da ste u najmanju ruku-sami ogorčeni.