Zastave u BiH, koje zabranit koje dozvoli?
-
margareta
Svi građani BIH , željeli to ili ne trebali bi i morali ZAHTIJEVATI jednu i
JEDINU zastavu države Bosne i Hercegovine.
Oni kojima ne odgovara zajednička zastava neka u svom privatnom posjedu izvjese zastave koje su im na srcu.
JEDINU zastavu države Bosne i Hercegovine.
Oni kojima ne odgovara zajednička zastava neka u svom privatnom posjedu izvjese zastave koje su im na srcu.
-
Kokos palma
Tako je margareta. To i rade.
Drzavu cine njeni stanovnici.
Drzavu cine njeni stanovnici.
-
Kokos palma
Citat:
Komunizam nam je ostavio ono najpodlije sto je imao : LICNU NEODGOVORNOST, prvo prema sebi, prema drustvu a onda prema istoriji....I dalje su odgovorni radnici a ne direktor fabrike, sto nema proizvodnje...
A tek nosioci komunizma. One "delije" i bahtije koje su i tada kro(i)le klorirale i "provodile" pravdu.
Dorasli kao "cuvari" i ubice neduznih po "sudnicama" hederacije ne mogu ni danas drugacije.
Komunizam nam je ostavio ono najpodlije sto je imao : LICNU NEODGOVORNOST, prvo prema sebi, prema drustvu a onda prema istoriji....I dalje su odgovorni radnici a ne direktor fabrike, sto nema proizvodnje...
A tek nosioci komunizma. One "delije" i bahtije koje su i tada kro(i)le klorirale i "provodile" pravdu.
Dorasli kao "cuvari" i ubice neduznih po "sudnicama" hederacije ne mogu ni danas drugacije.
-
SemirSA
Ti si zaista malouman!!!! Uz to i papak jer vidimgrbavica70 wrote:Meni to u Beogradu niti ko moze niti ko smije da kaze, jer "Bosanac" za njih je nesto pezorativno i izreceno iz njihovih usta, uvredljivo...A mene bas ne moze svaka shusha i seljak da vrijedja a da ne dobije po labrnji...Istina je da nas ne gledaju kao "svoju bracu" i mnoge izbjeglice su to okusile na najgori moguci nacin...o tome bih mogao pisati dva dana i dvije noci, kako su docekali "bracu sa druge strane rijeke Drine"...SemirSA wrote:Jarane, ako vec neces ili nemozes, nemas snage da progledas daj nas postedi svojih gluposti ziv bio...i ako ti se bas toliko svidja u Beogradu, hajde majketi idi tamo pa zivi, i nadji posao ako mozes...vidjet ces kako ce te docekati...grbavica70 wrote:To su se stanovnici BiH, Hrvati i Srbi, okrenuli Zagrebu i Beogradu umjesto Sarajevu, iskljucivo i jedinu krivicu snosi Sarajevo i SDA....
Vi nas tjerate a mi jedva docekali da nas otjerate...to je to.
Znas sta ce ti reci: Evo jos jednog BOSANCA
Medjutim, nije problem u tome...nego je problem kada ti moras napustati rodni grad zbog iditotske politike stranke na vlasti, koja god da je stranka u pitanju. I onda imas izbor : ostati da te zajebava neko ko se ne zove kao ti i koji nema istu religiju ili otici da te zajebava neko ko je tvoj i koji ima istu religiju kao i ti, sa tom razlikom sto se za svoja prava ( stan, posao) ipak mozes izboriti i nastaviti zivjeti na koliko-toliko normalna nacin, sto nije slucaj u sredini u kojoj si ponikao i odrastao...
To je razlika izmedju Sarajeva i Beograda...Bar znam da me u Beogradu niko nece zajabavati zbog vjere i nece gledati mrko-poprijeko zbog nacionalnosti...Isto tako, bez straha od primitivnih reakcija raznih "oslobodilaca" i "branilaca", mogu slobodno da kazem sta mislim, sto u Bosni nije slucaj.
Kako te nije stid da kazes da...Meni to u Beogradu niti ko moze niti ko smije da kaze...jer...A mene bas ne moze svaka shusha i seljak da vrijedja a da ne dobije po labrnji...
halo...anybody home????...nego je problem kada ti moras napustati rodni grad zbog iditotske politike stranke na vlasti, koja god da je stranka u pitanju...
Ovje su ljude KLALI, zene SILOVALI, UBIJALI snajperima...i to znas ko????I znas sta???? U Sarajevu nikad nije bilo osvetoljubivosti. Ta srpska paranoja o ugozenosti ima korjen u necem drugom: nesigurnosti i zelji za lakim hljebom. E nema vise jarane. Nema ni Slovenije, ni Hrvatske a Bogami ni Bosne da je muzete. Sad ce te u opancima hodati ako Bog da jedno hiljadu godina!!!!!
U Bosni a i Hercegovini svako moze da kaze SVE osim ako to nije protiv drugog ili treceg naroda. A vama "nebeskom narodu" izgleda bit ce dobro jedino...na NEBU.
Ljubi te mati u celo
I matere ti idi na neke Srbijanske forume jer ti nisi Bosanac niti volis ovu zemlju. Razguli!!!!
- sule_krug
na drzavnim institucijama treba da budu samo zastave drzave BiH i kantonalna , a nacionalne zastave nek stoje na nacionalnim klubovima, a ne na drzavnim institucijama. nemozeme jedna nacija imat 10 zastava, prema tome dzava bih ima svoju zastavu i ona treba da stoji na drzavnim institucijam , a ostale na privatnim