Zašto im smeta naše pranje stražnjice poslije velike nužde

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sijedi

#1 Zašto im smeta naše pranje stražnjice poslije velike nužde

Post by sijedi »

Primjetio sam,pročitao:

http://www.6yka.com/sarajevo-sarajevo
Tamna strana

Tamna strana odlazaka u Sarajevo jesu negativni komentari pojedinaca /Hejtera/ na moje odlaske.
Njima neke stvari jednostavno ne mogu doprijeti do razuma, al’ ja se trudim i ne štedim energiju kada je taj zadatak u pitanju. Sizif i ja smo tu rame uz rame, a snaga apsurda je izvor odakle vodu pijemo.

Znaju mi reći: „Ideš dole da se uvlačiš periguzima i poturicama“.
Hejteri vole takve termine i fraze.
Hejt je njihov izvor.

Šta ja to činim da se uvučem „njima“ dolje u Sarajevu nije mi jasno???

Sasvim normalno, kao svaka Estradna Pojava najavim nastup, objavim pjesmu, objavim kolumnu, ljudi dođu, čuju, vide, pročitaju, nekom se svidi, nekom ne. Rekli su mi neki i za „Postdejtonsku himnu“ da je uvlakačka i SDP-ovska (mada moja pjesma nikako ne može biti SDP-ovska). Sa SDP-om nemam ništa i nikad neću ni imati. Prosto, estrada i stranačka parada teško da se vole.
Ustvari, lažem – Evo otvoreno kažem: sviraću za svaku partiju koja mi isplati honorar od 66. 666. 66 KM. Ako već idem da sviram đavolima, onda da to i naplatim kako dolikuje.
Dakle, bilo koja politička opcija me može imati za koncert od 40 minuta za te pare, pa bujrum i izvol’mo.

http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/101119033

Zašto, bre, nosiš flašu?

Sve o čemu u tom trenutku gledalac počne misliti je tačnost "metafora" koje se u ovom filmu upotrebljavaju. Prva je izbjeglički kamp Belvedere ("Najljepši pogled", kakvo cinično ime za izbjegličko naselje!?), a druga Veliki Brat(ko), reality show u koji se prijavi jedan od stanovnika naselja, tinejdžer Adnan (Adis Omerović), koji poručuje majci i tetki: "Petnaest godina je prošlo od rata, gotovo je, ostavite me, pustite me da živim!" I odlazi u reality show, gdje će ga, između ostalog pitati zašto sa sobom u wc nosi flašu.

Najgori tekstovi o filmovima su oni koji prepričavaju sadržaj, pa ćemo ovdje stati s tim, iako možete imati na umu i to da dobrom filmu ne može naškoditi i ako unaprijed znate cijeli njegov tok.

i ne mogu da shvatim, zašto im ovo smeta.
osa

#2 Re: Zašto im smeta naše pranje stražnjice poslije velike nužde

Post by osa »

možda koriste vlažne maramice, kao i sav moderan normalan svijet, pa "flašu" smatraju na neki način reliktom prošlosti, a možda imaju problema s osnovnim higijenskim navikama, tko bi ih znao....
samo malo

#3 Re: Zašto im smeta naše pranje stražnjice poslije velike nužde

Post by samo malo »

Moze se i toalet papir nakvasiti, ne moraju biti vlazne maramice.

Iskreno, fakat mi ide na povracanje kad pomislim da mi je cevape mozda "umijesio" neko ko je netom prije toga oprao dupe golom rukom.

A sto "njima" smeta, o tome ne bih. I "njima" bi bolje bilo da nekad operu dupe, makar i vlaznom maramicom.
GAU 8

#4 Re: Zašto im smeta naše pranje stražnjice poslije velike nužde

Post by GAU 8 »

Ja mislim da je sama ova tema naukusna.
A o tekstu iz citata da ne govorimo
Locked