Zasto forumi postoje?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Drumer

#1 Zasto forumi postoje?

Post by Drumer »

Ljudi moji. Ovi forumi su ok sto se mene tice. Samo ima par stvari koje mi nisu jasne. Mislim da vecina ljudi koji se pojavljuju na ovim forumima imaju problema i to velikih. Ljudi....Zasto svi pametujete i komentarisete i serete o svemu i svacemu a nemate dovoljno hrabrosti da se predstavite u pravom svjetlu, misleci naravno na vase prave identitete, koje naravno nemate i imate problema sa istim. Pa dajte ljudi dodjite malo sebi. Svi znate kako da pametujete i da se gadjate sa terminima koje ste slucajno procitali negdje u nekoj knjizi koja vam je sasvim slucajno pala u ruke i mislite da ste pokupili svu pamet svijeta. Ja vas sve pozivam, ako smijete naravno, da se pojavite na forumima ( bilo kojim) sa svojim pravim imenima. Cik da vidim ko ima hrabrosti i imalo dostojanstva. Lako se kriti iza nekih nickova i ostalih sranja.. Haj da vas vidim..Ja se isto tako nisam predstavio, ali ako bude odgovora na ovo moje ja cu se predstavit i suocit oci u oci sa svima koji mi odgovore..Haj sad zdravo..
edu

Post by edu »

oko..dzaba ti je da mi napises da si Sulejman Tihic ako ces baljezgati gluposti...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: Zasto forumi postoje?

Post by mIRCerka »

Drumer wrote:Ljudi moji. Ovi forumi su ok sto se mene tice. Samo ima par stvari koje mi nisu jasne. Mislim da vecina ljudi koji se pojavljuju na ovim forumima imaju problema i to velikih. Ljudi....Zasto svi pametujete i komentarisete i serete o svemu i svacemu a nemate dovoljno hrabrosti da se predstavite u pravom svjetlu, misleci naravno na vase prave identitete, koje naravno nemate i imate problema sa istim. Pa dajte ljudi dodjite malo sebi. Svi znate kako da pametujete i da se gadjate sa terminima koje ste slucajno procitali negdje u nekoj knjizi koja vam je sasvim slucajno pala u ruke i mislite da ste pokupili svu pamet svijeta. Ja vas sve pozivam, ako smijete naravno, da se pojavite na forumima ( bilo kojim) sa svojim pravim imenima. Cik da vidim ko ima hrabrosti i imalo dostojanstva. Lako se kriti iza nekih nickova i ostalih sranja.. Haj da vas vidim..Ja se isto tako nisam predstavio, ali ako bude odgovora na ovo moje ja cu se predstavit i suocit oci u oci sa svima koji mi odgovore..Haj sad zdravo..
ako zelis da vidis kakvi su ljudi zaista, onda im stavi masku na lice....

nije bas precizan citat, ali skontaces sam valjda...
hajd sad zdravo... :D
meatoverhere

#4 Re: Zasto forumi postoje?

Post by meatoverhere »

Drumer wrote:Ljudi moji. Ovi forumi su ok sto se mene tice. Samo ima par stvari koje mi nisu jasne. Mislim da vecina ljudi koji se pojavljuju na ovim forumima imaju problema i to velikih. Ljudi....Zasto svi pametujete i komentarisete i serete o svemu i svacemu a nemate dovoljno hrabrosti da se predstavite u pravom svjetlu, misleci naravno na vase prave identitete, koje naravno nemate i imate problema sa istim. Pa dajte ljudi dodjite malo sebi. Svi znate kako da pametujete i da se gadjate sa terminima koje ste slucajno procitali negdje u nekoj knjizi koja vam je sasvim slucajno pala u ruke i mislite da ste pokupili svu pamet svijeta. Ja vas sve pozivam, ako smijete naravno, da se pojavite na forumima ( bilo kojim) sa svojim pravim imenima. Cik da vidim ko ima hrabrosti i imalo dostojanstva. Lako se kriti iza nekih nickova i ostalih sranja.. Haj da vas vidim..Ja se isto tako nisam predstavio, ali ako bude odgovora na ovo moje ja cu se predstavit i suocit oci u oci sa svima koji mi odgovore..Haj sad zdravo..
A u kojoj si ti knjizi koja ti je slucajno pale u ruke nasao svoj nick. Ako si bubnjar, onda se to pise drummer. :roll:
St.Germain

#5 Re: Zasto forumi postoje?

Post by St.Germain »

Drumer wrote:Mislim da vecina ljudi koji se pojavljuju na ovim forumima imaju problema i to velikih.

a ko to nema problema?

Drumer wrote:Ljudi....Zasto svi pametujete i komentarisete i serete o svemu i svacemu a nemate dovoljno hrabrosti da se predstavite u pravom svjetlu, misleci naravno na vase prave identitete, koje naravno nemate i imate problema sa istim.
zato sto je to jedan vid intelektualne razmjene...neko voli popricat sa jaranima, nekome je to napor, pa dodje ovdje i dopisuje se sa poznatim licima, ne u smislu da ih licno znas, nego se dopisujemo preko foruma mnogi od nas vec preko dvije tri godine.... uostalom, velika vecina forumasa se vec davno medjusobno i licno upoznala pa tako da ne pije ni ta o hrabrosti...

Drumer wrote:Ja se isto tako nisam predstavio, ali ako bude odgovora na ovo moje ja cu se predstavit i suocit oci u oci sa svima koji mi odgovore..Haj sad zdravo
kakve veze ima hrabrost sa predstavljanjem pravim imenom? neki ljudi jednostavno ne zele otkriti identitet, to je njihovo pravo i ono mora da se postuje :oops:
daredevil

#6 Re: Zasto forumi postoje?

Post by daredevil »

St.Germain wrote:
Drumer wrote:Mislim da vecina ljudi koji se pojavljuju na ovim forumima imaju problema i to velikih.

a ko to nema problema?

Drumer wrote:Ljudi....Zasto svi pametujete i komentarisete i serete o svemu i svacemu a nemate dovoljno hrabrosti da se predstavite u pravom svjetlu, misleci naravno na vase prave identitete, koje naravno nemate i imate problema sa istim.
zato sto je to jedan vid intelektualne razmjene...neko voli popricat sa jaranima, nekome je to napor, pa dodje ovdje i dopisuje se sa poznatim licima, ne u smislu da ih licno znas, nego se dopisujemo preko foruma mnogi od nas vec preko dvije tri godine.... uostalom, velika vecina forumasa se vec davno medjusobno i licno upoznala pa tako da ne pije ni ta o hrabrosti...

Drumer wrote:Ja se isto tako nisam predstavio, ali ako bude odgovora na ovo moje ja cu se predstavit i suocit oci u oci sa svima koji mi odgovore..Haj sad zdravo
kakve veze ima hrabrost sa predstavljanjem pravim imenom? neki ljudi jednostavno ne zele otkriti identitet, to je njihovo pravo i ono mora da se postuje :oops:
... tako je Germa, ja bih jos samo dodao da se onaj Ekrem nogira iz kuhinje, i da te porcije mesa ipak budu malo vece, znate kako je...
St.Germain

Post by St.Germain »

a jel...da gospoda ne bi mozda i sampanjac :D
pitt

Post by pitt »

Ja samo pijem dom ili chrystal :D:D
St.Germain

Post by St.Germain »

hahaha, a ja trenutno casu Müller-Thurgau koja je kostala 1,29 :D
jesam bijeda :D
pitt

Post by pitt »

To ni superhik nebi pio :D:D:D
St.Germain

Post by St.Germain »

drugi standard o ti, bogati ameru :D
pitt

Post by pitt »

Eto sad.....nisam bogat al ne cigancim na sebi :D:D Za druge imam osti ili brut :D:D
daredevil

Post by daredevil »

St.Germain wrote:a jel...da gospoda ne bi mozda i sampanjac :D
:D :D :D :D ma moze i neka brlja ne mora biti sampanjac, ne treba sada pretjerivati u ova vremena kokuzluka,
St.Germain

Post by St.Germain »

pitt wrote:Eto sad.....nisam bogat al ne cigancim na sebi :D:D Za druge imam osti ili brut :D:D

e pa nekad se NEMA, sto ti ocito ne mozes pojmiti :D :roll:
pitt

Post by pitt »

Moze gradacacka :D:D
daredevil

Post by daredevil »

pitt wrote:Moze gradacacka :D:D
samo ako je sa sajma sljive :D :D
pitt

Post by pitt »

ma nek je i iz dedine magaze....samo nek je dobra :D:D
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Nakon učenja forum ti nekako dođe kao relaksacija, da se malo izduvaš, izlaješ se i tako to.
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

a sto tebe toliko zanimaju nasi identiteti?

da nisi mozda iz tajne policije?
xx

Post by xx »

DA BI drugi mogli pričati s....
Post Reply