Zasto BHT ne cenzurise sramotu?
-
A-ZO
#1 Zasto BHT ne cenzurise sramotu?
Veceras iz druge sobe cujem na dnevniku prostacke izraze npr. SRANJA i sl., pa se pitam zasto odgovorni ne cenzurisu takve rijeci jer u 19h sva djeca u drzavi mogu da cuju i prihvate takvo izrazavanje kao nesto najnormalnije. Do kada ce se mladi odgajati ovakvim bljuvotinama?
- cyprus
#2 Re: Zasto BHT ne cenzurise sramotu?
Ma Dodikova čuvena: Kakve 4 regije, kakvi bakrači, kakva sranja...kakavdanakneiskustvu wrote:znači bilo na dnevniku bht,je li tako,daj nam pobliže reci šta je u pitanju
-
5ar5rovic
#3 Re: Zasto BHT ne cenzurise sramotu?
Pustili clip sa TV Bijeljina iz nastupa Milorada Dodika na tamošnjoj press konferenciji.kakavdanakneiskustvu wrote:znači bilo na dnevniku bht,je li tako,daj nam pobliže reci šta je u pitanju
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4 Re: Zasto BHT ne cenzurise sramotu?
Zasto cenzura? bilo je na hayatu, ja sam bar gledala hayat.
I neka, treba da se pusta njegovo laprdanje i laprdanje svakog politicara, da se vidi ko nam komanduje u ovoj drzavi, i ko nam radi o glavama. Da je ovo normalna drzava on bi bio poslan da cuva ovce, ali buduci da nije...
Cenzurom samo bi napravili gore ovoj drzavi a i nama gradjanima.
Sto se tice djece, brate ja ne znam uopste sta djeci moze bit zanimljivo u dnevniku i ne znam da djeca prate dnevnike, a ako prate, gore stvari cuju 100 puta dnevno pocevsi od serija, crtica, drustva, skole...
tako da, jok cenzura
I neka, treba da se pusta njegovo laprdanje i laprdanje svakog politicara, da se vidi ko nam komanduje u ovoj drzavi, i ko nam radi o glavama. Da je ovo normalna drzava on bi bio poslan da cuva ovce, ali buduci da nije...
Cenzurom samo bi napravili gore ovoj drzavi a i nama gradjanima.
Sto se tice djece, brate ja ne znam uopste sta djeci moze bit zanimljivo u dnevniku i ne znam da djeca prate dnevnike, a ako prate, gore stvari cuju 100 puta dnevno pocevsi od serija, crtica, drustva, skole...
tako da, jok cenzura
- cyprus
#5 Re: Zasto BHT ne cenzurise sramotu?
Al nisam ga baš dobro razumio šta je reko Pećaninu
. Može neko da mi ponovi.
- ramelow
#6 Re: Zasto BHT ne cenzurise sramotu?
Koliko sam ga ja razumio, preporučio je Pećaninu da se okupacyprus wrote:Al nisam ga baš dobro razumio šta je reko Pećaninu. Može neko da mi ponovi.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#7 Re: Zasto BHT ne cenzurise sramotu?
Zasto mladi gledaju dnevnik? Mislim, zasto MALA DJECA gledaju dnevnik? To je veci problem, sto u ta doba mala djeca nisu u krevetu vec sjede, broje zube odraslima, umjesto da pajke.A-ZO wrote:Veceras iz druge sobe cujem na dnevniku prostacke izraze npr. SRANJA i sl., pa se pitam zasto odgovorni ne cenzurisu takve rijeci jer u 19h sva djeca u drzavi mogu da cuju i prihvate takvo izrazavanje kao nesto najnormalnije. Do kada ce se mladi odgajati ovakvim bljuvotinama?
Sto se tice "sranja, idi se okupaj" ono treba ponavljat svaki dan, i ono JEBE MI SE i Tihicev smijeh, mozda samo kad budemo mentalno silovani svaki dan skontamo koga smo sve izabrali da bude na poziciji vlasti, mozda nam tek onda dodje iz guzice u glavu.
- slavkoimamodilera
#8 Re: Zasto BHT ne cenzurise sramotu?
Da znas da hoce... aha... taman negdje oko vremena nuklearnog holokausta...mIRCerka wrote:Sto se tice "sranja, idi se okupaj" ono treba ponavljat svaki dan, i ono JEBE MI SE i Tihicev smijeh, mozda samo kad budemo mentalno silovani svaki dan skontamo koga smo sve izabrali da bude na poziciji vlasti, mozda nam tek onda dodje iz guzice u glavu.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#9 Re: Zasto BHT ne cenzurise sramotu?
vidjeh, mi smo se smijali, bas smijali ono na glas, ne moze se reci da je sokantno, tuzno, vec smo navikli i znamo sta nas ceka. Vidio mali u Sa se nose sjekire, pa hajde da i on ispadne kulHer Flick wrote:hajde da napravimo peticiju da se ubuduce cenzurisu rijeci
KAKA
PISA
CUNA
KOKA
sto nemogu gluposti vise
a sto je najgore kada ta djecica izadju ispod staklenih zvona postaju najgora djeca
nago vidje ko na hayatu sinoc sta rade djecica u zenici, sikiricom trza profesora i ni neda mu dnevnik
uhhhhhhh svaka cast tom profesoru, ja bi ga polomio PROSO BI KROZ NEGA