da ispricam jednu anegdotu za WC-e i muskarce koji zajedno idu u WC...
jednom ja bio u bicakcicu...ima tome mozda 3 godine, vikend bio i naravno puno dole..i krenem ja onako pripit da pisam, kad vidim neka guzva u muskom WC-u...guzva u onom predvorju, gdje je lavabo i ogledala...
ja tamo, kad cujem dreka neka...lik lupa na vrata WC-a, i govori "halo, pederasi, sta ste se zakljucali...a? Otvaraj to"...pridjem i pitam jednog od prisutnih sta je bilo...kaze on da su se dva lika zakljucala u WC-u...a izbacivac valjda hoce da vide sta oni tamo rade - da ih sprijeci u nekoj njihovoj nakani.
Ostali prisutni komentarisu i dobacuju...onako pravo po bosanski...halo pederi, sta je...vidi ih sto se zakljucali pederasi i slicno...
Na kraju izlaze dva lika iz WC-a (one jedne komore sa soljom) i onako djeluju normala...nisam na njima primijetio nista neobicno, mada sam bio pripit pa je vrlo moguce da mi je percepcija bila oslabljena znacajno.
ono sto nisam uspio skontat je sta su oni zaista tamo radili - da li je bila u pitanju konzumacija opojnih droga, kokaina ili sta, ili je u pitanju bio gluho bilo seks izmedju dvojice odraslih muskinja

...isto tako nisam saznao kako je izbacivac saznao da su njih dvojica bila tamo...i sta je on mislio da oni rade i u cemu je on mislio da ih sprijeci - da li je htio da sprijeci konzumaciju droge u objektu ili seks...ostace misterija.
A sto se tice jednog drugog WC-a u sarajevu, u markiju...ulazim ja u WC jednom, subota oko 4 ujutro...otvorena vrata i sve...kad ja udjem a na podu sjedi lik, duga kosa i cvike...klasicni izlapljeli hipi koji je izgubio kalendar...na solji spusten poklopac i dvije povelike cize koke...skontam da je amerikanac...i pita on mene...hocu li i ja povuc cizu, njemu kao puno...reko, ne hvala...