Otišao mi bratić u SAD prije tjedan dana i reko da slobodno uzmem njegov BMW m5 i slobodno se koristim njegovim stanom tih mjesec dana i da slobodno dovozim pičoke u stan.
Oke, imam 20 godina, relativno sam zgodan, ali nisam baš pretjerano dobar s ženskama. Al to što auto čini, majke mi, nije normalno. Vozim se gradom i kad ženska dođe do auta, ja otvorim prozor, i pita me: jel se može provozati sa mnom.
Znam da je auto skup, ali nisu ni vidjele kako izgledam, al su na osnovi auta zaključile da se žele provozati. I to ne sponzoruša, nego nekakve studentica koja inače je uzorna i ima dobre ocjene kako mi je rekla. I vjerojatno je bila pod gasom jer je stalno nešto pričala kak se ona voli zabavljat i voli partijati i da voli uspješne dečke.
Pa jebemu mater, na što je spao ovaj svijet. Ženske gledaju samo auto i novac. I vozim ja brže bemburu, a ona uzdiše i to nenormalno. I onda ja stanem, i htio sam joj reći jel bi htjela možda do stana al preduhitrila me i počela mi otkopčavat hlače i dalje vam ne moram pričati.
Jel stvarno moguće da mi cura popuši samo zbog auta. Osjećam se tako jadno sad i glupo.
Zašto baš taj glupi BMW?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- hopi
#2 Re: Zašto baš taj glupi BMW?
stvarno ne znam šta odgovoriti, al baš 
-
l33t
#3 Re: Zašto baš taj glupi BMW?
sta se zalis,
posudis na dan?
btw stop trollanju
posudis na dan?
btw stop trollanju
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#4 Re: Zašto baš taj glupi BMW?
ja sam pripremio kokice

-
vauvau
-
lajkujMe
#7 Re: Zašto baš taj glupi BMW?
Jarane os posudit taj BMW samo na sat ne treba mi vise koliko vidim... platicu ti nije problem