Lesli Eldridž wrote:A sutra će usran hodati...
..tema
Moderator: anex
Lesli Eldridž wrote:A sutra će usran hodati...
Eh pa jest vala i to sto kazes, jedno tebi---jedno meniaddy_sa wrote:Budi merhametli.. kupuj od sada dva tetrapaka mlijeka , jedan sebi, jedan njemu-njoj..sevap ti je bona
Nismo ja i ti ni blizu, garantujemfatality wrote:koja drzava , koji grad , koji dom
mozda ti ja bas kradem mlijeko![]()
tek sam uselio pa nemam vremena da odem u kupovinu
jok sestro. to je karta do ekonomske krize.kinderlada wrote:Eh pa jest vala i to sto kazes, jedno tebi---jedno meniaddy_sa wrote:Budi merhametli.. kupuj od sada dva tetrapaka mlijeka , jedan sebi, jedan njemu-njoj..sevap ti je bona![]()
To mi je odmah karta za raj/dzennet
a nasuti mu ulja?kinderlada wrote:Eh pa jest vala i to sto kazes, jedno tebi---jedno meniaddy_sa wrote:Budi merhametli.. kupuj od sada dva tetrapaka mlijeka , jedan sebi, jedan njemu-njoj..sevap ti je bona![]()
To mi je odmah karta za raj/dzennet
kako znaskinderlada wrote:Nismo ja i ti ni blizu, garantujemfatality wrote:koja drzava , koji grad , koji dom
Lijepo znam, vjeruj mi na rijec, nismofatality wrote:kako znaskinderlada wrote:Nismo ja i ti ni blizu, garantujemfatality wrote:koja drzava , koji grad , koji dom
HAVANA wrote:Dalo bi se tu svakakvih pasjaluka smislit.![]()
Nadrobi jedno deset artana u litar mlijeka,promiješaj i ostavi.Kad popije neće ni abecedu znat.![]()
kinderlada wrote:Sta biste uradili da vam neko iz vaseg frizidera stalno uzima mlijeko, redovno se koristi, ponekad ostavi i meni nesto, ali jos kad sam vidjela neko jutro da mi nema cijeli tetrapak, znaci dzubre neko popilo i jos tetrapak bacilo u kantu???
Da pojasnim, zivim u studentskom domu, imamo zajednicku kuhinju i u kuhinji svako svoj mali frizider, koji na zalost nema kljuc da se zakapija, i obicno niko nista nikome ne uzima, zna se, ima svako svoje......
Ili kako to da bas samo iz mog frizidera nestaje mlijeko, samo moje neko uzima,a svi se prave ludi.
Hajd ponekad, ali bas da mi uzme i sve popije , e to stvarno nema smisla......I tako danimaaaaaaa
Uh kako sam ljuta, ljudi predlazite nesto, dok ja nisam cijeli dom podavila![]()
Najgore u tom svemu je sto me neko tako pravi budalom i vjerovatno mi se iza ledja smijeeeee
EdoI wrote:Vidim da smo svi napravili jednu kardinalnu grešku. Ti trebaš popiti laksativ, pa onda u tetrapak...
HAVANA wrote:EdoI wrote:Vidim da smo svi napravili jednu kardinalnu grešku. Ti trebaš popiti laksativ, pa onda u tetrapak...
Ja dobro si![]()
Il spucaj ti artana,jebaće ti se za mlijeko![]()
Hahaha gdje me nadje, slicne stvari sam dozivio, samo kad se sjetim, vrijeme radnje prije nekih 3 godine, zivot u studentskom domu, studentski dom na principu stanova sa 5-6 soba i isto toliko studenata, velika kuhinja zajednicka, sa velikim zajednickim friziderom, stvari ostavis gdje ima mjesta u frizideru, eventualno napises ime na pakovanju, ja imao uvijek puno hrane, poguzija, pocelo meni nestajati danas jedno, sutra druga, nije mi bilo zbog financija ali mi islo jako na zivce, pogotovo kad planiram npr uz nesto pojesti jogurt koji znam da sam juce kupio, otvorim frizider i nema jogurta, pije mi se hladan sok ali ga ne nadjem, islo je do te mjere da su mi uzimali bas sve.kinderlada wrote:Sta biste uradili da vam neko iz vaseg frizidera stalno uzima mlijeko, redovno se koristi, ponekad ostavi i meni nesto, ali jos kad sam vidjela neko jutro da mi nema cijeli tetrapak, znaci dzubre neko popilo i jos tetrapak bacilo u kantu???
Da pojasnim, zivim u studentskom domu, imamo zajednicku kuhinju i u kuhinji svako svoj mali frizider, koji na zalost nema kljuc da se zakapija, i obicno niko nista nikome ne uzima, zna se, ima svako svoje......
Ili kako to da bas samo iz mog frizidera nestaje mlijeko, samo moje neko uzima,a svi se prave ludi.
Hajd ponekad, ali bas da mi uzme i sve popije , e to stvarno nema smisla......I tako danimaaaaaaa
Uh kako sam ljuta, ljudi predlazite nesto, dok ja nisam cijeli dom podavila![]()
Najgore u tom svemu je sto me neko tako pravi budalom i vjerovatno mi se iza ledja smijeeeee
shuplje ti rjeshenje... slamka te dotukla...Eborg wrote:Najjednostavnije rjeshenje je ovo...
Uzmesh fino ceduljicu,napishesh ovo i zalijepish na mlijeko:"Imam herpes i pijem direktno iz tetrapaka.Upozorila sam vas!"![]()
I problem rijeshen!
zijancer wrote:laxativ!!!!!!!! laxatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivvvv !!!!!!! ye ye
![]()
![]()
nece skontati, mislit ce da je mlijeko solo![]()
![]()
![]()
kako ga nabaviti? treba upasti u apoteku
i traziti tecnu varijantu, njet tablete
![]()
![]()
![]()
plss![]()
ovaj put kupi cokoladno mlijeko
da ne moze odolit iskusenju