SE7EN wrote:Po cijoj zemlji ?taxi_driver wrote:SE7EN wrote: Da li zato treba zmiriti sto nam Hrvatska donosi smece i otpad ? EUFOR smo mi doveli i zato "moramo " jesti njihova govna .Ne moramo ali daj prijedlog kako da to rijesimo .Znaci , EUFOR moze , moze onda doci i japanska vojska sa svojim otpadom .Hocu reci da EUFOR ne mozes zaustaviti na granici ali kamion iz Orebica sa smecem mozes .A da sve smetljare i govnare treba istjerati iz Bosne valjda je svima jasno .Onda nam ostaju oni nasi majmuni sto bacaju kese i false od cole u potoke .Ali bolje i to nego nuklerni otpad iz Hrvatske i Evrope . Crna nam je sudbina .Tuga i zalost i cemer teski .
jarane ti bi da branis nesto u tamo onima krajevima gdje su rvati?e ne mere to tako.buni se kad otpad budu istresali po sarajevu.
kad vas nije briga sto thompson pjeva po grudama i kiseljaku koji vas k.... boli ako su rvati iz bosne dozvolili da rvati iz rvatske svoja govna istresaju po njihovoj zemlji?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa nije tvoja valjda?otidji u katastar pa mozda i saznas cija je zemlja.ili da se ispravno izrazim ,to ti je herceg-bosanski kanton.
ili se vodis onom poslovicom.sto je moje to je samo moje a sto je njihovo to je i moje.
mislim malo je kontradiktorno,da se ovdje buinite zasto se prosipa smece po neumu,a kad treba neko da pjeva, onda kazete neka ga tamo u neumu nek pjeva nama u sarajevu nece.
znaci ne prosipaju smece po sarajevu i mozes biti miran.ne treba da te zanima sta se desava po neumu.