hehehe, sorryO.o wrote:Nemoj da mi zachatavas temu nisam jos ni stigla da kazem koje mi je boje kaciga!neshto wrote:hm, slažem se da se definitivno bosanci mogu prepoznati kad smo negdje vani u većini slučajeva ali se ne bih složio da su nam cure nešto extra predobre. 90% njih su totalno neprirodne i prenašminkane a da ne pričam o celulitu sa 19 iako nisu debele, to sam vidio samo kod nas.
fol je u tome da se cure "vani" više sređuju ispod odjeće dok je kod nas obratno, utegni se tako da sakriješ slabe tačke a ostatak sakri šminkom, štiklama, torbicom i raznim drugim pomagalima. baš sam prije mora bio par puta na termama i stvarno sam se razočarao što se tiče naših cura u "oskudnijoj" verziji dok sam na moru ostajao bez daha...
mislim da su prečesti ratovi i siromaština veliki faktori koji utiču na to da smo sjebani što fizički što psihički...![]()
Pretjerala sam, mrzim kad drugi zachataju a sebe ne vidim. Ljudi, SORRY
ja sam neki dan imao sličan doživljaj, kod centrane banke na tramvajskoj je lik napravio puno kočenje možda 1m iza mene, sve se crnilo od dima guma. dok sam skonto šta bilo on već prošo, konto ga stići na semaforu kod robne al uhvati zeleni val, sreća njegova...to često rade iz zajebancije, uvjek pomislim "da mi je utoka" u tom momentu mamicu im seljačku... eto i ja "začetah"
nego koje je boje