Pa eto vidis, toliko te trpaju da vise i ne znas ko te trpa.zateznistub wrote:Ko mene trpa i gdje? Sta im je zapelo?Fudo387 wrote:
E jbg, zato nemoj da se ljutis sto oni sad tebe trpaju.
Zapalo im, isti si ti.
ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
-
Fudo387
#301 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
- zateznistub
#302 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Fudo387 wrote:Pa eto vidis, toliko te trpaju da vise i ne znas ko te trpa.zateznistub wrote:Ko mene trpa i gdje? Sta im je zapelo?Fudo387 wrote:
E jbg, zato nemoj da se ljutis sto oni sad tebe trpaju.
Zapalo im, isti si ti.
Moj fudo
-
Fudo387
#303 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Nista, dobro je to sve, razvlaci te zice po banderama i ne zajebaji.
- zateznistub
#304 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Moj fudara, opet greška, nisam ja to nikad radio...Fudo387 wrote:Nista, dobro je to sve, razvlaci te zice po banderama i ne zajebaji.
- General War
#305 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Connaisseur Karlin wrote: insomnia, hrvatski i srpski nacionalisti su od vremena Juge isticali svoj nacionalizam, to nije tajna,jer SFRJ je jedna politicka tvorevina koja je formirana prislinom metodom ujedijenja naroda ; naravno, svi znamo da su srbi najagrsivniji nacionalisti, jer su imali vise politicih mogucnosti od hrvata,a bosanjci nisu nikad ni imali mogucnosti da isticu svoje bosnajstvo poput hrvata i srba; problem kod bosanjaka u SFRJ je nekdasnja podrska vanjskoj politickoj sceni arapskih drzava, npr. muslimani u BiH su bili prilicno "osjetljivi" na posljedice iranske revolucije, a vidi, i nakon rata, muslimani u iH se vise brinu sto se desava u svijetu vezanom za muslimane, umjesto da se skoncnetriraju na mjesto svoje egzistencije; muslimanksi naconazlim je postojao u SFRJ, cak i 80tih godina,ali je sprijcen; price o pocetku rata su pocele javno '89 godine; Danas smo svjeoci postojanja tri nacionalzma, u kojim politicari nemaju cilj osudtiti zlocine svih koji su se desili u proslom rat, zato je danasnje stanje u BiH nestabilno.
A Alija i druzina su bili u zatvoru SFRJ radi kradje cumura
- Connaisseur Karlin
#306 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
gdje sam to napisalaGeneral War wrote:Connaisseur Karlin wrote: insomnia, hrvatski i srpski nacionalisti su od vremena Juge isticali svoj nacionalizam, to nije tajna,jer SFRJ je jedna politicka tvorevina koja je formirana prislinom metodom ujedijenja naroda ; naravno, svi znamo da su srbi najagrsivniji nacionalisti, jer su imali vise politicih mogucnosti od hrvata,a bosanjci nisu nikad ni imali mogucnosti da isticu svoje bosnajstvo poput hrvata i srba; problem kod bosanjaka u SFRJ je nekdasnja podrska vanjskoj politickoj sceni arapskih drzava, npr. muslimani u BiH su bili prilicno "osjetljivi" na posljedice iranske revolucije, a vidi, i nakon rata, muslimani u iH se vise brinu sto se desava u svijetu vezanom za muslimane, umjesto da se skoncnetriraju na mjesto svoje egzistencije; muslimanksi naconazlim je postojao u SFRJ, cak i 80tih godina,ali je sprijcen; price o pocetku rata su pocele javno '89 godine; Danas smo svjeoci postojanja tri nacionalzma, u kojim politicari nemaju cilj osudtiti zlocine svih koji su se desili u proslom rat, zato je danasnje stanje u BiH nestabilno.![]()
A Alija i druzina su bili u zatvoru SFRJ radi kradje cumura![]()
- Connaisseur Karlin
#307 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
nevjerovatno, vama, starim komunjarama je Goli Otok potpuno nomrlana institucija, u kojoj nije bilo mucenja, izvijvanja nad zatorenicima, pa pisete isto kao vasi drugovi staljinistizateznistub wrote:... eh da se vrati ta tvorevina, politička, prisilna... goli otok... Bilo bi na njemu gostiju lopatom...
-
Fudo387
#308 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Nema veze, znam da si jednom pisao kako si pao sa bandere i neka te lokalna nene spasila.zateznistub wrote:Moj fudara, opet greška, nisam ja to nikad radio...Fudo387 wrote:Nista, dobro je to sve, razvlaci te zice po banderama i ne zajebaji.
A sta ti velis, sto ovi srpskohrvatski klosari mrze Bosnu?
- zateznistub
#309 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Nema šanse da s to napisao. Da sam napisao, onda bi vjerovatno u moje ime sad pisao postove.Fudo387 wrote:Nema veze, znam da si jednom pisao kako si pao sa bandere i neka te lokalna nene spasila.zateznistub wrote:Moj fudara, opet greška, nisam ja to nikad radio...Fudo387 wrote:Nista, dobro je to sve, razvlaci te zice po banderama i ne zajebaji.
A sta ti velis, sto ovi srpskohrvatski klosari mrze Bosnu?
Glede voli ne voli Bosnu, pa gledaj, kako namećeš tako se i vraća i to mislim u svakoj mogućoj kombinaciji.
Ne znam sta da ti kažem na ovo... HVALAConnaisseur Karlin wrote:nevjerovatno, vama, starim komunjarama je Goli Otok potpuno nomrlana institucija, u kojoj nije bilo mucenja, izvijvanja nad zatorenicima, pa pisete isto kao vasi drugovi staljinistizateznistub wrote:... eh da se vrati ta tvorevina, politička, prisilna... goli otok... Bilo bi na njemu gostiju lopatom...ili danasnji radikalni nacionalisti
reazlike mejdu vama nema
A ako si jos uvijek u BiH, nisi ova raspisana dijaspora, još uvijek i hodaš i živiš u onome što su ti ti grozni komunjara napravili...
- Alfons Kauders
#310 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Sad smo i komunjare? I ISILovci?Connaisseur Karlin wrote:nevjerovatno, vama, starim komunjarama je Goli Otok potpuno nomrlana institucija, u kojoj nije bilo mucenja, izvijvanja nad zatorenicima, pa pisete isto kao vasi drugovi staljinistizateznistub wrote:... eh da se vrati ta tvorevina, politička, prisilna... goli otok... Bilo bi na njemu gostiju lopatom...ili danasnji radikalni nacionalisti
reazlike mejdu vama nema
Haj se odlucite barem za danas, pa sutra opet.
- Connaisseur Karlin
#311 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
eh bas su puno izgradilizateznistub wrote:Ne znam sta da ti kažem na ovo... HVALAConnaisseur Karlin wrote:nevjerovatno, vama, starim komunjarama je Goli Otok potpuno nomrlana institucija, u kojoj nije bilo mucenja, izvijvanja nad zatorenicima, pa pisete isto kao vasi drugovi staljinistizateznistub wrote:... eh da se vrati ta tvorevina, politička, prisilna... goli otok... Bilo bi na njemu gostiju lopatom...ili danasnji radikalni nacionalisti
reazlike mejdu vama nema
A ako si jos uvijek u BiH, nisi ova raspisana dijaspora, još uvijek i hodaš i živiš u onome što su ti ti grozni komunjara napravili...
- Connaisseur Karlin
#312 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
ti si komunjara, a sve komunjare su imale licne naionalne tendencijeAlfons Kauders wrote:Sad smo i komunjare? I ISILovci?Connaisseur Karlin wrote:nevjerovatno, vama, starim komunjarama je Goli Otok potpuno nomrlana institucija, u kojoj nije bilo mucenja, izvijvanja nad zatorenicima, pa pisete isto kao vasi drugovi staljinistizateznistub wrote:... eh da se vrati ta tvorevina, politička, prisilna... goli otok... Bilo bi na njemu gostiju lopatom...ili danasnji radikalni nacionalisti
reazlike mejdu vama nema
- Alfons Kauders
#313 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Po cemu sam komunjara?Connaisseur Karlin wrote:ti si komunjara, a sve komunjare su imale licne naionalne tendencijeAlfons Kauders wrote:Sad smo i komunjare? I ISILovci?Connaisseur Karlin wrote:
nevjerovatno, vama, starim komunjarama je Goli Otok potpuno nomrlana institucija, u kojoj nije bilo mucenja, izvijvanja nad zatorenicima, pa pisete isto kao vasi drugovi staljinistiili danasnji radikalni nacionalisti
reazlike mejdu vama nema
- zateznistub
#314 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Bez uvrede i zadnjih primisli, molim te, napisi mi koje si godište? Čisto da znam da li da te shvatam iole ozbiljno.Connaisseur Karlin wrote:
eh bas su puno izgradilivise su novca ulozili gastarbajteri od komunjara
- Connaisseur Karlin
#315 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
ne mogu cijentii osobu kojoj je Goli Otok sinonim uspjesne kontorle drzavezateznistub wrote:Bez uvrede i zadnjih primisli, molim te, napisi mi koje si godište? Čisto da znam da li da te shvatam iole ozbiljno.Connaisseur Karlin wrote:
- Connaisseur Karlin
#316 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
dobar si glumacAlfons Kauders wrote:Po cemu sam komunjara?Connaisseur Karlin wrote:
ti si komunjara, a sve komunjare su imale licne naionalne tendencije
- Maraschino
#317 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
malo su teze za svariti ali uz dobru prangiju, dobre su.spreca wrote:da je bar rekao hercegovceMaraschino wrote:
jos jedno glupo pitanje.
odakle to citas pitanja?...ali zato hercegovke imaju prolaznu ocjenu
- zateznistub
#318 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Kvalitetno izbjegavanje, neka ti bude...Connaisseur Karlin wrote:ne mogu cijentii osobu kojoj je Goli Otok sinonim uspjesne kontorle drzavezateznistub wrote:Bez uvrede i zadnjih primisli, molim te, napisi mi koje si godište? Čisto da znam da li da te shvatam iole ozbiljno.Connaisseur Karlin wrote:
tako komunisti,staljinisti i Titovci i danasnji nacionalisti razmisljaju, sve mora biti pod kontorlom sile
- spreca
#319 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Connaisseur Karlin wrote:
ne mogu cijentii osobu kojoj je Goli Otok sinonim uspjesne kontorle drzavetako komunisti,staljinisti i Titovci i danasnji nacionalisti razmisljaju, sve mora biti pod kontorlom sile
- zateznistub
#320 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Nek se zove kako hoće, samo da se likovi sklone...spreca wrote:Connaisseur Karlin wrote:
ne mogu cijentii osobu kojoj je Goli Otok sinonim uspjesne kontorle drzavetako komunisti,staljinisti i Titovci i danasnji nacionalisti razmisljaju, sve mora biti pod kontorlom sile
U pravu si......nama nije vise potreban Goli Otok....nama je danas potreban Guantanamo ali velicine 1/4 BiH ili svoj Sibir
- spreca
#321 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Njih izgleda moze skloniti samo rumunski scenariozateznistub wrote:Nek se zove kako hoće, samo da se likovi sklone...spreca wrote:Connaisseur Karlin wrote:
U pravu si......nama nije vise potreban Goli Otok....nama je danas potreban Guantanamo ali velicine 1/4 BiH ili svoj Sibir
- Connaisseur Karlin
#322 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
to je upravo vasa greskazateznistub wrote:Nek se zove kako hoće, samo da se likovi sklone...spreca wrote:Connaisseur Karlin wrote:
spreca, ne mozes porediti Rumuniju i SFRJ
- zateznistub
#323 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Nažalost, teško i taj.spreca wrote: Njih izgleda moze skloniti samo rumunski scenario
- zateznistub
#324 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Zato postoji ovaj koji će sve razjebati... i handri evo preko 20 godina, sve za dobrobit "svojih"...Connaisseur Karlin wrote:
to je upravo vasa greskanema sisitem koji ce natjerati narode da zive zajedno ako to ne zele, shvatite da su dosadasnje vjestacke politicke tvorevine upravo uzrokovale nezadovolljstvo medju narodom
![]()
- spreca
#325 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
pa i ne poredim...gdje sam to poredio.....nama danas treba rumunski scenario.....ovo danas je mnoooogo gore od komunistickog "terora"kako to vi neki nazivateConnaisseur Karlin wrote:
Last edited by spreca on 09/06/2017 20:36, edited 1 time in total.