Daklem Bošnjaci nemaju nijednog pjevača koji je u rangu sa svetim trojstvom Toma Čorba i Baja
zašto?
ps. unaprijed da vas upozorim raspravljamo samo o pjevačima
Daklem Bošnjaci nemaju nijednog pjevača koji je u rangu sa svetim trojstvom Toma Čorba i Baja
Ma bra'o! Nije bed sto se slusaju ojkace, problem je sto to nisu nase ojkace! Kakva smo mi bagra, oni imaju svoje plemenske pjevace a mi nemamo!bosniaque wrote: e jarane imali bi mi ali nece BALIJE da slusaju pjesme o bosnjastvu, hoce BALIJE cecu, draganu, viki, kiki p**** materine, e to BALIJAMA pashe srpski turbo folk od kojeg mi se kose na glavi dizu kad cujem taj privitizam!!!
Taj lik koliko god bio jadan i smijesan nije u istoj ligi sa Thompsonom. Koliko ja znam, on ne poziva na klanje i bacanje u vodu i ne podize desnicu u visinu cela.kame wrote:Komi, ne bih se slozio s tobom.
Mozda bosnjaci nemaju Marka Perkovica Tompsona ali ga zato srbi i hrvati vide u Hamzi Raznjatovicu (nekadasnjem Igoru Raznjatovicu).
Nemoj tako naljutice se Dino Merlin.komi wrote:volim ispravljati krive drine![]()
zašto?
ps. unaprijed da vas upozorim raspravljamo samo o pjevačima![]()
![]()
evo vam tipicnog srpskog odgovora. Cuj nemamo historiju. Samo jos fali da kaze kako smo nastali od njihgrbavica70 wrote:Vi nemate takve pjevace jer nemate istorije, pa nemate o cemu da pjevate.
BECHO wrote:Thompson - Jasenovac i Gradiska stara
Baja mali Knindza - Sprem'te se spremite cetnici (i ostale ravnogorske)
Gdje ti vidis razliku?
A Bora je posebna prica (mijenja se kako vjetar puse/duva tj. prilagodjava se onoj vlasti koja je aktuelna - shupkolizac)
http://www.mediaclub.cg.yu/kultura/arhiva/01-01/19.htm
ovo je kretenska tema. kakve veza ima b. corba, pa i knindza sa tompsonom? tompson otvoreno pjeva pjesme (bukvalno, u pravom smislu rijeci) o klanju, on u tekstovima ima rijeci klati, noz, mesari, jasenovac, jame, na vrbe. vrlo specificno. on propagira jasnu ideologiju u svemu sto radi njegova fasisticka ikonografija, crnokosuljaski stil govori da propagira fasizam, niocemu drugom i ne pjeva. on nije kreativac on pjeva seljacke ustaske pjesme, na njegove koncerte dolaze najokorjeliji zlikovci.komi wrote:volim ispravljati krive drine![]()
Daklem Bo¹njaci nemaju nijednog pjevaèa koji je u rangu sa svetim trojstvom Toma Èorba i Baja
za¹to?
ps. unaprijed da vas upozorim raspravljamo samo o pjevaèima![]()
![]()