Daj majke ti decko odrasti... privlacnost i ljepota je stvar duha i prihvatanja sebe... to nikako nije do boje koze niti boje ociju... nema univerzalne formule za ljepotu jer dolazi u raznim izdanjim tako da ako se ti smatras lijepim i drugi ce...sa obzirom na... wrote:E tek sam sad u depresiji, a mislio sam da je moja uobrazilja....
Ove sto mi spominju neke plave ljepotane između redova se da procitati da one u startu otpisuju 99,99 % plavokosih ( podsjeca me na onu zensku pricu, ja nikad ne bi mogla biti sa crncem, oni me ne provlace, ali sto je dobar onaj Denzel Vasington....)
Zasto cure ne vole plavokose ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gospoda Ministarka
#26 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
- Michun
#27 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Gdjo. nemoj ga ruziti bona. Ispituje svijet oko sebe.Gospoda Ministarka wrote:Daj majke ti decko odrasti... privlacnost i ljepota je stvar duha i prihvatanja sebe... to nikako nije do boje koze niti boje ociju... nema univerzalne formule za ljepotu jer dolazi u raznim izdanjim tako da ako se ti smatras lijepim i drugi ce...sa obzirom na... wrote:E tek sam sad u depresiji, a mislio sam da je moja uobrazilja....
Ove sto mi spominju neke plave ljepotane između redova se da procitati da one u startu otpisuju 99,99 % plavokosih ( podsjeca me na onu zensku pricu, ja nikad ne bi mogla biti sa crncem, oni me ne provlace, ali sto je dobar onaj Denzel Vasington....)
Nadoci ce.
Al' nek nam je otvorio temu da mozemo o zgodnim plavusanima pricati
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#28 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Normalno da ces biti optuzen za generalizovanje.
Ja bas volim plave momke, i uvijek mi pogled leti najvise ka plavim.
Ali ni ostali nisu za odbaciti.

Ja bas volim plave momke, i uvijek mi pogled leti najvise ka plavim.
Ali ni ostali nisu za odbaciti.
-
Gospoda Ministarka
#29 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Michun wrote:Gdjo. nemoj ga ruziti bona. Ispituje svijet oko sebe.
Nadoci ce.
Al' nek nam je otvorio temu da mozemo o zgodnim plavusanima pricati
E zato mu posebno hvala, dodem mu cokoladu
A evo vidis vec imamo prve koji ga uvjeravaju u suprotno.
Last edited by Gospoda Ministarka on 08/07/2010 12:15, edited 1 time in total.
-
sa obzirom na...
#30 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Ako mi je sta mrsko to je kad cure pricaju o duhu i unutrasnjoj ljepoti koja ih privlaci kod muskaraca, a u tri milisekunde ocjene muskarca i odluce hoce li prihvatiti njegov poziv na kafu ili samo izmjeniti par rijeci ili ga prezrivo odbiti. Bice da za njegov duh i unutrasnju ljepotu ljepote djevojke imaju detektore brzine Pentium četvorke !
-
*mima*
#31 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
sa obzirom na... wrote:Ako mi je sta mrsko to je kad cure pricaju o duhu i unutrasnjoj ljepoti koja ih privlaci kod muskaraca, a u tri milisekunde ocjene muskarca i odluce hoce li prihvatiti njegov poziv na kafu ili samo izmjeniti par rijeci ili ga prezrivo odbiti. Bice da za njegov duh i unutrasnju ljepotu ljepote djevojke imaju detektore brzine Pentium četvorke !
Koliko je tebi godina?
- mimiikimi
#33 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
pusti mima cojk u pravu
- ladyblue18
#34 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
sa obzirom na... wrote:Ako mi je sta mrsko to je kad cure pricaju o duhu i unutrasnjoj ljepoti koja ih privlaci kod muskaraca, a u tri milisekunde ocjene muskarca i odluce hoce li prihvatiti njegov poziv na kafu ili samo izmjeniti par rijeci ili ga prezrivo odbiti. Bice da za njegov duh i unutrasnju ljepotu ljepote djevojke imaju detektore brzine Pentium četvorke !
Mislim da nikome ne treba samo dobra fasada izvana, treba imati i nesto unutra, ali hajde naucit ces.
- cat lover
#35 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Primetila sam da je nekim devojkama najbitniji izgled i da ih najcesce privlace plavi momci sa plavim okicama...
(jedna, negdje na net-u)
(jedna, negdje na net-u)
Last edited by cat lover on 08/07/2010 12:18, edited 1 time in total.
-
Gospoda Ministarka
#36 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Budimo iskreni za pocetak je najbitniji stav, sa dobrim stavom svaka ce ti gotovo svaka dat priliku da upozna tvoje ljudske kvalitete.sa obzirom na... wrote:Ako mi je sta mrsko to je kad cure pricaju o duhu i unutrasnjoj ljepoti koja ih privlaci kod muskaraca, a u tri milisekunde ocjene muskarca i odluce hoce li prihvatiti njegov poziv na kafu ili samo izmjeniti par rijeci ili ga prezrivo odbiti. Bice da za njegov duh i unutrasnju ljepotu ljepote djevojke imaju detektore brzine Pentium četvorke !
Ja i Ofrah W
-
*mima*
#37 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
mimiikimi wrote:pusti mima cojk u pravu
Nisam ni napisala da nije u pravu.......samo se bezveze smara sa nekim glupostima.....to sto je cuo price od par cura je bezveze........
- mimiikimi
#38 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
jebga de sta ces 
-
Haettenschweiler
#39 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Evo vam pa se naslađujte:

- mimiikimi
#40 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
koja ce njegove kvalitete ispitivati?
da cujem sad ko ne gleda izgleda

da cujem sad ko ne gleda izgleda
- ladyblue18
#41 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Ah pa zar vecina tema nije takva? Zasnovana na 1,2 iskustva i onda izgeneraliziraju sve zene, ili sve muskarce.*mima* wrote:mimiikimi wrote:pusti mima cojk u pravu
Nisam ni napisala da nije u pravu.......samo se bezveze smara sa nekim glupostima.....to sto je cuo price od par cura je bezveze........
-
Gospoda Ministarka
#42 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Haettenschweiler wrote:Evo vam pa se naslađujte:
Ima dobru guzu
I ispucale vrhove
Last edited by Gospoda Ministarka on 08/07/2010 12:26, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#43 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
a jel mora bitnut svudje plav
ja se mogu prefarbat u plavo ak kad me skineš....hebi ga
-
*mima*
#44 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Naravno da jeste......i onda sve generaliziraju.......Sad meni pet nekih likova ( koji su nebitni ) kaze da me ne vole.......i ja sad treba da padnem u ocaj.....ma nidje veze.........Samo treba da se malo okrenemo okolo sebe.....
-
sa obzirom na...
#45 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Dale ste mi ideju za otvaranje nove teme sa ovim pitanjem koliko mi je godina.
Mozda se stekao dojam iz mojih postova da sam nesiguran u sebe, nisam, samo sa htio odgovor i jedna od vas ga je dala, crno vam je vise muzevno, ok, a vi koristite dalje ovu temu za ramjenu slicica frajera koji vam se svidjaju ako zelite, ja dobio po sta sam dosao
Mozda se stekao dojam iz mojih postova da sam nesiguran u sebe, nisam, samo sa htio odgovor i jedna od vas ga je dala, crno vam je vise muzevno, ok, a vi koristite dalje ovu temu za ramjenu slicica frajera koji vam se svidjaju ako zelite, ja dobio po sta sam dosao
- ladyblue18
#46 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
sa obzirom na... wrote:Dale ste mi ideju za otvaranje nove teme sa ovim pitanjem koliko mi je godina.
-
Gospoda Ministarka
#47 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Sta te boli briga bar si "Evropskog porijekla" starosjedioccanadian wrote:Eh - što se ovog pitanja tiče u Sarajevu, mora se priznati da je u pitanju čisti rasizam i kompleksi prema starosjediocima Bosancima evropskog porijekla koji uglavnom imaju plave i zelene oči, a nisu rijetki ni plavokosi ni crvenokosi tipovi. Stara priča starosjedioci Sloveni protiv pridošlih Turaka. Već 600 godina bukti sukob što na vjerskom što na rasnom planu.
Ja sam recimo plavo-crvenokos sa plavim očima, ali se tzv. "naše" cure osipaju od mene kad me vide i plave i crne, a većina momaka koji su sada priznajmo crnokosi turski tipovi bi me najrađe odmah na mjestu likvidirala. Kad pustim kosu i intelektualnu bradicu viču mi četnik po tramvaju.
S druge strane kod naroda koji nisu bili i ostali okupirani od strane Turaka kupim najbolje plavokose i crvenokose ženske, od Ruskinja i Poljakinja do Engleskinja.
Meni su crnke sve izreda ružne i akrepi, a plavokosih cura nema ako i otac i majka nisu bijeli i plavokosi.
-
sa obzirom na...
#48 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Ne brini se ladyblue, necu otvarati jer ne zelim da pretvorim ovaj forum pretvori u prepucavanje, pametniji su ljudi od mene su zapazili tu zensku osobinu i elaborirali je...(a ti i mimi ste savrsen speciments za tu elaboraciju )
-
barby02
#49 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Ovo je trebalo pod " Umjetnost zivljenja " ha sa plavim ( u modricama ) , ha sa crnim(u dusi) ! Definicija : il` je plav , il` je crn, nemo` mi kombinacija 
- cupkica
#50 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?
Meni licno su plavokosi,plavooki precijenjeni.....imala sam jednog takvog Kena i ne bih ga pozeljela,tako da vise preferiram crnokose oni su onako po mom kovu bas sarmantni,muzevni i sexy....a volim i crnce oni su bas njam,njam