Zasto Bosanci lose izgledaju?
Moderator: anex
-
mamica papucarka
e sad, druga je prica o sarmu Bosanacamavcs wrote:Eto sad smo i ruzni i debeli, mislim ono katastrofa.
Al' žene nam ne mogu odolitiDzaba!
-
talijan
lako moguce...Orbini wrote:Pade mi na pamet jos jedna stvar. Na Zapadu se puno vise koristi biciklo nego kod nas. Kod nas je preovladala neka americka kultura auta gdje ljudi i do trafike idu autom. LJudi jednostavno previse jedu a malo se krecu i eto naslaga oko struka.
U Danskoj napr. su velike takse za auta, a ima puno biciklistickih staza. Rezultat - nevjerovatan broj bicikala i ljudi koji redovno sve od posla pa nadalje obavljaju biciklom. A taj trend je sve vise popularan i u istocnoj Evropi.
I naravno da ljudi koji koriste biciklo umjesto auta bolje izgledaju a bolji su i glede psihickog stanja. Manje nervoze, stresa,.....
- Altsa
sto je najgore ne briju. pored mene na plazi su bile dvijei cehinje imale su dlaka ispod pazuha za izvoz. a muskarci im jos uvijek nose one kaki carapice uz sandale.Ilija_Cvorovic wrote:I briju li se ispod pazuha?reci ti nama nesto drugo jesul cehinje jos onako pirgave
ma grozota ziva. naleti tu i pokoja cehinja da valja ali ostalo je sve odron.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
sta je ovo, svi opsjednuti fizickim izgledom nacije....jos kad bi se svako o sebi pobrinuo, dje bi nam bio kraj
-
suzana20
Joj slazem se sa onim ko je otvorio temu,nashi bosanci se prepoznaju na km.Ja sam bila vani na ljetovanju,tako da kamp nema veze,uvijek su i kampovali super ljudi ,al hajd sad to,uglavnom vani znaci ja i na veceri sjedimo,nema puno nasih balkanaca u hotelu,pojma nemam ni ko su,medjutim primejtim tipa koji cacka nos dobrih 15 minuta i zainatim se da vidim ko je,i ostavre se crne slutnje...bosanac a dvije njegove gospodje uzivaju u prizoru koji im je priustio.katastrofa,dalje dame na plazu pod punom ratnom nasminkane u haljinama,ne priaze moru,mozda je to josh jedan dokaz ko danas ima novca da putuje vani a mozda i nasha kultura ,ali je grozno kako god okrenesh.Najvishe se mi zalimo na sobu ko da smo princeze i princevi sve a ne znamo se ni pozdraviti kad izlazimo iz radnje vec bjezanija ko da smo ih pokrali i kaze covjek odakle je ova ,iz afrike???bilo me je stid
-
O.o
O toj kulturi ja i govorim. A ne o tome znjau li Bosanci/ke da se napucaju za izlazak!Orbini wrote:Pade mi na pamet jos jedna stvar. Na Zapadu se puno vise koristi biciklo nego kod nas. Kod nas je preovladala neka americka kultura auta gdje ljudi i do trafike idu autom. LJudi jednostavno previse jedu a malo se krecu i eto naslaga oko struka.
U Danskoj napr. su velike takse za auta, a ima puno biciklistickih staza. Rezultat - nevjerovatan broj bicikala i ljudi koji redovno sve od posla pa nadalje obavljaju biciklom. A taj trend je sve vise popularan i u istocnoj Evropi.
I naravno da ljudi koji koriste biciklo umjesto auta bolje izgledaju a bolji su i glede psihickog stanja. Manje nervoze, stresa,.....
Neki dan vozim bike i stavim kacigu i furam sredinom ulice (posto nema bic.staze) mislim ponasam se u prometu isto kao da sjedim za volanom svog auta kad iza mene passat, 4 lika unutra, muzika extra loud, prolaze pokraj mene (nasilu) i lik koji vozi trza volanom (u fazonu da ce da me gurnu ili sta vec) i onda lik sa straznjeg sjedista mi jos dobacuje (pola tijela van prozor, dva dobro zuta zuba od duhana i zlatni lancic sa mjesecom i zvijezdom) :"Skini kacigu sta si se ufurala!"
Jel treba sta da komentarisem?
- Troll_Happens
Mislis napucane... namaze i skinute ko prostitutke.. Ocito da nisi mako dalje od avlije pa da znas i cjenis neke druge vrijednosti sem izbacenih guzova sisa i nogu. Svaka zena moze izgledati pristojno i okey ako drzi do sebe al sto je nasim curama sve u zivotu napucat se utegnuti i prosetat se charshijom ne bi li ih ko zapazio i pricao o njima podsjeca me upravo na ove danasnje sapunice gdje mlade djevojke ne zive svoje zivote nego svojih idola iz sapunica. losha kopija skroz.keno@SA wrote:Ćevapi, Sudžukice, Brizle, Stelja, Burek, Teletina ispod saća, Golf dizel, Drina 1,20 KM...ovo je mali dio razloga...![]()
Al kaki smo, taki smo....opet vodamo najljepše žene na svijetu!!!
![]()
![]()
![]()
I to je razlog sto su nase djevojke kako si opisao "najljepse". Treba ljepsih koji imaju sta u glavi i pametnijih od ovih papanki po ferhadiji i shtrosi sam vidio u svijetu nezna im se broja. To ako poredis generalno mozda su u svijetu okupiranije drugim nekim stvarima pa nemaju toliko vremena za sebe imaju ambicija nesto da postignu u zivotu sto se za ove nase ne bi moglo ni u kom slucaju reci cast izuzecima. Samo provod golf 2 muzika Dara bubamara turbo folk i udri mujo.
A razlozi sto lose izgledamo je ko sto neko rece do trafike u kolima... cigarete alkohol... losha ishrana naravno nema se za bolju fol skupo sve nema se a auti se vozaju najnoviji mobiteli nose a pored toga se palamudi po vazdan u kaficu nista ne radi lako je sr.. nema posla i prst u uho
Ima posla da vidis samo pocni trazis i sukat rukave samo je problem sto smo mi takav narod da je bolje sjediti za marku citav dan na jednoj kafi.. nego radit nesto.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
pa skini kacigu bonaO.o wrote:O toj kulturi ja i govorim. A ne o tome znjau li Bosanci/ke da se napucaju za izlazak!Orbini wrote:Pade mi na pamet jos jedna stvar. Na Zapadu se puno vise koristi biciklo nego kod nas. Kod nas je preovladala neka americka kultura auta gdje ljudi i do trafike idu autom. LJudi jednostavno previse jedu a malo se krecu i eto naslaga oko struka.
Neki dan vozim bike i stavim kacigu i furam sredinom ulice (posto nema bic.staze) mislim ponasam se u prometu isto kao da sjedim za volanom svog auta kad iza mene passat, 4 lika unutra, muzika extra loud, prolaze pokraj mene (nasilu) i lik koji vozi trza volanom (u fazonu da ce da me gurnu ili sta vec) i onda lik sa straznjeg sjedista mi jos dobacuje (pola tijela van prozor, dva dobro zuta zuba od duhana i zlatni lancic sa mjesecom i zvijezdom) :"Skini kacigu sta si se ufurala!"
Jel treba sta da komentarisem?
Last edited by karabaja-x on 15/08/2007 15:44, edited 1 time in total.
- mavcs
Mozda se ne snalazimo bas najbolje u tudjini.suzana20 wrote:Joj slazem se sa onim ko je otvorio temu,nashi bosanci se prepoznaju na km.Ja sam bila vani na ljetovanju,tako da kamp nema veze,uvijek su i kampovali super ljudi ,al hajd sad to,uglavnom vani znaci ja i na veceri sjedimo,nema puno nasih balkanaca u hotelu,pojma nemam ni ko su,medjutim primejtim tipa koji cacka nos dobrih 15 minuta i zainatim se da vidim ko je,i ostavre se crne slutnje...bosanac a dvije njegove gospodje uzivaju u prizoru koji im je priustio.katastrofa,dalje dame na plazu pod punom ratnom nasminkane u haljinama,ne priaze moru,mozda je to josh jedan dokaz ko danas ima novca da putuje vani a mozda i nasha kultura ,ali je grozno kako god okrenesh.Najvishe se mi zalimo na sobu ko da smo princeze i princevi sve a ne znamo se ni pozdraviti kad izlazimo iz radnje vec bjezanija ko da smo ih pokrali i kaze covjek odakle je ova ,iz afrike???bilo me je stid
Stvarno, ja bi drugi put od stida pobjegao ravno u Neum! Sta ces vani sa nekulturnim likovima pa ja.
-
Orbini
E malo ga i ti pretjera Jedan001. Nase cure su prirodno lijepe, jest da se vole napucati, nasminkati(a koje to ne), ali realno, posmatrajuci Bosanke na plazi pored ostalih gdje ti sminka ne pomaze - imaju sasvim dobar prosjek linije. Dakle, struk, njegovane noge, imaju malo celulita, slaufova oko pasa skoro da nisam zapazio kod Bosanki, uredna depilacija,....
Razlog je sto nase zene, cure malo vise paze na ishranu. Sto jest - jest. Ko u jednom domacinstvu jede najvise voca, salata, ... zene. A ne muski, pocev od sebe gdje uvijek dajem prednost masnome i mesu a voce samo kada se prisilim. Onda malo sam koju Bosanku vidio da pusi dvije kutije cigara dnevno, sto radi svaki Bosanac pusac. Zene manje koriste auto kada je pitanju manja distanca jer vole vise prosetati. Zene se vise nafuravaju na alternativne medicine, egzoticne cajeve, gutaju casopise o liniji i izgledu,... muskarci ne. Konzumiranje alkohola je takodjer manje kod zena, kao i pusenje, jedenje,... ulicom dok se hoda.
Zato ipak Bosanke prosjecno bolje izgledaju od Bosanaca. Govorim o tjelu, salu, celulitu, drzanju,....
Ipak ima jos jedan problem kojeg imaju i muski i zene. Kada se stupi u brak, i pogotovo kada dodju djeca - ljudi nekako zapuste svoj izgled. Isto kao da se radi samo o prakticnosti od ljepog izgleda kada je covjek mlad i trazi ljubav. Stvar je zivotne filozofije koja je na neki nacin pogresna i gdje osnivanjem porodice zaboravimo da lijep izgled nije samo u funkciji lova na partnera - vec i opsteg dobrog raspolozenja.
Razlog je sto nase zene, cure malo vise paze na ishranu. Sto jest - jest. Ko u jednom domacinstvu jede najvise voca, salata, ... zene. A ne muski, pocev od sebe gdje uvijek dajem prednost masnome i mesu a voce samo kada se prisilim. Onda malo sam koju Bosanku vidio da pusi dvije kutije cigara dnevno, sto radi svaki Bosanac pusac. Zene manje koriste auto kada je pitanju manja distanca jer vole vise prosetati. Zene se vise nafuravaju na alternativne medicine, egzoticne cajeve, gutaju casopise o liniji i izgledu,... muskarci ne. Konzumiranje alkohola je takodjer manje kod zena, kao i pusenje, jedenje,... ulicom dok se hoda.
Zato ipak Bosanke prosjecno bolje izgledaju od Bosanaca. Govorim o tjelu, salu, celulitu, drzanju,....
Ipak ima jos jedan problem kojeg imaju i muski i zene. Kada se stupi u brak, i pogotovo kada dodju djeca - ljudi nekako zapuste svoj izgled. Isto kao da se radi samo o prakticnosti od ljepog izgleda kada je covjek mlad i trazi ljubav. Stvar je zivotne filozofije koja je na neki nacin pogresna i gdje osnivanjem porodice zaboravimo da lijep izgled nije samo u funkciji lova na partnera - vec i opsteg dobrog raspolozenja.
- karabaja-x
bila je to ljubav na prvi pogled pa cojk bio nervozan nije znao sta da kazeO.o wrote:jest pa da me udarU i ja sepozljedim i onda iman maHanukarabaja-x wrote:
pa skini kacigu bona![]()
@karabaja: jes ti zajebat![]()
![]()
![]()
- karabaja-x
ljubav boliO.o wrote:vidim ja meni se noge odsjekle od tog guranja sa passatom!!! ja kontala od straha, a ono ljubavkarabaja-x wrote:
bila je to ljubav na prvi pogled pa cojk bio nervozan nije znao sta da kazee bas sam plavusha
-
neshto
hm, slažem se da se definitivno bosanci mogu prepoznati kad smo negdje vani u većini slučajeva ali se ne bih složio da su nam cure nešto extra predobre. 90% njih su totalno neprirodne i prenašminkane a da ne pričam o celulitu sa 19 iako nisu debele, to sam vidio samo kod nas.
fol je u tome da se cure "vani" više sređuju ispod odjeće dok je kod nas obratno, utegni se tako da sakriješ slabe tačke a ostatak sakri šminkom, štiklama, torbicom i raznim drugim pomagalima. baš sam prije mora bio par puta na termama i stvarno sam se razočarao što se tiče naših cura u "oskudnijoj" verziji dok sam na moru ostajao bez daha...
mislim da su prečesti ratovi i siromaština veliki faktori koji utiču na to da smo sjebani što fizički što psihički...
fol je u tome da se cure "vani" više sređuju ispod odjeće dok je kod nas obratno, utegni se tako da sakriješ slabe tačke a ostatak sakri šminkom, štiklama, torbicom i raznim drugim pomagalima. baš sam prije mora bio par puta na termama i stvarno sam se razočarao što se tiče naših cura u "oskudnijoj" verziji dok sam na moru ostajao bez daha...
mislim da su prečesti ratovi i siromaština veliki faktori koji utiču na to da smo sjebani što fizički što psihički...
-
O.o
Nemoj da mi zachatavas temu nisam jos ni stigla da kazem koje mi je boje kaciga!neshto wrote:hm, slažem se da se definitivno bosanci mogu prepoznati kad smo negdje vani u većini slučajeva ali se ne bih složio da su nam cure nešto extra predobre. 90% njih su totalno neprirodne i prenašminkane a da ne pričam o celulitu sa 19 iako nisu debele, to sam vidio samo kod nas.
Pretjerala sam, mrzim kad drugi zachataju a sebe ne vidim. Ljudi, SORRY