Koji sam ja?KatarinaKosaca wrote:Upravo te opisah u postu.insomnia78 wrote:Evo je
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Ne prepoznah se
Koji sam ja?KatarinaKosaca wrote:Upravo te opisah u postu.insomnia78 wrote:Evo je
Božetodd_smith wrote:Najbolji NAS igrac svih vremena je igrac iz Sarajeva, bio tu tokom rata i poslije tek otisao. Zive mu svi ovdje, i on namjerava.stakasa wrote:Da, o SDA politici podobnih, probranih, privilegovanih... U konfliktu sa svima osim sa vlastitim interesom. Znas ti dobro.todd_smith wrote:Mi, vi, oni. I pricas o SDA politici. Ok.
Nego, ho's bodrit dijasporu na svjetskom? Da ti ne zasmeta identitetu?
Mora da ti je srce bilo puno kada su mu protiv Egipta skandirali.
todd_smith wrote:Ocigledno nisi skontao cilj posta, kao sto ranije rekoh ti si "lezernija" verzija onog Zviza.
Onaj sa kojim živim niti pljuje ljude koji žive u svojoj zemlji , niti proganja njihove postove po španjolskim forumima, niti cijelu naciju naziva retardima. velika razlikainsomnia78 wrote:Kme, kme
Posto toliko mrzis dijasporu ne znam kako uspjevas zivjeti sa jednim?
Zaboravila si mene.KatarinaKosaca wrote:Onaj sa kojim živim niti pljuje ljude koji žive u svojoj zemlji , niti proganja njihove postove po španjolskim forumima, niti cijelu naciju naziva retardima. velika razlikainsomnia78 wrote:Kme, kme
Envoyé de mon iPhone à l'aide de TapatalkVoli nsvoju zemlju, niti tjera nekoga da emigrira, niti da ostane, jednostavno daje slobodu svakome da odlučuje da živi gdje želi bez da se drzne diskutirati svačiji osobni izbor.
Nešto kao ti glogerica i jeferson zajedno sa stakasa![]()
![]()
Uzas.Zviz wrote:Zaboravila si mene.KatarinaKosaca wrote:Onaj sa kojim živim niti pljuje ljude koji žive u svojoj zemlji , niti proganja njihove postove po španjolskim forumima, niti cijelu naciju naziva retardima. velika razlikainsomnia78 wrote:Kme, kme
Envoyé de mon iPhone à l'aide de TapatalkVoli nsvoju zemlju, niti tjera nekoga da emigrira, niti da ostane, jednostavno daje slobodu svakome da odlučuje da živi gdje želi bez da se drzne diskutirati svačiji osobni izbor.
Nešto kao ti glogerica i jeferson zajedno sa stakasa![]()
![]()
Ja sam orhidea pluralne demokratije, mana u nekim drzvama diktatura bi znacila sloboda, jer bi narod oslobodila od politickih budalestina, koje slusaju svaki dan. Sto se spanije tice, kamenjar i ciganija na kvadrat - budimo realni. Jedino sto im valja je geografski polozaj kad je rijec o klimi sve drugi nevelja nicemu. Ja sam samo realan nista vise. Ko hoce da se laze neka prise, da tamo sve smirgla ko motor od Mercedesa.
ti uopće ne spadaš u kategoriju spomenutih. Ti razgolitiš bosanski socijala sistem dijasporaša dok ovi pišu o vilama, bogatstvu, i prihodima, smatrajući život vani po defaultu neki svoj veliki uspjeh i omalovažavajući sve koji su u BIH. Uz to nikad baš ničim ne pokažu ništa od toliko istaknutih kvaliteta obrazovanja, ali sami sebe hvaleZviz wrote:Zaboravila si mene. .
Sem što se identificiraš sa reprezentacijom daješ sebi za pravo da govoriš u ime svih članova forumainsomnia78 wrote:Nema osobe na forumu, u stvarnosti vjerovatno jos i manje, koja te uzima za ozbiljno
Njega zovu po potrebi da rjesava slucajeve..... oplakahdirestraits0078 wrote:Zviz u elementu, kao i obicno, lupa ko maksim po diviziji.Haman da radi u PET-u, honorarno, malo free-lancinga, malo ugovor o djelu.
Halo ba frajeru, ko je rekao da je SAMO MENI bilo najgore?? Ja nisam. Nego rekao sam ti da sam i ja dozivio rat, mada nisam bio tokom cijelog rata - je li mi to neka greska? Sta sam, trebao ostati do Dejtonskog sporazuma kojeg 1993 nije bilo ni na vidiku? Starci gledali da spasimo glave, pa uzimas ono sto je najbolje.forel wrote:
Uzimaj ti sta god hoces, da ne znam kakav je bio rat reko bi e njemu jedinom bilo tesko u ratu, njemu jedinom htijeli silovat mater, sestru, strijeljat oca i mucit.Nekom rat nekom brat, ponovno kazem, neko je iskoristio guzvu dok su najbolji od najboljih ove zemlje ginuli da se bogati na racun njihovih kostiju.Odvadi malo, i ja sam prosao rat, i meni su sa brda ubijali clanove porodice, drzali mene na snajperskom nisanu, pa i nas su silovali posebno po Grbavici i Vogosci, pa smo zivi , a za zdravlje ne pitaj.Nemam ja sta da odlucujem/ne odlucujem, onaj ko nije dijelio muku ove drzave tesko da moze shvati i da je voli.Ti si odmaglio, otisao 93' sasvim uredu, nemoj mislit da te nesto osudjujem sto si otisao, moglo ti se i izvukao se.Nemoj zaboravit i mnogi od tih ''tajkuna'' su se isparili na polovini rata, ako bas neko hoce, prvi komadant Zelenih bertki je odmaglio 93.Mos mislit komadant pa odmaglio.Tesko jest, al se borimo, narod u BiH ne sada nego kroz citavu historiju se borio za zivot i prezivljavanje, najlahkse je iz udobne dijaspore kritikovat, ako si namjerio da kritikujes haj nazad pa da skupa mjenjamo stanje u drzavi.