Zašto je pao Mahir?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Corto Maltese

#26 Re: Zašto je pao Mahir?

Post by Corto Maltese »

JThomas wrote:i na originalnoj temi juče se pokušalo provući da je dalida rekla i protiv koga će uslijediti prijave za dva djela otkrivena "usput", a koja nemaju veze sa samoubistvom. reagovao je hrasno38, pa je borac za istinu reterirao i priznao da je imena dopisao sam i da je to njegova pretpostavka.

http://forum.klix.ba/vrsnjacko-nasilje- ... s7575.html

ali danas pokušava opet isto i istom taktikom, za one koji nisu pratili, kojima je mrsko sve pregledati ili koji su kraćeg pamćenja.

Uđe tako ponekad Senad Hadžifejzović u mene. "13:45"
http://www.youtube.com/watch?v=gGgNsWNw ... e&t=13m45s

Nevezano, koja je svrha poricati neporecivo. Sasvim je jasno, s obzirom na prirodu navedenih djela o kojim optuženim se radi.
Sve da je Dubravko i govorio istinu o silovanju, ostaje fakt da je plasiranjem imena navodnih zlostavljaća ugrozio sugurnost maloljetnika.
Senad popričao sa Dalidom pa objavio, ja sam svojom glavom zaključio o kome se radi, kakve veze ima, koja je razlika?
Imena optuženih će svakako javno biti objavljena skupa sa optužbama, koje su u pripremnoj fazi.
Koja je svrha kupovine vremena?
Da se zaboravi da se bezrezervno vjerovalo Dubravku, i da se skrene pažnja sa sopstvene zablude?
Čemu, ovdje smo svakako anonimusi, koga fura sujeta on piše pod sopstvenim imenom.
uglavnomja

#27 Re: Zašto je pao Mahir?

Post by uglavnomja »

Matzan wrote:Dokoni ljudi prebiru po mezaru koji se još nije ni slegao.

.
ko je poceo?
ko je ispricao urbi et orbi svaku ogavnu pojedinst o oklagiji?

manipulacija grobom jadnog djeteta da se sakrije sopstvena krivica.

eto, dokone ljude boli to. bar poneke.
laganje da se sakrije svoj grijeh je zlo, a jos vece je zlo svaliti krivicu na ljude koji veze nemaju sa tim sta se desilo.

u stvari nije samo zlo nego i krivicno djelo.
mavi

#28 Re: Zašto je pao Mahir?

Post by mavi »

Matzan wrote:Dokoni ljudi prebiru po mezaru koji se još nije ni slegao.

Svoje probleme ne vide, na ovaj način bježe od njih ili će im tek zakucati na vrata.

Igraju se ljudi stvarima kojim nisu ni najmanje dorasli, nisu upućeni ni kompetentni;
da jesu ne bi ovdje pokušavali glumiti istražitelje, tužioce, advokate i sudije.

Forum je čudo.
A većini nam ranije nije smetalo prebiranje po mezaru, čak naprotiv? To ti se, prijatelju moj, zove licemjerstvo. Niko više ne osjeća potrebu da se izvine školi, djeci i njihovim roditeljima na kojima se danima upiralo prstom? Oni nam nisu više bitni, je li tako? Bolesno društvo, prijatelju, to je ukratko susština svega. Ovde bih i ja završio, ne da mi se više, gadi mi se sredina u kojoj živim.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29 Re: Zašto je pao Mahir?

Post by hrasno38 »

Corto Maltese wrote:
JThomas wrote:i na originalnoj temi juče se pokušalo provući da je dalida rekla i protiv koga će uslijediti prijave za dva djela otkrivena "usput", a koja nemaju veze sa samoubistvom. reagovao je hrasno38, pa je borac za istinu reterirao i priznao da je imena dopisao sam i da je to njegova pretpostavka.

http://forum.klix.ba/vrsnjacko-nasilje- ... s7575.html

ali danas pokušava opet isto i istom taktikom, za one koji nisu pratili, kojima je mrsko sve pregledati ili koji su kraćeg pamćenja.

Uđe tako ponekad Senad Hadžifejzović u mene. "13:45"
http://www.youtube.com/watch?v=gGgNsWNw ... e&t=13m45s

Nevezano, koja je svrha poricati neporecivo. Sasvim je jasno, s obzirom na prirodu navedenih djela o kojim optuženim se radi.
Sve da je Dubravko i govorio istinu o silovanju, ostaje fakt da je plasiranjem imena navodnih zlostavljaća ugrozio sugurnost maloljetnika.
Senad popričao sa Dalidom pa objavio, ja sam svojom glavom zaključio o kome se radi, kakve veze ima, koja je razlika?
Imena optuženih će svakako javno biti objavljena skupa sa optužbama, koje su u pripremnoj fazi.
Koja je svrha kupovine vremena?
Da se zaboravi da se bezrezervno vjerovalo Dubravku, i da se skrene pažnja sa sopstvene zablude?
Čemu, ovdje smo svakako anonimusi, koga fura sujeta on piše pod sopstvenim imenom.
Udje udje samo sto je usao podobro poslije onoga sto si ti napisao sto je u najmanju ruku cudno......previse si ofiran u nekim stvarima da bi te posmatrao kao najobicnijeg ucesnika ove tuzne price. Ovdje jesmo anonimusi ali da li smo na svim mjestima koja se vezu za ovaj slucaj to je vec drugi par carapa!!!
Locked