Kvarim ugodjaj?CiCk0 wrote:
na kvaris ugodjaj, ali priznaj cije si slike stavio?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kvarim ugodjaj?CiCk0 wrote:
xsk wrote:Kvarim ugodjaj?CiCk0 wrote:zasto pls?
pa sta ja znam kako slika moze pokazati eksplozivnost, bila sam spontanaSuti i trpi wrote: Ipak, nisam toliko opsjednut Silajdzicem, a pogotovo ne toliko da bi se poistovjetio sa njim.
Pa ne bih bas reko da imam djecije lice, mozda nesto izmedju... Ponekad mi se ucini da oni sto su me mladji po 5 godina izgledaju starije od mene. Moze biti da sam mladolik, a moze biti da sam zaosto u razvoju.
Kako ti slika moze pokazat eksplozivnost? Mozda mi je tijelo lijepo definisano, a pri tome eksplozivno, a mozda je i zdepasto, ali i dalje eksplozivno. Jedino da se snimim kako trcim na sto metara i udaram vrecu, pa da postavim klip ovdje!?
Malo karikiram, nista ne uzimajte za ozbiljno.
Inace, sto se mene tice ne volim nikakve muskarce bez obzira na boju ociju. Za ozbiljniju vezu vise preferiram smedje (ili crne) oci, jer na neki neobjasnjiv nacin osjecam te djevojke, u pojedinim trenutcima osjecam sta zele i sta misle. Neka misteriozna povezanost
. Sto se tice 'neozbiljne' veze, tu nema nikakvih pravila
.
ispravka...ogledalo dushe...CiCk0 wrote:Ah boze dragina oci se prima..... Svidja mi se to .....jer ipak oci su izvor dushe
![]()
Tebi vazda HallalCyclone` wrote:ispravka...ogledalo dushe...CiCk0 wrote:Ah boze dragina oci se prima..... Svidja mi se to .....jer ipak oci su izvor dushe
![]()
halali, ali moro sam...
oci moje lijepe...CiCk0 wrote:Tebi vazda HallalCyclone` wrote:ispravka...ogledalo dushe...CiCk0 wrote:Ah boze dragina oci se prima..... Svidja mi se to .....jer ipak oci su izvor dushe
![]()
halali, ali moro sam...
![]()
Omiljeno jelo: jaje na OKO.xsk wrote:pa sta ja znam kako slika moze pokazati eksplozivnost, bila sam spontanaSuti i trpi wrote: Ipak, nisam toliko opsjednut Silajdzicem, a pogotovo ne toliko da bi se poistovjetio sa njim.
Pa ne bih bas reko da imam djecije lice, mozda nesto izmedju... Ponekad mi se ucini da oni sto su me mladji po 5 godina izgledaju starije od mene. Moze biti da sam mladolik, a moze biti da sam zaosto u razvoju.
Kako ti slika moze pokazat eksplozivnost? Mozda mi je tijelo lijepo definisano, a pri tome eksplozivno, a mozda je i zdepasto, ali i dalje eksplozivno. Jedino da se snimim kako trcim na sto metara i udaram vrecu, pa da postavim klip ovdje!?
Malo karikiram, nista ne uzimajte za ozbiljno.
Inace, sto se mene tice ne volim nikakve muskarce bez obzira na boju ociju. Za ozbiljniju vezu vise preferiram smedje (ili crne) oci, jer na neki neobjasnjiv nacin osjecam te djevojke, u pojedinim trenutcima osjecam sta zele i sta misle. Neka misteriozna povezanost
. Sto se tice 'neozbiljne' veze, tu nema nikakvih pravila
.
![]()
a moze i klip, to sa sto metara i vrecom![]()
by the way, i meni su oci bas bitne kod ljudi - puno bitnije od tih boja kose. ja recimo da se pitam, svi muskarci bi mogli komotno da potpuno obriju glavu! uvijek se primim na OCI!
e i ti ga ubode, he he he! OKO na jaje zvuci vala bolje nego jaje na OKO!sofist wrote:
Omiljeno jelo: jaje na OKO.![]()
Baci oko na jaje.xsk wrote:e i ti ga ubode, he he he! OKO na jaje zvuci vala bolje nego jaje na OKO!sofist wrote:
Omiljeno jelo: jaje na OKO.![]()
Sve bi se to dalo izvest kada bi mene imo ko branit od cure kada ugleda sta sam sve piskaro po forumuxsk wrote:pa sta ja znam kako slika moze pokazati eksplozivnost, bila sam spontana![]()
a moze i klip, to sa sto metara i vrecom![]()
by the way, i meni su oci bas bitne kod ljudi - puno bitnije od tih boja kose. ja recimo da se pitam, svi muskarci bi mogli komotno da potpuno obriju glavu! uvijek se primim na OCI!
slazem se za lice/oci!Suti i trpi wrote: Sve bi se to dalo izvest kada bi mene imo ko branit od cure kada ugleda sta sam sve piskaro po forumu. Steko sam uslove da mi slomi oklagiju od glavu, moram se zaustavit ako zelim ostat ziv
. Po ovome se vidi da je ekspolozivnost (snaga) relativna
. 'Dva losa ubise Milosa'.
Da, i meni su oci najvaznije kada je u pitanju emotivna veza. Ne mogu da objasnim, ali plave ili zelene oci su mi nekako bezizrazajne, puno mi je teze iz njih procitat emocije, nego li iz smedji (psobebno) ili iz crnih ociju. Ustvari, vazno je kompletno lice, jer se na njemu itekako moze procjenit kakva je ko osoba. Moze da glumi koliko hoce, ali ako dobro pratite, lice ga mora izdati.
Bas neobicno da te je impresioniro film o kralju Arturu. Sada se djevojcice loze na Kristiana Ronalda, Dejvida Bekama i tako te metro pedercicepustopoljina wrote:kad sam ja bila mladavrlo mlada...imala sam jednu "viziju" :
da ce moj "co'jk" biti plavo-ridjokos,glasan i veseo i krupan i dobrodusan i castan...domacinski neki tip![]()
![]()
a garant sam gledala neki film o kralju arturu, pa to sve nekako sklopila u glavi![]()
od crnih,nabrijanih...nekako agresivnih sam uvijek zazirala...mada i tu ima izuzetaka...
tako da nemam neki tip...ali sam definitivno iz onog mog "ideala" izbacila glasno...volim kad cujem bariton, a ne bas.
mislim da se nikad nisam zaljubila u nekoga sa svijetlim ocima...ali jesam u plave sa smedjim ocima...
Promaših za pedalj...pustopoljina wrote:kad sam ja bila mladavrlo mlada...imala sam jednu "viziju" :
da ce moj "co'jk" biti plavo-ridjokos,glasan i veseo i krupan i dobrodusan i castan...domacinski neki tip![]()
![]()
Nisi, ali si kraljem Arturom bila odusevljena kada si bila djevojcicapustopoljina wrote:demid boj, pa nisam ja djevojcica![]()
meni oni tehnikolor filmovi o vitezovima okruglog stola bili vrh... sve sa kulisama od stiropora![]()
btw.
jesi li polagao pionirsku zakletvu?
ili neki vikingpustopoljina wrote:kad sam ja bila mladavrlo mlada...imala sam jednu "viziju" :
![]()
a garant sam gledala neki film o kralju arturu, pa to sve nekako sklopila u glavi![]()
Moj muz je takav dobrodusan, voli da jede, lako deblja i nece da ide u fitness club.pustopoljina wrote:kad sam ja bila mladavrlo mlada...imala sam jednu "viziju" :
![]()
pa gdje je rastao, prije nego sto si ga copilaGiulia de Medici wrote:Moj muz je takav dobrodusan, voli da jede, lako deblja i nece da ide u fitness club.pustopoljina wrote:kad sam ja bila mladavrlo mlada...imala sam jednu "viziju" :
![]()
![]()
pustopoljina wrote:pa gdje je rastao, prije nego sto si ga copilaGiulia de Medici wrote:Moj muz je takav dobrodusan, voli da jede, lako deblja i nece da ide u fitness club.pustopoljina wrote:kad sam ja bila mladavrlo mlada...imala sam jednu "viziju" :
![]()
![]()
da i ja sebi uberem
(sala,sala)
xsk wrote:uuuuuuuuuuuuuu, SoShy, ja da tebe znam u "real life" imale bismo o cemu pricati!!!!!SoShy wrote:ajmo se ne zajebavat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nije bio ni dalekoGiulia de Medici wrote:pustopoljina wrote:pa gdje je rastao, prije nego sto si ga copilaGiulia de Medici wrote:
Moj muz je takav dobrodusan, voli da jede, lako deblja i nece da ide u fitness club.![]()
da i ja sebi uberem
(sala,sala)
Alipasino Polje - Sarajevo i Leonding - Linz