Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post Reply
hAZNADAR

#301 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hAZNADAR »

Kaligrafija wrote:
insomnia78 wrote:Nema rata. Samo geto
A geto mi je i ovako Fransoa, sam sebi sam ga napravio u glavi, nisam otisao na Jahorinu od prije rata, kroz Lukavicu samo prodjem, u zapadni Mostar isto itd...a isao sam poslom i u Banjaluku i Bjeljinu, Trebinje, Siroki Brijeg jer sam morao i sjedio poslom i sa pravim cetnicima i ustasama, gdje bi u ratnim uslovima garant i oni meni i ja njima smjestili metak u celo...znali smo i rucati i zajebavat se, ali bez puno politike...znam ja sta oni misle o meni, a znaju i oni sta ja mislim o njima u nekim drugim okolnostima...Geto je i nama i njima u glavama...rat nam je tako nametnuo, a i poslijeratno doba...svako trci gdje je u vecini, da moze lanuti sta hoce...jbg ali je tako...a svi smo karine, samo politicari kupe kajmak...oni nece ratovati, a ni njihova djeca, ako bude rata, boli njih kita...! Djeca bosnjacke elite se provode po Beogradu isto ko i srpske elite, za njih ne postoje granice, ni u glavi, ni bukvalno...!
Koja suplja demagogija. Kako ne dosadi taj navodni isti problem,...

Pogledas kartu, podsjetis se malo a to nije tesko sta ti misle - i vidis samo jedan geto. Samo jedna stvar je u glavi tebi i slicnima a to je glupi stereotip minhenske brigade koja priziva rat i tebe kao gura u to. Niko to ovdje nije spomenuo, kao ni ostale mracne sile zla u Rajvosa poput SDA, Bosnjaka,... koji se u najnovijim dodikovom provokacijama nastoje umetnuti u sliku i kao da je to bitnije.
Nema rata ni iz glave,... nema se za to volje niti na jednoj strani u BiH.

Samo je RS u boljoj poziciji jer moze bez rata da ti lijepo mic po mic ostvari sto zeli, zabetonira ovo sto ime i time te uspit jos vise getoizira - i sta ces onda? O mrskim dijasporcima?
SimkeA

#302 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by SimkeA »

HAVANA wrote:Ne znam zasto se vi uopste svadjate oko krmka,krmak je takav,na tim stvarima opstaje,od njih zavisi i to ce raditi dok god ga ima u vlasti.Dizanje tenzija je tu i bice.Zasto mi pusimo tu foru? Zasto nasi uvijek pristaju na te igre? Ocito odgovara im.Ignorisi krmka,sukni mu gdje mozes,ulazi u ekonomiju,obrazovanje,stimulisi ljude...pokopaj ga vremenom na druge nacine...Jok,plesu sa njim i onim trecim majmunom jer im svima odgovara ovakvo stanje.Sve je to go kurac,niko nista za narod ne radi,samo za sebe i svoj dzep i vlast.Dok se mi zajebajemo sa njihovim bacenim koskama,oni ubise pare.Samo to ih i zanima.I vlast.Kakav narod,vjera...i picke materine.Sutra da zaroka ,nasa ce djeca najebati,nece njihova sigurno.Ovako je kako je,i bice jos dugo ovako, jer mi ocito ne znamo drugacije.Mi smo ti koji im dajemo legitimitet i nacine da rade to sto rade.Nema ovde mojih,to su govna sve.Dabogda svi rak kostiju dobili i raspadali se u najgorim mukama.U domacim klinikama.Za trodona nemali.Al posto boga nema,nista ni od moje zelje.Da bar ima zlatna ribica,da trojici po zelju zazelim.
Ridjobradi kako sam kaze mjesecima lobirao da se usvoji zakon o akcizama, pa mu se i klub poslanika raspao zbog toga. Mjecec dana nakon toga ide kmecanje njegovog entitetskog pemijera kako ce federacija uredbom o raspodjeli gubiti 32 miliona godisnje koje ce ici za puteve RS-a. Dakel FBiH ulaze u RS. Dalje, krajem jula 2016 odrzan cuveni sastanak na kome je "odblokiran mehanizam koordinacije", a u stvari potpisana saglasnost za novu transu kredita IMF koji je spasio budzet RS'a i odrzao Dodika (krmka) na vlasti...
hAZNADAR

#303 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hAZNADAR »

escobar__ wrote:Negira ti državu - treba ga ignorisat.

Prekrši odluke Ustavnog suda - treba ga ignorisat.

Uklanja državne simbole iz brloga stvorenog na zločinu/genocidu - treba ga ignorisat.

U sred Sarajeva, u zgradi državnog Predsjedništva postavi zastavu tog brloga - treba ga ignorisat.

Pa mi smo tačno za psihijatrijskog posmatranja. Nevjerovatno kakvi beskičmenjaci znamo bit.
Nije to nikakva psihijatrija vec nazalost i jednostavno - dokaz do cega je ljudima stalo ili nije. Ma sta RS politicari uradili - zeleni samo vide priliku da naadnu mrske komunjare a crveni, fgr,... vide samo priliku da skinu SDA mimo izbora.
Ljudima jednostavno nije stalo do drzave, principa,.... - samo do svoje carsije i ko tu vedri i oblaci.

I to naravno nema politicki predznak - nasa podjela i usmjerenst jedne na druge je vise socioloski, ideoloski fenomen.

Mile se ne moze ignorisat, svakoga zaboli sto uradi - ali to samo proizvede sitni interes i priliku da se udari na nesto drugo. Konkretno na ovom forumu se vise priziva SDA nego Mile, na nekom drugom vise ljievica nego Mile,... pravo je cudo da drzava jos postoji i da jos nije uvedena pasoska kontrola do unskosanskog kantona.
Prpa.ba

#304 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Prpa.ba »

Ekspresnih 14 stranica o zastavi, SDA/DF portalcici se utrkuju ko ce vise vijesti objaviti o ovoj sudbonosnoj i egzistencijalnoj temi, a kad dodju teze teme poput bailouta srpskih banaka federalnim novcem, niko ni mukajet. :-D
Maraschino

#305 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Maraschino »

draganbl wrote:Sudeći po forumskoj euforiji koja evo već više od mjesec dana vlada zbog Komšićeve veličanstvene pobjede na Čovićem, očekivao sam da će jutros osvanuti vijest da je Komšo juče utrčao u Predsjedništvo sa sve zlatnim ljiljanom na reveru, zgrabio zastavu RS i bacio je kroz prozor sve do Lukavice.

Kad ono, ništa.

Ne funkcioniše BiH po matrici klix foruma.
i ti imas trn u oku.
Last edited by Maraschino on 24/11/2018 10:59, edited 1 time in total.
MaxPayne

#306 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by MaxPayne »

sarajevoxxxx wrote:Samo ignorisati, pokretati teme o turizmu, novim fabrikama. Da sam na mjestu Džaferovica predložio bih Dodiku da se poveća saradnja između Federacije i RS-a iz oblasti turizma. U Šipovu ima fantastičan turistički kompleks sa ogromnim potencijalom. U RS-u ima desetak top lokacija od kojih se mogu napraviti kompleksi poput onog u Šipovu. Pa banjski turizam.

Kakve zastave, kakvo meso, kakvi praznici i dan državnosti kada svi odoše van Bosne.

Turizam, poljoprivreda, fabrike namještaja, namjenska industrija to su prave teme.
pa da ga dodo prisvoji sebi i nazove turistički kompleks "Ratko Mladić",nemojte biti naivni
MarshalDodik

#307 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by MarshalDodik »

hAZNADAR wrote:
escobar__ wrote:Negira ti državu - treba ga ignorisat.

Prekrši odluke Ustavnog suda - treba ga ignorisat.

Uklanja državne simbole iz brloga stvorenog na zločinu/genocidu - treba ga ignorisat.

U sred Sarajeva, u zgradi državnog Predsjedništva postavi zastavu tog brloga - treba ga ignorisat.

Pa mi smo tačno za psihijatrijskog posmatranja. Nevjerovatno kakvi beskičmenjaci znamo bit.
Nije to nikakva psihijatrija vec nazalost i jednostavno - dokaz do cega je ljudima stalo ili nije. Ma sta RS politicari uradili - zeleni samo vide priliku da naadnu mrske komunjare a crveni, fgr,... vide samo priliku da skinu SDA mimo izbora.
Ljudima jednostavno nije stalo do drzave, principa,.... - samo do svoje carsije i ko tu vedri i oblaci.

I to naravno nema politicki predznak - nasa podjela i usmjerenst jedne na druge je vise socioloski, ideoloski fenomen.

Mile se ne moze ignorisat, svakoga zaboli sto uradi - ali to samo proizvede sitni interes i priliku da se udari na nesto drugo. Konkretno na ovom forumu se vise priziva SDA nego Mile, na nekom drugom vise ljievica nego Mile,... pravo je cudo da drzava jos postoji i da jos nije uvedena pasoska kontrola do unskosanskog kantona.
Umjesto da pricamo o Guardianu na svakoj temi :thumbup:
Slazem se
insomnia78

#308 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by insomnia78 »

Hoce to uskoro poceti nikovi ko na portalu. Derim, dojim?
howdy

#309 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by howdy »

Zabavi narod dok se pdv ne digne na 19%....
Isto kao i sa akcizama....

:mrgreen:

:lol:
славянин

#310 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by славянин »

howdy wrote:Zabavi narod dok se pdv ne digne na 19%....

sve se slazem ali dali to znaci da ovaj moze sada prosrtet zastavu umjesto tepiha ?
howdy

#311 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by howdy »

славянин wrote:
howdy wrote:Zabavi narod dok se pdv ne digne na 19%....

sve se slazem ali dali to znaci da ovaj moze sada prosrtet zastavu umjesto tepiha ?
Pravo da ti kazem zaboli me kita, imaju ljudi koji su placeni od tih akciza i pdv-a a koje meni odvaljuju od bubrega da se zamaraju s tim budalastinama.
mO k3

#312 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by mO k3 »

Dodikovo orgijanje je samo dokaz da drzava Bosna i Hercegovina postoji na papiru i da nema snage ni mogucnosti da uradi konkretne korake

Popisati se na SIPU , popisati se na "visokog" predstavnika Inzka ah da i na EU , NATO koja nas drzi na lancu i pusti sa lanca kada im zatreba ...
tandmand

#313 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by tandmand »

Trebao bi Sejfudin u sred Banjaluke, pred Boskom, da razapne zastavu sa ljiljanima. Bošnjački odgovor, nema dalje.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#314 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by pici »

sad ce novi nameti, malo zabave za raju pred zulumcenje
mO k3

#315 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by mO k3 »

Fudo387 wrote:
IzudinES wrote:
rajv0sa wrote:Forum se pretvorio u klix komentare :lol:
vako' fudo i na komentarima, i biva išamaran od svih redom, vidis da ga prskaju ko Brenu Benson :lol:

oui fudo? :lol:

C' est bien, c' est bien ! :mrgreen:
Da ne bude greske, jebo ti Fudo opet mater u pizdu cetnicku.
Nikad nisam napisao ni jedan komentar na bilo koju vijest na klitorixu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :mrgreen:
hAZNADAR

#316 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hAZNADAR »

mO k3 wrote:Dodikovo orgijanje je samo dokaz da drzava Bosna i Hercegovina postoji na papiru i da nema snage ni mogucnosti da uradi konkretne korake

Popisati se na SIPU , popisati se na "visokog" predstavnika Inzka ah da i na EU , NATO koja nas drzi na lancu i pusti sa lanca kada im zatreba ...
Dodikovo orgijanje je samo dokaz da probosanske snage ne sljive same ni drzavu ni mogucnost da se uredi. Sve se svodi na svoju carsiju i 'ocel tu bit zeleni il crveni.
Ljudima je jednostavno vise stalo da sidje SDA ili mrske komunjare - od dodikovog orgijanja. Svaki put kad dodik zatalasa - eto prilike da se oblate oni drugi. Znaci - vecinom nam nije toliko stalo do drzave.
tandmand

#317 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by tandmand »

jbg. vazda zabavu prave jal. Dodik, jal Čović.
Bakir povučen ko da živi u manastiru a i ne smije jadan, jer kada bi on napravio party, svi bi skočili ko jedan i dreknuli "ne talasaj".
mO k3

#318 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by mO k3 »

Odakle tolika mrznja prema zemlji u kojoj si rodjen i odrastao gdje i zivis kako kod hrvata tako i kod srba ...
howdy

#319 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by howdy »

mO k3 wrote:Dodikovo orgijanje je samo dokaz da drzava Bosna i Hercegovina postoji na papiru i da nema snage ni mogucnosti da uradi konkretne korake

Postoji drzava, ali kada treba oderat kmetovima kozu s ledja u vidu raznoraznih nameta koji se nikako i nicim ne vracaju onima kojima bi se trebali vratit.

PDV 19% Serif Mubarek Olsun....
zavrzlama

#320 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zavrzlama »

mO k3 wrote:Odakle tolika mrznja prema zemlji u kojoj si rodjen i odrastao gdje i zivis kako kod hrvata tako i kod srba ...

Naucilo s e zivjet na guzove..,prije rata ,muslimansko selo 2005 stanovnika,2000 muslimana i 5 srba..od tih pet srba 1 direktor firme,drugi maticar,treci direktor skole,cetvrti direktor ZZ i peti udbas u civilu koji ispija kafe na racun drugih i cinka za centralu.
mO k3

#321 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by mO k3 »

zavrzlama wrote:
mO k3 wrote:Odakle tolika mrznja prema zemlji u kojoj si rodjen i odrastao gdje i zivis kako kod hrvata tako i kod srba ...

Naucilo s e zivjet na guzove..,prije rata ,muslimansko selo 2005 stanovnika,2000 muslimana i 5 srba..od tih pet srba 1 direktor firme,drugi maticar,treci direktor skole,cetvrti direktor ZZ i peti udbas u civilu koji ispija kafe na racun drugih i cinka za centralu.
PA jeli to razlog da mrzis svoju zemlju?
Sta bi reko Sigmund Freud na to....
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#322 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by _BataZiv_0809 »

1992 ne udje na tenkovima, a falilo je par stotina metara. 2018 udje na velika vrata...
General War

#323 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by General War »

zavrzlama wrote:

Sjooo :run:
mO k3

#324 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by mO k3 »

Mislim da zapravo oni ne mrze zemlju ni jedni ni druge nego zapravo mrze ljude sa kojima oni dijele zemlju i da ne dijele sa nama zemlju mrzili bi se sami izmedju sebe ....
Mozda su krivi turci 500 godina vladavine, pa poslije KuK pa onda Jugoslavija/komunizam ....
zavrzlama

#325 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zavrzlama »

mO k3 wrote:
zavrzlama wrote:

PA jeli to razlog da mrzis svoju zemlju?
Sta bi reko Sigmund Freud na to....
jedan od bitnih razloga...srbi su koliko toliko volili BIH dok je bila u sastavu SFRJ jer je srbija bila najmocnija republika,a srbi van srbije bili uglavnom ovo sto sam naveo u predhodnom postu...kad je dosao raspad SFRJ bosanskim srbima je BIH prestala da bude interresantna i okrenuli se srbiji uz ciju pomoc su pokusali da otmu sto veci dio BIH i pripoje srbiji...znamo na koji nacin..

drugi razlog je sto srbi neznaju ,nece i nesmiju da zive za drugim i drugacijim..iz tog raqzloga i mrznja prema drzavi u kojoj si rodjen.
Post Reply