ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post Reply
Ci-Nick

#101 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by Ci-Nick »

Shiba wrote:Između ostalog i zbog generalizacije. (vidi naslov)

Za ostale ne znam ali meni upravo ovakve stvari smetaju neopisivo. Da je "pojedini srbi i hrvati", da je "većina srba i hrvata" ili nešto slično u naslovu, bilo bi ok ali ovako nije pošteno i upravo je to veliki dio problema bar što se mene tiče. Kao da to tako ide po defaultu, ako si srbin ili hrvat onda automatski mrziš BIH. Sin sam borca Armije BIH i smatram da svoju naklonost prema zemlji u kojoj sam rođen, u kojoj živim, podižem djecu, radim, plaćam porez i u kojoj planiram da se kopam jednog dana - ne moram dokazivati. Ili moram? Kome? Zbog čega?

Već sam negdje diskutovao na ovu temu i smatram da bi bilo korisno da ponovim. Kad negdje kažem ime i prezime, ne misli niko "evo bosanca", "evo Shibe", "evo čovjeka" nego "evo srbina". Mislim, da se ne lažemo, to je tako. Ne smatram da sam ja nešto ugrožen ili "oštećen" zbog toga, samo pokušavam da iznesem svoj pogled na stvari. Onog dana kad se to promijeni (a ne vidim kad će i kako će), kad se napravi razlika između mene i Karadžića, recimo, kad se ljudi poput mene prestanu smatrati anomalijom, onda će i taj problem da se umanji, ako već ne može da se neutrališe u potpunosti.
Svaka čast !
Fino napisano.
Onaj ko mrzi zemlju u kojoj živi ima problema sa samim sobom.
Mržnja je teret za mrzitelja koji samo on može skinuti sa leđa.
Ja sam rođen u tradicionalnoj muslimanskoj porodici. Moji roditelji su oduvijek vijernici,..moj otac i u 84. godine svaki dan ide u džamiji,.. ali njegova vjera je samo njegova i niti je s drugim dijeli, niti je drugom promoviše, niti je drugom nameće.
Pa sam ja nevjernik koji cijeni samo čovjeka i u čovjeku ne tražim ništa drugo osim ljudskosti.
dezurni_ucenik

#102 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by dezurni_ucenik »

Ludzak wrote:Ni Bošnje nisu baš posve sigurni da li vole BiH, a kamoli Srbi i Hrvati.
Bosnjo ako je ne voli, ne voli jer je razocaran istom zbog x razloga. A ovi drugi jednostavno zele da ova drzava nestane sa mape. To je razlika.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#103 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by Truba »

svugdje ima kompleksaša koji se stide svoga roda porijekla mjesta rođenja
seln

#104 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by seln »

chelsea999 wrote:
Herceg Bosnoooo, kurcu svirasmooooo.... :serbo:
seln

#105 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by seln »

Liska wrote:
biscanka2 wrote:
Black swan wrote:
ja sam živio u ovom selu 3 godine

ovaj podvranić je bio naša područna škola

100% hrvati katolici

nema tu mnogo političke korektnosti...

na nekom popisu tu nije bilo ni ateista
ljudi stvarno vjeruju idu u crkvu i da ne elaboriram

ne brinite nema manjina :thumbup:
Na rodjendanu kod "nekadasnje " prijateljice ( hrvatica, pravoslavka- Knin ) sjede stariji njemacki par, mati i tri sina
(svakom preko 25 godina) i od njih dvojice zene, iz (sa) Sirokog Brijega.
Pitaju ih ovi njemci odakle su a oni bez da pocrvene - iz kroacije. :cry:
Ma da to nije rodjendan ove kninjanke bio, ja bi im ... . :twisted:
Drugom prilikom sa ovim njemcima dohvatim se ove price ..., vele ljudi skuzili smo kakvi su to ljudi.
Zato smo poslije kafe i kolaca otisli.
To nije bio prvi slucaj da se od osoba sa tih hercegovackih vukohebina ovakve stvari cuju. :cry:
Nek si ti nama od takvih u civilizaciju pobjegao ako nista bar geografsku kartu znamo "citati". :P :wink:
Ajmo biti realni pa reći da imaš mnogo Bošnjaka iz Hercegovine koji će reći da su iz Bosne ili iz južne Bosne. Dakle, ovakvih, ne znam kako da ih nazovem, imaš svugdje. Iako su ovo prvi Širokobriježani za koje ja čujem od nekog da su rekli kako nisu iz Hercegovine. Ali eto, mislim da i ti i ja izvlačimo prejake zaključke iz nečega što je sasvim benigno. Na kraju krajeva, svatko ima pravo da kaže što hoće, pa makar to bilo i pogrešno. Glupo je trošiti energiju na takve ljude.
Biva, ako neki Bosnjak iz Mostara kaze da je iz Bosne, to je pogresno? Jebi ga, ja sam mislio da je bar 50% ispravno.
A Hrvata iz BiH koji tvrde da su iz Hrvatske sam vidio na tone.
chelsea999

#106 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by chelsea999 »

jao_situacije wrote:
chelsea999 wrote:prenos:

" HR TV kanal vam je "vitalni nacionalni interes", a tražite da financiramo vašu medijsku haranku protiv Hrvata
- drpate proračun po vašm željama, gdje recimo privatiziranim rudnicima
(vl. EP BiH s fantastičnim godišnjim prihodima i isto tako dobitcima) dodjeljujete iz proračuna Fed.,
preko 20 mil. KM, isto kao i Željeznicama (vl. FBiH), a Aluminij i EP HZ HB zaobilazite, iako su oni u dobrom ili najvećem
djelu u vlasništvu Federacije i koji su isto tako u problemima i gdje ste obadvoje preko uvećanih cijena preko BG godinama sustavno uništavali
- birate Hrvatima 2x svog predstavnika i najavljujte istu stvar ponovno
- blokirate Izborni zakon i manipulirate s hrvatskim, srpskim i klubom "ostalih" u Domu naroda
- uništavate Federaciju na bezbroj načina kroz razne zakone,
- uvećanim koeficijentima potkradate i hrvatske županije
- tolerirate vehabističke grupe i godinama vam je trebalo da shvatite da su i vama problem
- posljeratno ste onemogućavali povratak Hrvata na svoja ognjišta kroz terorizam i zastrašivanja
- ne rješena istraga ubojstva doministra policije Leutara, i lažno usmjereni proces prema Hrvatima,
koji se pokazao kao farsa
- provodite izborno i kasnije kažnjeno nasilništvo u Stocu
- sistematsko kršenje odredbe Zakona o federalnim ministarstvima i drugim tijelima Federalne uprave u pogledu sastava zaposlenih, koji mora odražavati nacionalni sastav
- koketirate s neustašama a zaklinjete se u "antifašizam", kao i poznatim maherima kojima se sudi poznatim po manipulacijama poticaja...,
- manipulirate revizijom branitelja/boraca gdje vaši u cijelim regijema (Podrinje, bos. Krajina) dobivaju peMzije uz "dva svjedoka, i gdje su skoro sve kasnije tužbe Hrvate pri sudovima bile usvojene
- Srbima i Hrvatima se u procesima za ratne zločine sudi po oštrijem zakonu BiH, Bošnjacima po blažem iz SFRJ...
- medijski sve vrijeme vodite jednu huškačku i nezapamćenu propagandu (dokaz: istraživanje u govoru mržnje
u etničkim medijima u BiH), gdje Hrvatima pridajete sve moguće epitete i presuđujete jednom cijelom kolektivu
- jame i grobove do iznemoglosti bez imalo pijeteta politički (doduše neuspješno) pokušavate da dokapitalizirate
- bezkrupulozno svojatate cijelu BiH isključivo za sebe gdje god možete
- "dvije škole pod jednim krovom" osuđujete, ali samo tamo gdje ste u većini
- rezolucije EP o federalizaciji BiH ismijavate
- pokušali ste mehanizam kooridinacije da manipulirate
- godinama ste se na svim nivoima opirali da bh Hrvati imaju dvojno državljanstvo, ali morali odustati jer i sami ste postali veliki "Šveđani"
- financirate i lutkarite s daidžama i čaršijskim "Hrvatima"
- HVO i HR HB godinama lažno optužujete i omalovažavate, iako su oni kroz Wash.-sporazum, ravnopravno ušli u Federaciju
- svojim haškim osuđenicima odajte počasti i medijski ih uzdišete, tuđe pljujete i pri svakoj prilici osuđujete
- licemjerno huškate protiv suradnje Dodika i Čovića, a sami na državnoj razini surađujete s zločinačkim SDS-om,
- izgubili ste presudu pri US BiH gdje ste htjeli blokirati prava HVO u svezi s Hrvatskom
- izgubili ste presudu pri US BiH kao dokaz da pravno zlostavljate Hrvate
- Mostar bi dijelili što je suprotno presudi isto US BiH koju ste izgubili, a na sve strane optužuje Hrvate za teže segregaciji
- majorizacija u diplomaciji 8 godina i ispraženo mjesto u Pragu kao simbol saraj šovinizma
- blokirate podizanje optužnica visokopozicioniranim Bošnjacima za zločine
- druge optužujete za nazive ulica po nekim zločincima, čiju izmjenu blokirate (!!!), a i sami dajete imena škola po istim.
Izvrtanje povijesti. Okupaciju Osmanskog agresora sve više pozdavljaju i s njom se diče, a istovremeno im "puna usta" Bosanskog kraljevstva, koje je time bilo dokinuto, iliti slavljenje fašizama a pozivanje na antifašizam
- Etiketiranje svih i svakog "fašistom" (sve češća pojava), tko bilo kakve druge namjere iskaže suprotno njihovim, iako su sami u BiH u WW II procentualno bili najmanje u antifaštičkim postrojbama
- Uz to ide naravno uzurpacija pojma "antifašizam", čime se svaki potez automaski "halal"
- Stalni pokušaji ukidanja hrvatskog obrazovnog sustava
- Ustavna briga RH za Hrvate u BiH uvijek se i isključivo prikazuje kao "miješanje u unutarnje poslove" (što također upućuje na njihove misli da sebe vide kao samovladare, a ne samo jednog od od tri domaćina), dočim im pitanje mosta u Hrvatskoj na Pelješcu i upletanje oko važnijih pitanja glede njega, ili pitanje predviđenog odlagališta nuk. otpada Hrvatske, to kad čine, onda odjednom nije
- Medijska manipulacija s iseljavanjem, gdje se sustavno prikazuju hrvatska mjesta, a posve ignorira Cazinska krajina, sjeverna Bosna..., fenomen također prisutan u istom ili još većem broju
- Manipulacije s identitetom kad se radi o hrvatskoj kvoti (diplomacija - poznati fenomen posebice za vrijeme "Platforme", Dom naroda...), što je prisutno i kad se treba izjasniti da bi se ušlo u kvotu "ostalih" (uz poznato npr. pitanje: Zašto "Ostali" u Domu naroda Federacije ne jedu svinjetinu?)
- Izvrtanje činjenica i prikazivanje da su Hrvati u Federaciji pozitivno diskriminirani, koristeći "argument" da "bolje ekonomski žive", što često znaju neki bošnjački političari ponavljati."
post prijavljen.

Ovo je skinuto s jednog drugog foruma, vidiš da piše PRENOS i da su stavljeni navodnici....
Liska

#107 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by Liska »

Ajmo biti realni pa reći da imaš mnogo Bošnjaka iz Hercegovine koji će reći da su iz Bosne ili iz južne Bosne. Dakle, ovakvih, ne znam kako da ih nazovem, imaš svugdje. Iako su ovo prvi Širokobriježani za koje ja čujem od nekog da su rekli kako nisu iz Hercegovine. Ali eto, mislim da i ti i ja izvlačimo prejake zaključke iz nečega što je sasvim benigno. Na kraju krajeva, svatko ima pravo da kaže što hoće, pa makar to bilo i pogrešno. Glupo je trošiti energiju na takve ljude.[/quote]
Biva, ako neki Bosnjak iz Mostara kaze da je iz Bosne, to je pogresno? Jebi ga, ja sam mislio da je bar 50% ispravno.
A Hrvata iz BiH koji tvrde da su iz Hrvatske sam vidio na tone.[/quote]

Ja mislim ne da je 50% pogrešno nego 100% pogrešno. Isto kao kad bih rekao da je Sarajevo Hercegovina. Ne bih pogriješio 50% nego 100%. Što se mene tiče nije mi se dogodilo da mi Hrvat iz BiH kaže da je iz Hrvatske. Mislim da znam i poznajem više Hrvata od tebe. Možda je problem u onome tko pita i kako pita? Drugo, to si trebao riješiti sa njima na licu mjesta. Ali opet poštujem svačije pravo da kaže što misli, pa makar i pogrešno. Bavimo se glupostima i ti i ja, da se ne lažemo. Izgleda da nam je tako lakše nego nešto konkretno raditi i pokušavati.
Alfons Kauders

#108 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by Alfons Kauders »

chelsea999 wrote:prenos:

" HR TV kanal vam je "vitalni nacionalni interes", a tražite da financiramo vašu medijsku haranku protiv Hrvata
- drpate proračun po vašm željama, gdje recimo privatiziranim rudnicima
(vl. EP BiH s fantastičnim godišnjim prihodima i isto tako dobitcima) dodjeljujete iz proračuna Fed.,
preko 20 mil. KM, isto kao i Željeznicama (vl. FBiH), a Aluminij i EP HZ HB zaobilazite, iako su oni u dobrom ili najvećem
djelu u vlasništvu Federacije i koji su isto tako u problemima i gdje ste obadvoje preko uvećanih cijena preko BG godinama sustavno uništavali
- birate Hrvatima 2x svog predstavnika i najavljujte istu stvar ponovno
- blokirate Izborni zakon i manipulirate s hrvatskim, srpskim i klubom "ostalih" u Domu naroda
- uništavate Federaciju na bezbroj načina kroz razne zakone,
- uvećanim koeficijentima potkradate i hrvatske županije
- tolerirate vehabističke grupe i godinama vam je trebalo da shvatite da su i vama problem
- posljeratno ste onemogućavali povratak Hrvata na svoja ognjišta kroz terorizam i zastrašivanja
- ne rješena istraga ubojstva doministra policije Leutara, i lažno usmjereni proces prema Hrvatima,
koji se pokazao kao farsa
- provodite izborno i kasnije kažnjeno nasilništvo u Stocu
- sistematsko kršenje odredbe Zakona o federalnim ministarstvima i drugim tijelima Federalne uprave u pogledu sastava zaposlenih, koji mora odražavati nacionalni sastav
- koketirate s neustašama a zaklinjete se u "antifašizam", kao i poznatim maherima kojima se sudi poznatim po manipulacijama poticaja...,
- manipulirate revizijom branitelja/boraca gdje vaši u cijelim regijema (Podrinje, bos. Krajina) dobivaju peMzije uz "dva svjedoka, i gdje su skoro sve kasnije tužbe Hrvate pri sudovima bile usvojene
- Srbima i Hrvatima se u procesima za ratne zločine sudi po oštrijem zakonu BiH, Bošnjacima po blažem iz SFRJ...
- medijski sve vrijeme vodite jednu huškačku i nezapamćenu propagandu (dokaz: istraživanje u govoru mržnje
u etničkim medijima u BiH), gdje Hrvatima pridajete sve moguće epitete i presuđujete jednom cijelom kolektivu
- jame i grobove do iznemoglosti bez imalo pijeteta politički (doduše neuspješno) pokušavate da dokapitalizirate
- bezkrupulozno svojatate cijelu BiH isključivo za sebe gdje god možete
- "dvije škole pod jednim krovom" osuđujete, ali samo tamo gdje ste u većini
- rezolucije EP o federalizaciji BiH ismijavate
- pokušali ste mehanizam kooridinacije da manipulirate
- godinama ste se na svim nivoima opirali da bh Hrvati imaju dvojno državljanstvo, ali morali odustati jer i sami ste postali veliki "Šveđani"
- financirate i lutkarite s daidžama i čaršijskim "Hrvatima"
- HVO i HR HB godinama lažno optužujete i omalovažavate, iako su oni kroz Wash.-sporazum, ravnopravno ušli u Federaciju
- svojim haškim osuđenicima odajte počasti i medijski ih uzdišete, tuđe pljujete i pri svakoj prilici osuđujete
- licemjerno huškate protiv suradnje Dodika i Čovića, a sami na državnoj razini surađujete s zločinačkim SDS-om,
- izgubili ste presudu pri US BiH gdje ste htjeli blokirati prava HVO u svezi s Hrvatskom
- izgubili ste presudu pri US BiH kao dokaz da pravno zlostavljate Hrvate
- Mostar bi dijelili što je suprotno presudi isto US BiH koju ste izgubili, a na sve strane optužuje Hrvate za teže segregaciji
- majorizacija u diplomaciji 8 godina i ispraženo mjesto u Pragu kao simbol saraj šovinizma
- blokirate podizanje optužnica visokopozicioniranim Bošnjacima za zločine
- druge optužujete za nazive ulica po nekim zločincima, čiju izmjenu blokirate (!!!), a i sami dajete imena škola po istim.
Izvrtanje povijesti. Okupaciju Osmanskog agresora sve više pozdavljaju i s njom se diče, a istovremeno im "puna usta" Bosanskog kraljevstva, koje je time bilo dokinuto, iliti slavljenje fašizama a pozivanje na antifašizam
- Etiketiranje svih i svakog "fašistom" (sve češća pojava), tko bilo kakve druge namjere iskaže suprotno njihovim, iako su sami u BiH u WW II procentualno bili najmanje u antifaštičkim postrojbama
- Uz to ide naravno uzurpacija pojma "antifašizam", čime se svaki potez automaski "halal"
- Stalni pokušaji ukidanja hrvatskog obrazovnog sustava
- Ustavna briga RH za Hrvate u BiH uvijek se i isključivo prikazuje kao "miješanje u unutarnje poslove" (što također upućuje na njihove misli da sebe vide kao samovladare, a ne samo jednog od od tri domaćina), dočim im pitanje mosta u Hrvatskoj na Pelješcu i upletanje oko važnijih pitanja glede njega, ili pitanje predviđenog odlagališta nuk. otpada Hrvatske, to kad čine, onda odjednom nije
- Medijska manipulacija s iseljavanjem, gdje se sustavno prikazuju hrvatska mjesta, a posve ignorira Cazinska krajina, sjeverna Bosna..., fenomen također prisutan u istom ili još većem broju
- Manipulacije s identitetom kad se radi o hrvatskoj kvoti (diplomacija - poznati fenomen posebice za vrijeme "Platforme", Dom naroda...), što je prisutno i kad se treba izjasniti da bi se ušlo u kvotu "ostalih" (uz poznato npr. pitanje: Zašto "Ostali" u Domu naroda Federacije ne jedu svinjetinu?)
- Izvrtanje činjenica i prikazivanje da su Hrvati u Federaciji pozitivno diskriminirani, koristeći "argument" da "bolje ekonomski žive", što često znaju neki bošnjački političari ponavljati."
A vi bi da se budzetska sredstva dijele bratski, 50:50, mada vas je malcice manje od nas? :) Nadam se da imate strpljenja.
Alfons Kauders

#109 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by Alfons Kauders »

chelsea999 wrote: Ovo je skinuto s jednog drugog foruma, vidiš da piše PRENOS i da su stavljeni navodnici....
Aha. Dakle, nemas nijednu originalnu misao ili argument, vec eto, ostavljas c/p gluposti s drugog foruma... Iz nekog tebi poznatog razloga.
chelsea999

#110 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by chelsea999 »

Alfons Kauders wrote:
chelsea999 wrote: Ovo je skinuto s jednog drugog foruma, vidiš da piše PRENOS i da su stavljeni navodnici....
Aha. Dakle, nemas nijednu originalnu misao ili argument, vec eto, ostavljas c/p gluposti s drugog foruma... Iz nekog tebi poznatog razloga.

Ne. Čisto sam prenio jedno razmišljanje, diskusije radi. Možda nekome i pomogne da shvati da ima drugačijih razmišljanja o državi a da ga se odmah ne etiketira i diskreditira... Ako ne odgovora, nema problema, ignorirajte ga i gotovo,

Ipak, neko suvisliji, inteligentniji i originalniji bi dao svoj komentar na to, ti ipak ne, iz svakome poznatih razloga!
animals

#111 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by animals »

Niko normalan ne mrzi drzavu u kojoj je rodjen..
ali ja licno ne volim kako je uredjena danasnja BIH..
ne volim Herceg Bosnu, ne volim Republiku Srpsku i ne volim BiH,
onakvu kakvu je vide Bosnjaci..
jer ni jedan narod ne moze da smisli ideje onoga drugog po pitanju,
uredjenja BiH..
a da neko mrzi BiH, a neko je voli, to su budalastine..
Alfons Kauders

#112 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by Alfons Kauders »

chelsea999 wrote:
Alfons Kauders wrote:

Ne. Čisto sam prenio jedno razmišljanje, diskusije radi. Možda nekome i pomogne da shvati da ima drugačijih razmišljanja o državi a da ga se odmah ne etiketira i diskreditira... Ako ne odgovora, nema problema, ignorirajte ga i gotovo,

Ipak, neko suvisliji, inteligentniji i originalniji bi dao svoj komentar na to, ti ipak ne, iz svakome poznatih razloga!
Ostavis stranicu tudjeg teksta (pitanja), i onda ocekujes da ja odgovaram na nju?

Nije frka, treba mi sat vremena. Hajde ti sat vremena radi moj posao, a ja cu ti odgovarati?
dječak sa šibicama

#113 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by dječak sa šibicama »

animals wrote:Niko normalan ne mrzi drzavu u kojoj je rodjen..
uredjenja BiH..
:thumbup:
Truba

#114 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by Truba »

svi vole bosnu

ali

kao
historijski bošnjačku državu
povijesno hrvatski teritorij
istorijski vekovnu srpsku zemlju

:D
muha_sa

#115 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by muha_sa »

uredjenja BiH..
kakvu Bosnu i Hercegovinu vide Bošnjaci :?
animals

#116 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by animals »

Black swan wrote:svi vole bosnu

ali

kao
historijski bošnjačku državu
povijesno hrvatski teritorij
istorijski vekovnu srpsku zemlju

:D
Bas tako :thumbup:
animals

#117 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by animals »

muha_sa wrote:
uredjenja BiH..
Pitaj Bosnjake, sta mene pitas.. :D
muha_sa

#118 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by muha_sa »

animals wrote:
muha_sa wrote:
uredjenja BiH..
Pitaj Bosnjake, sta mene pitas.. :D
tvoj sam post citiro, zato tebe i pitam--valjda kad napišeš nešto i znaš zašto si to napiso
Truba

#119 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by Truba »

joj muha što se praviš naivan

zna se kakve se težnje čuju u bošnjačkim krugovima

bolje bi nam bilo da imamo jednog predsjednika
najbolji je jednodomni parlament kao u SRBIH

onda ovi sad što ću ih nabrojati su u posljednje vrijeme ušutjeli
jedan narod a tri vjere
bez entiteta ( ajd ovo i mogu svatiti)
ukinimo kantone

i tako dalje...
chelsea999

#120 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by chelsea999 »

Alfons Kauders
" Ostavis stranicu tudjeg teksta (pitanja), i onda ocekujes da ja odgovaram na nju?
Nije frka, treba mi sat vremena. Hajde ti sat vremena radi moj posao, a ja cu ti odgovarati? "

Ma ne, ne očekujem. Ali mi ta upadica ne izgleda kao suvisao i konstruktivan način diskusije...
animals

#121 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by animals »

muha_sa wrote: tvoj sam post citiro, zato tebe i pitam--valjda kad napišeš nešto i znaš zašto si to napiso
Sigurno ne onakvu, kao sto se naseljavaju Arapi,
previse izrazene religijske vrijednosti..
biranje Hrvatima predstavnika, a mi cemo svoga..
i mnoge druge..
animals

#122 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by animals »

Problem BiH, kao drzave, je isti kao sto ga ima i Srbija..
politicari vode zasebnu politiku, od naroda, koji ima drugacije
percepcije vrijednosti..
Alfons Kauders

#123 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by Alfons Kauders »

chelsea999 wrote:Alfons Kauders
" Ostavis stranicu tudjeg teksta (pitanja), i onda ocekujes da ja odgovaram na nju?
Nije frka, treba mi sat vremena. Hajde ti sat vremena radi moj posao, a ja cu ti odgovarati? "

Ma ne, ne očekujem. Ali mi ta upadica ne izgleda kao suvisao i konstruktivan način diskusije...
Koja upadica? Ona za lovu?

Pa procitaj ono sto si postavio, onda pogledaj budzete i ostale podatke, pa ce ti i pitanje biti suvisno.

To je problem s copy paste... Zasto ocekujes odgovore kada ne razumijes ni pitanja?
BHCluster

#124 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by BHCluster »

Alfons Kauders

#125 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?

Post by Alfons Kauders »

animals wrote:
muha_sa wrote: tvoj sam post citiro, zato tebe i pitam--valjda kad napišeš nešto i znaš zašto si to napiso
Sigurno ne onakvu, kao sto se naseljavaju Arapi,
previse izrazene religijske vrijednosti..
biranje Hrvatima predstavnika, a mi cemo svoga..
i mnoge druge..
Gdje se naseljavaju Arapi? Koliko Arapa je dobilo boravisne dozvole ili drzavljanstvo BiH?

Previse izrazene religijske vrijednosti? A ankete pokazuju da su upravo Bosnjaci najsekularniji narod u BiH...

Biranje Hrvatima predstavnika? Covic i HDZ na vlasti 27 godina, uz izuzetak godine i po Alijanse i tri godine platforme.

"Mnoge druge"... Koje? I hoce li mi trebati vise od recenice da ih sjebem? :D
Post Reply