Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
-
channel10
#1 Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
Imate li preporuku za kupovinu I postavljanje odredjene vrste protuprovalnicke brave za vrata poslovnog prostora?
Koja je najkvalitetnija,najsigurnija I gdje se moze kupiti u BiH-a?
- muha_sa
#2 Re: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
ako ne znaš šta valja znaš šta je skupo i vozdrachannel10 wrote:Imate li preporuku za kupovinu I postavljanje odredjene vrste protuprovalnicke brave za vrata poslovnog prostora?
-
channel10
#3 Re: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
Razumijemo se
, ali je problem sto ne znam koje su te sto valjaju, odnosno gdje da to sve potrazim, a recimo da je hitno. Vec provaljeno, ali sreca nije nista odneseno. Danas nedjelja i da znam koje valjaju i gdje ih ima kupiti, dzaba sve kad niko ne radi. Zato molim ljude koji znaju vise o tim bravama da preporuce one koje stvarno valjaju pa da se to moze odmah sutra kupiti i postaviti.
Navodno je najbolje postaviti bravu ciji cilindar ne izlazi iz profila vrata, da se nema za sta uhvatiti.
Navodno je najbolje postaviti bravu ciji cilindar ne izlazi iz profila vrata, da se nema za sta uhvatiti.
- muha_sa
#4 Re: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
ako si u SA dodješ u Hudini, blizu Bosmala.channel10 wrote:Razumijemo se, ali je problem sto ne znam koje su te sto valjaju, odnosno gdje da to sve potrazim, a recimo da je hitno. Vec provaljeno, ali sreca nije nista odneseno. Danas nedjelja i da znam koje valjaju i gdje ih ima kupiti, dzaba sve kad niko ne radi. Zato molim ljude koji znaju vise o tim bravama da preporuce one koje stvarno valjaju pa da se to moze odmah sutra kupiti i postaviti.
http://www.hudiny.com/
-
channel10
#5 Re: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
Hvala na preporucimuha_sa wrote:ako si u SA dodješ u Hudini, blizu Bosmala.channel10 wrote:Razumijemo se, ali je problem sto ne znam koje su te sto valjaju, odnosno gdje da to sve potrazim, a recimo da je hitno. Vec provaljeno, ali sreca nije nista odneseno. Danas nedjelja i da znam koje valjaju i gdje ih ima kupiti, dzaba sve kad niko ne radi. Zato molim ljude koji znaju vise o tim bravama da preporuce one koje stvarno valjaju pa da se to moze odmah sutra kupiti i postaviti.
http://www.hudiny.com/
-
missko
#6 Re: AW: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
Najsigurnija ti je stvar pancerriegel a sve ostalo ljudi rijese pajserom osim ako nemas protivprovalna metalna vrata
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
-
Oxygenn
#7 Re: AW: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
Gdje ovo kupiti u Sarajevu, moze li ova brava na alu vrata ili je ovo samo za drvena i zeljezna vratamissko wrote:Najsigurnija ti je stvar pancerriegel a sve ostalo ljudi rijese pajserom osim ako nemas protivprovalna metalna vrata
-
GaRGa
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#9 Re: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
U bivsoj firmi je bio ovaj nacin kljucanja (zadnja vrata prema rampi za robu)
mozda postoje i druga rjesenja, ali mi smo samo iznutra mogli kljucati ovom, pored normalne brave dostupne
sa obje strane.
Mozes montirati na svaka vrata, ukoliko pase.
-
channel10
#10 Re: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
Postavljena je abus-ova brava koja ne izlazi van okvira vrata. Pojacat ce se jos nekim alarmom i to bi zasad bilo to.
Hvala svima
Hvala svima
-
missko
#11 Re: AW: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
Moze na sva vrata i ima bravu koja se moze zakljucavati i sa vanjske straneOxygenn wrote:Gdje ovo kupiti u Sarajevu, moze li ova brava na alu vrata ili je ovo samo za drvena i zeljezna vratamissko wrote:Najsigurnija ti je stvar pancerriegel a sve ostalo ljudi rijese pajserom osim ako nemas protivprovalna metalna vrata
-
GaRGa
#12 Re: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
gdje u Sarajevu se moze kupiti ABUS brava, ne mogu da nadjem na google nista
-
GaRGa
#13 Re: Zastita od kradje-protuprovalnicke brave
prije nego sto sam ovdje pitao gledao sam na PIK-u al nije bilo pod ABUS..Znaci Brateeee wrote:Imas na piku ukucaj abus u pretrazivac a mozes pogledat u poslovnom centru preko puta fabrike dobre hrane u Hrasnom,bila je radnja sa tim cudesima,kod zutog nebodera tacnije.
Code: Select all
http://www.pik.ba/pretraga?trazilica=abus-
rekla-kazala