A Radončić prelazi i posljednji prag tolerancije i strpljenja
Nezvanična informacija
Direktor FTV-a smijenio Dušku Jurišić
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/100118147
Moderator: anex
uopste nisam iznenadjen, pod uslovom da je ova vijest tacna.skojotovski wrote:to je samo izgovor za naivne. kakav fahro, kakve trice...
dingdong066 wrote:uopste nisam iznenadjen, pod uslovom da je ova vijest tacna.skojotovski wrote:to je samo izgovor za naivne. kakav fahro, kakve trice...
cak sta vise, u ovoj godini izbora bice i previse pritisaka,prijetnji,iznuda,tuzbi osnovanih ili neosnovanih,sve s ciljem da zavlada medijski mrak pred izbore, pa da narod opet iste dusebriznike bira, a kako bi drukcije nego po nacionalnom kljucu.![]()
Dakle,jos jedan dokaz jedne stare tvrdnje jednog mog starog havera, koji mi je davno rekao da je Fahro jaci i od drzave, a ja se tad na tu njegovu grohotom smijao.
![]()
Samo se bojim da udar na FTV preko Duske Jurisic nece biti kraj price.![]()
Al eto haj sacekacemo da vidimo jel ovo i zvanicno.
Svaka joj cast sto je odbila dati izjavu za Avazskojotovski wrote:http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... ke-jurisic
e onda mora da hoce da je Fahri uvaleEdnaMaric wrote:Ljudi,
ova smjena nema veze sa slobodom novinarstva i takvim tricama.
Sa Duškom je jednostavno nemoguće raditi u timu! Ona je super novinar ali ima groznu narav i misli da niko osim nje ne može dobro raditi.
Radila sam s njom. To je jednostavno nemoguće izdržati.
"Tito je Alipasinac"ultima_palabra wrote:A kakvi su grafiti u pitanju, za nas neupućene
duska dabic i bakir bandit.ultima_palabra wrote:A kakvi su grafiti u pitanju, za nas neupućene
Ima istine u ovome, ali ja moram biti pošten i reći kako je s njom znalo biti i odlično, tokom ere na BHT-u, barem iz moje tačke gledišta kao njenog tadašnjeg saradnika.EdnaMaric wrote:Ljudi,
ova smjena nema veze sa slobodom novinarstva i takvim tricama.
Sa Duškom je jednostavno nemoguće raditi u timu! Ona je super novinar ali ima groznu narav i misli da niko osim nje ne može dobro raditi.
Radila sam s njom. To je jednostavno nemoguće izdržati.