zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Moderator: anex
-
Lutiena
#1 zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
C E N Z U R A
Cenzura je postupak nadziranja slobode izražavanja. Cenzura se može provoditi u širokom rasponu korištenih sredstava i postupaka, od uništavanja nepoželjnih sredstava izražavanja, preko brisanja ili precrtavanja nepoželjnih dijelova, do mijenjanja, izokretanja, odnosno falsificiranja onih dijelova koji se ne podudaraju sa svjetonazorom ili zakonskim odredbama vlasti ili urednika.
Cenzura je postupak nadziranja slobode izražavanja. Cenzura se može provoditi u širokom rasponu korištenih sredstava i postupaka, od uništavanja nepoželjnih sredstava izražavanja, preko brisanja ili precrtavanja nepoželjnih dijelova, do mijenjanja, izokretanja, odnosno falsificiranja onih dijelova koji se ne podudaraju sa svjetonazorom ili zakonskim odredbama vlasti ili urednika.
Last edited by Lutiena on 24/10/2008 09:36, edited 1 time in total.
- stochar
#2 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
to sto si prepricala je jednostavno grozno, sav sam se najezio! djecu sam otjer'o u drugu sobu! nakon svega toga, Zoka zaista ne zasluzuje da bude urednik eFM radija! predlazem proteste 10.000 studenata pred eFM-om kako bi se konacno stalo u kraj tom strasnom Zoki i kako bi nam bez njega napokon bilo fino u ovoj drzavi!
zoka ne zasluzuje da bude urednik eFM-a - ti zaslusujes da budes urednica eFM-a!
zoka ne zasluzuje da bude urednik eFM-a - ti zaslusujes da budes urednica eFM-a!
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#3 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Jeste jaka funkcija direktor EFM-a.

- edin_Basket
#4 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
skoro ko dodik
ma to cojeka pogodi kad ga slusas sto godina kako prica o nekim problemima kod nas i studentima
ma to cojeka pogodi kad ga slusas sto godina kako prica o nekim problemima kod nas i studentima
-
ponosna_manjina
#5 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Kako odvratan uvodni post.
- templar31
#6 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Ono sto Z.C. vec godinama radi je zaradjivanje pinke na znoju i radu novinara amatera, i "naginjanje" mladih i neiskusnih studentica kojima je ptica u glavi rekla "zelim biti novinarka".
Covjek zeli prezentirati sebe kao urbanog kid-a, dijete asfalta, ogorceno na primitivizam i sve sto se dogadja, a u stvari je na liniji sitnih interesa....
Covjek zeli prezentirati sebe kao urbanog kid-a, dijete asfalta, ogorceno na primitivizam i sve sto se dogadja, a u stvari je na liniji sitnih interesa....
- Lawrence
#7 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Ja mislim da bi tog Druga Ćatica trebalo pod hitno na disciplinsku, pa ako se ne pokaje, onda bogumi i na partijski pa da vidimo. Ćuj hoce da sjedne u pozorištu! A da li se neko zapitao i odakle mu tako fina zena? Ha? A to što je deb'o? Tol'ka kriza a on ima i viška hrane? Garant zaradio na znoju i radu studentata i studen(ti)ca.
Sta ce nama umni da laprdaju na sokocalu o n'akim temama? A ni jednu veselu pjesmu da puste, makolikoihsepitalo!
A i da va kazem, povjerljivo, Ćatic ne zna ni iskopat' šanac!
Sta ce nama umni da laprdaju na sokocalu o n'akim temama? A ni jednu veselu pjesmu da puste, makolikoihsepitalo!
A i da va kazem, povjerljivo, Ćatic ne zna ni iskopat' šanac!
-
pemanapemani
#8 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
jebi ga, to je rak rana ove jebene drzave. svi su u sustini isti. "normalno" ljudsko bice bira manje zlo. bila to politicka stranka, poslovni partner, granapdzija koji te potkrada, tv i radijski voditelji......
sad, analiziraj malo (cisto kad sjednete samo ti i piva) malogradjanstinu, lopovluk, papanluk vs. alternativni nacin razmisljanja i zivljenja. dodjes do zakljucka da su svi isti. bukvalno 99% organizama iskoristava prilike koje mu se daju u odredjenom trenutku.
nebitno je koliko para, drtustvenog polozaja itd. svi maksimalno iskoristavaju "date" im povlastice.
zoka mi se cini ok, a vidis da i on isto radi.
nama naprijed drustvu dok se ne pojave na sceni osobe koje ce se iskreno boriti za ono sto laprdaju.
trebamo poceti od sebe, svakodnevno biti dosljedni. kad sam sebi dokazes da se stvarno trudis nesto promijeniti, onda isto tako, sam sebi mozgovno das pravo da rasudjujes o nakaradnim postupcima .
sad, analiziraj malo (cisto kad sjednete samo ti i piva) malogradjanstinu, lopovluk, papanluk vs. alternativni nacin razmisljanja i zivljenja. dodjes do zakljucka da su svi isti. bukvalno 99% organizama iskoristava prilike koje mu se daju u odredjenom trenutku.
nebitno je koliko para, drtustvenog polozaja itd. svi maksimalno iskoristavaju "date" im povlastice.
zoka mi se cini ok, a vidis da i on isto radi.
nama naprijed drustvu dok se ne pojave na sceni osobe koje ce se iskreno boriti za ono sto laprdaju.
trebamo poceti od sebe, svakodnevno biti dosljedni. kad sam sebi dokazes da se stvarno trudis nesto promijeniti, onda isto tako, sam sebi mozgovno das pravo da rasudjujes o nakaradnim postupcima .
- amrica
#9 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Zasto napadate curu? Napisala je sta je vidjela, treba da suti ili da kaže: To, Zoka, care, nek' si otjerao glupe studentice, šta će one u pozorištu, i to još u prvom redu.
Pa tako nam je sve u državi, sila vlada, neka on ima funkciju, bilo kakvu i može pošamarati sve oko sebe. I ne treba nam ništa bolje, taman po zaslugama, čitajući vaše komentare.
A da je bila vaša sestra, žena, cura,... istjerana zbog nekakvog lika ' prevaranta koji folira da ima kartu?
Pa valjda su besplatene karte za studente i uvedene zbog (prosjecnog) ekonomskog stanja studenata, a ne zbog direktora medija.
Pa tako nam je sve u državi, sila vlada, neka on ima funkciju, bilo kakvu i može pošamarati sve oko sebe. I ne treba nam ništa bolje, taman po zaslugama, čitajući vaše komentare.
A da je bila vaša sestra, žena, cura,... istjerana zbog nekakvog lika ' prevaranta koji folira da ima kartu?
Pa valjda su besplatene karte za studente i uvedene zbog (prosjecnog) ekonomskog stanja studenata, a ne zbog direktora medija.
-
Lutiena
#10 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Za ostale se nadam da se šale, iako je tema jako ozbiljna, a post od pemanapemani čini mi se vrlo konstruktivnim i ne shvaćam ga kao napad. Upravo, tako! Razlikuje li MENE (i sve nas) od svih ostalih pa čak i onih kojih se zgrožavam (što nije Zoka, pa napisala sam da mislim da je inteligentan, inteligencija i nije baš tako promjenjljiva kategorija i napisala sam da sam svako jutro slušala njegove emisije, ali ne mislim se dalje braniti zbog svojih dojmova, emocija i svoga mišljenja) samo prilika, situacija?! Počinjemo li priliku i situaciju u kojoj se nađemo koristiti da promoviramo naše stavove, pa kad vidimo da za to trebamo jako puno truda, rada, zalaganja, da rezultati nisu ni na vidiku, počinjemo istu tu priliku koristiti za svoje potrebe one puno niže na ljestvici potreba od potrebe za samoaktualizacijom, od ideala da trebamo živjeti pošteno i poštivati svoje mladalačke ideje? Ključna riječ jeste da POSTOJI alternativni način razmišljanja i da je stvar odluke, a ne okolnosti na koji način ćemo se ponašati. Do prve prilike, možda...
-
pemanapemani
#11 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
jebi ga, nisam napadao Zoku, niti bilo koga od "savjesnih". samo malo (poprilicno) je glupo ako neko iskoristava svoj javni uticaj radi jebene stolice u pozoristu. isto kao sto se i Dino sepurio sa E. Hadzihafisbegovicem na press konferencijama Mess-a. ako vazis godinama protiv vlasti, pa druze ne spustaj se na njihov nivo i radi nekoliko hiljada maraka postajes poltronska ulizica. taj isti Dino M. se godinama zalio kako folklorno drustvo iz Ilijasa dobiva vise financijskih sredstava od Mess-a, a onda za istim stolom sa ministrom ( koji je uostalom odlican glumac, ali los politicar u picku materinu).
"treba se od necega zivjeti", ogavna recenica koja se siri po zraku i na osnovu koje mali i veliki shupci upadaju u kategoriju onih "drustveno prihvatljivih" za sve.
jebes takvu alternativu.
"treba se od necega zivjeti", ogavna recenica koja se siri po zraku i na osnovu koje mali i veliki shupci upadaju u kategoriju onih "drustveno prihvatljivih" za sve.
jebes takvu alternativu.
-
ponosna_manjina
#12 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Problem sa uvodnim postom je da se na osnovu pretpostavki izvlače zaključci o tome kakav je ko. Pročitaj pažljivo, Lutiena kaže da Zokina supruga u sebi izgovara da studentice nemaju karte. Šta je neko govorio u sebi može se valjda samo pretpostavljati. Dalje, čitav dio o Zokinom traženju slobodnog mjesta koji insinuira da isti nema kartu je potpuno proizvoljan i ako ponovo pažljivije pročitaš uvodni post uvidjeces da je sve bazirano na pretpostavkama. Dalje se na osnovu tih pretpostavki kritika širi na njegovu emisiju i to bi meni bilo sasvim ok da tome nije prethodilo blacenje osobe na osnovu pretpostavki. Međutim kritika se ne zaustavlja na Zokinom radu nego se ide dotle da se Zoka stavlja u isti koš sa ovdašnjim političarima s kojima kao uredno dijeli krivicu za to što su ljudi ovdje "ubijeni u pojam". Ne znam treba li tome bilo šta dodati. U svakom slučaju smatram da je ovakva vrsta razračunavanja i diskreditacije, putem internet foruma, u svojoj namjeri jako ružna i niska.amrica wrote:Zasto napadate curu? Napisala je sta je vidjela, treba da suti ili da kaže: To, Zoka, care, nek' si otjerao glupe studentice, šta će one u pozorištu, i to još u prvom redu.
-
pemanapemani
#13 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
mislim da usporedba nikako nije "niska". ako ti osoba koja radi u granapu zavrne pola marke, jer toliko moze, isto tako ce ukrasti milion ako joj se pruzi prilika. mentalni sklop- uhljebi se koliko mozes i koliko ti dopustaju u odredjenoj situaciji.
zato treba biti savjestan ( tesko je pravo) i ne biti kao oni koji kradu. zato je valjda Zoka alternativa ovom sjebanom sistemu. kao sto je on "maznuo" stolicu nekom studentu tako bi je isto maznuo neki politikantski profiter. svako iskoristava ono sto mu se pruza u datom trenutku, bilo stolica, mjesto u drzavnoj firmi, ili novac.
zato treba biti savjestan ( tesko je pravo) i ne biti kao oni koji kradu. zato je valjda Zoka alternativa ovom sjebanom sistemu. kao sto je on "maznuo" stolicu nekom studentu tako bi je isto maznuo neki politikantski profiter. svako iskoristava ono sto mu se pruza u datom trenutku, bilo stolica, mjesto u drzavnoj firmi, ili novac.
-
ponosna_manjina
#14 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Opet se vrtimo u pretpostavkama i nagađanjima, ali sve i da sa sigurnošću možemo ustanoviti kako bi ko postupio u datoj situaciji opet se ne može povlačiti znak jednakosti između onih koji su ojadili ovu zemlju za milionske svote (dokazano) i one koji su ojadili dvije studentice za dva sjedišta u pozorištu (nedokazano). Ali opet ponavljam, da uvodni post odiše dobronamjernom kritikom umjesto ovako očitom zlonamjernošću, blago poduprto intelektualiziranjem i moraliziranjem "u ime naroda (i studenata)" sve bi bilo prihvatljivije. No bezgriješnih nema a prvi kamen je bačen odavno.pemanapemani wrote:mislim da usporedba nikako nije "niska". ako ti osoba koja radi u granapu zavrne pola marke, jer toliko moze, isto tako ce ukrasti milion ako joj se pruzi prilika. mentalni sklop- uhljebi se koliko mozes i koliko ti dopustaju u odredjenoj situaciji.
- otherside
#15 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
to bi neko od vas dosao sa zenom/muzem/djevojkom/momkom i radi vlastitog ugleda i posla kojim se bavi sjeo u drugi red da ne remeti nekog drugog, da bi svi rekli: jaoooo, sto je fin? ma hajde... jedino sto ja ovdje ne razumijem je zasto mu zena nije sacuvala mjesto 
-
Raskoljnikov
#16 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Autorica "supljeg" uvodnika je spomenula čitanje sa usana, tako da se to i moze uzeti kao argument...u smislu znamo sta je g-dja Ćatić "rekla" svom Zoki...ponosna_manjina wrote:Problem sa uvodnim postom je da se na osnovu pretpostavki izvlače zaključci o tome kakav je ko. Pročitaj pažljivo, Lutiena kaže da Zokina supruga u sebi izgovara da studentice nemaju karte. Šta je neko govorio u sebi može se valjda samo pretpostavljati. Dalje, čitav dio o Zokinom traženju slobodnog mjesta koji insinuira da isti nema kartu je potpuno proizvoljan i ako ponovo pažljivije pročitaš uvodni post uvidjeces da je sve bazirano na pretpostavkama. Dalje se na osnovu tih pretpostavki kritika širi na njegovu emisiju i to bi meni bilo sasvim ok da tome nije prethodilo blacenje osobe na osnovu pretpostavki. Međutim kritika se ne zaustavlja na Zokinom radu nego se ide dotle da se Zoka stavlja u isti koš sa ovdašnjim političarima s kojima kao uredno dijeli krivicu za to što su ljudi ovdje "ubijeni u pojam". Ne znam treba li tome bilo šta dodati. U svakom slučaju smatram da je ovakva vrsta razračunavanja i diskreditacije, putem internet foruma, u svojoj namjeri jako ružna i niska.amrica wrote:Zasto napadate curu? Napisala je sta je vidjela, treba da suti ili da kaže: To, Zoka, care, nek' si otjerao glupe studentice, šta će one u pozorištu, i to još u prvom redu.
Ono što je meni ovdje simptomatično je sledeće-Zaključak da neko ne može biti direktor efm-a jer ima brižnu suprugu koja ima smotanog muža
Studentice, još smotanije od Zoke, nisu ostale uskraćene za predstavu, doduše nisu bile kao i uvijek na balkonu to i to mjesto...Zoka je bio pored svoje supruge a predstava je bila pomjerena ipak malo ispred...
Ono sto mene zanima je ustvari otvoreno pitanje autorici...
Jesu li ti te studentice haverice?
-
dr.dangerdoom
#17 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia
...............Lutiena wrote: Moje mjesto je na balkonu, treći red desno, sjedište 3. Uvijek dolazim ranije, sjednem i dosađujem se u očekivanju početka predstave.
Last edited by dr.dangerdoom on 20/02/2012 16:04, edited 1 time in total.
- suncica24
#18 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Woooow, koji post
Za prvo, koliko ja znam, studenti i studentice su oduvijek i uvijek cekali sa strane, da svi sjednu na svoja mjesta, pa tek kad se podju gasiti svjetla, sjedali i oni/one?!
I da su se ustajali- micali onima sa kartom!
I to, ako bi sjeli/e na pogresno znalo se desiti da ih pomaknu i pri pocetku predstave.
Znam jer... i ja sam bila studentica
Drugo, cipelice, tasnice...fazone ostavi nekom drugom. Da nisu "sugava vremena", u farmerkicama i trenercici se ne bi moglo uci u teatar, kao sto je to i vani. Dress code obavezan.
Trece... s tobom mi se nesto ne prica ni o predstavi, jer, sama si rekla da se tvoje kritike predstave svode na "fantasticna ili dosadna".
Pa nesto sve mislim i post iscitavam ponovo i ponovo, kontajuci da tebi, kako nisu uspjela "uci" u predstavu, nije ni bilo druge nego da sa sobom kuci "poneses" Zoku i "veliku nepravdu koja te je zadesila".
I cetvrto, mislim da si, zaista, fulila i mjesto, i vrijeme i osobu koju ces blatit, jer...
Razumijem ja da su neki dosli radi predstave, neki radi "kud svi tud i mali Mujo", ali ne razumijem da mi kao ovdje diskutujemo sa osobom koja je napisala:
taj isti Zoka upravo se ponaša kao ovdašnji političari koji, zajedno s njim, ubijaju ljude u pojam.
i uporedila Zoku sa Brankovicem
I da uopste ima svrhe da raspravljamo i o MESS-u, i o predstavi, i o Zoki, kulturi!
Bljak!
Za prvo, koliko ja znam, studenti i studentice su oduvijek i uvijek cekali sa strane, da svi sjednu na svoja mjesta, pa tek kad se podju gasiti svjetla, sjedali i oni/one?!
I da su se ustajali- micali onima sa kartom!
I to, ako bi sjeli/e na pogresno znalo se desiti da ih pomaknu i pri pocetku predstave.
Znam jer... i ja sam bila studentica
Drugo, cipelice, tasnice...fazone ostavi nekom drugom. Da nisu "sugava vremena", u farmerkicama i trenercici se ne bi moglo uci u teatar, kao sto je to i vani. Dress code obavezan.
Trece... s tobom mi se nesto ne prica ni o predstavi, jer, sama si rekla da se tvoje kritike predstave svode na "fantasticna ili dosadna".
Pa nesto sve mislim i post iscitavam ponovo i ponovo, kontajuci da tebi, kako nisu uspjela "uci" u predstavu, nije ni bilo druge nego da sa sobom kuci "poneses" Zoku i "veliku nepravdu koja te je zadesila".
I cetvrto, mislim da si, zaista, fulila i mjesto, i vrijeme i osobu koju ces blatit, jer...
Razumijem ja da su neki dosli radi predstave, neki radi "kud svi tud i mali Mujo", ali ne razumijem da mi kao ovdje diskutujemo sa osobom koja je napisala:
taj isti Zoka upravo se ponaša kao ovdašnji političari koji, zajedno s njim, ubijaju ljude u pojam.
i uporedila Zoku sa Brankovicem
I da uopste ima svrhe da raspravljamo i o MESS-u, i o predstavi, i o Zoki, kulturi!
Bljak!
- amrica
#19 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Ko je kriv, pola mu se prasta, ako je kriv
Znaci, cura je napisala ono sto je vidjela (ili sta misli da je vidjela), ja sam se uhvatila, bukvalno, za srz price, znaci, ako je tacno, da je on, nekakv VIP, bez karte, otjerao curice, koje su takodjer bez karte, ali imaju pravo biti tamo jer su STUDENTICE!!!
On je samo simbol klasicnog ponosanja nasih vip-ova.
Ne slusam efm odavno, nemam pojma kako izgleda doticni, a jos manje kako mu izgleda zena, tako, da kad sve malo odvazem, ispadne cudno kako spisateljica uvodnog teksta sve to zna.
I jos jedan detalj, dama je registrirana na forum u augustu 2004.godine, a ovo joj je prvi post

Znaci, cura je napisala ono sto je vidjela (ili sta misli da je vidjela), ja sam se uhvatila, bukvalno, za srz price, znaci, ako je tacno, da je on, nekakv VIP, bez karte, otjerao curice, koje su takodjer bez karte, ali imaju pravo biti tamo jer su STUDENTICE!!!
On je samo simbol klasicnog ponosanja nasih vip-ova.
Ne slusam efm odavno, nemam pojma kako izgleda doticni, a jos manje kako mu izgleda zena, tako, da kad sve malo odvazem, ispadne cudno kako spisateljica uvodnog teksta sve to zna.
I jos jedan detalj, dama je registrirana na forum u augustu 2004.godine, a ovo joj je prvi post
- Jara
#20 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Pa valjda je neki red da mlađi ustanu i oslobode mjesto starijima! 
- suncica24
#21 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
amrice... a za sta je kriv?
Sto je on, sa VIP ili bilo kakavom kartom, sjeo? Zar za to ne sluze karte?
One nisu imale kartu, na predstavi su bile jer je MESS fin pa dozvoli ne samo studentima /cama scenskih, vec i nekih drugih fakulteta da gledaju predstave kako bi vidjeli, culi, zapamtili, razmisljali...
I godinama, ako vec hoces tako gledati predstavu ili slusati neki koncert, stojis sa strane dok svi ne sjednu.
I onda sjednes ako imas mjesto, ako ne... koliko sam ih samo prestajala
One nisu imale kartu, na predstavi su bile jer je MESS fin pa dozvoli ne samo studentima /cama scenskih, vec i nekih drugih fakulteta da gledaju predstave kako bi vidjeli, culi, zapamtili, razmisljali...
I godinama, ako vec hoces tako gledati predstavu ili slusati neki koncert, stojis sa strane dok svi ne sjednu.
- amrica
#22 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
suncica24 wrote:amrice... a za sta je kriv?
ooops, mislila sam na sebe, ako sam nesto ja pogresno napisla ili skontala, pola se prasta...
A on, ako je VIP, imaju mjesta za VIPove, a ne da ga zena doziva i govori ko nema karte.... pa da ih tjera sa vip ulaznicom. Nikakva vip ulaznica ti ne daje pravo da biras gdje ces sjesti. Curice probale iskorisiti priliku, da im je dosla uvodnicarka teme sa kupljenom kartom za to mjesto, ok, ali ako je on hodao okolo i trazio mjesto...(bar tako izgleda po uvodnom postu) nije u redu.
Ne znam, vec sam napisala, uhvatila sam samo srz problema, a neke detalje sam propustila, ne namjerno,
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#23 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
Neznam,mozda samo tripujem,al' meni ovaj uvodni post dijeluje kao pokusaj diskreditacije lika i djela Zoke Catica,jer se krenulo od banalne sitne "prevare",do poredjenja svega toga sa lopovlukom i ponasanjem Brankovica.
Jesu to na pomolu neki izbori
za novog urednika eFm radia!!???
I nije mi jasna ta prica,on je prevario studenticu za mjesto..i odmah je korumpirani,odvratni,robovlasnik
,jer kao da niko od nas nije nikada napravio neku sitnu varku i manipulaciju. (!!??)
Niko od nas nije nikada se vozio bez karte gradskim saobracajem??
Niko od nas nije prepisivao na kontrolnom/ispitu??
Niko od nas se nije uvukao na neku predstavu,utakmicu,koncert..nekom malom sitnom "prevarim",il "manipulacijom" ??
Sto ne mogu ober moralista u p.m.
A i kada se spomenuo studentski radio i "roditeljska paznja" tu se djelomicno slazem,bio je odlican,kreativan..projekat,a sada je samo blijeda kopija svega toga,najcesce i kada naletim na tu emisiju lutajuci radio skalom obazezno se NE zadrzim na toj emisiji.
Za tu emisiju se moze samo reci.."..bila jednom jedna emisija..",al' to nije tema

Jesu to na pomolu neki izbori
I nije mi jasna ta prica,on je prevario studenticu za mjesto..i odmah je korumpirani,odvratni,robovlasnik
Niko od nas nije nikada se vozio bez karte gradskim saobracajem??
Niko od nas nije prepisivao na kontrolnom/ispitu??
Niko od nas se nije uvukao na neku predstavu,utakmicu,koncert..nekom malom sitnom "prevarim",il "manipulacijom" ??
Sto ne mogu ober moralista u p.m.
A i kada se spomenuo studentski radio i "roditeljska paznja" tu se djelomicno slazem,bio je odlican,kreativan..projekat,a sada je samo blijeda kopija svega toga,najcesce i kada naletim na tu emisiju lutajuci radio skalom obazezno se NE zadrzim na toj emisiji.
Za tu emisiju se moze samo reci.."..bila jednom jedna emisija..",al' to nije tema
- ja.neron
#24 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
zoka je bio dobar dok je radio na 202 poslije je postao ogorčen i daleko je odlutao
-
ChupoJasa
#25 Re: zasluzuje li zoka da bude direktor studentskog efm radia?
AHA... eto vidiš da su opet sve žene krive... ONA je njemu"išaretila"... znači da Zoka ništa nije kriv... i predlažem da sada tema krene u smjeru: Da li Zokina "bolja polovina" treba da bude ono što jeste ili je ona ustvari okorjeli kriminalac kao i Semiha...Lutiena wrote:... Pogledava u suprugu koja, u trenutku kad su joj studentice okrenule leđa, išareti Zoki rukama i, nadajući se da direktor Zoka zna čitati sa usana, u sebi izgovara: «NEMAJU KARTU». Zoka ne konta na prvu, pa ona ponavlja: «NEMAJU KARTU». I tu Zoka hladno prilazi studenticama koje se ustaju i prepuštaju mjesto «nekome sa kartom», direktoru studentskog efm radia. ...
ali, ipak mislim da te Zoka nečemu naučio...Lutiena wrote:...
Kaže Zoka u «Kuhinji»: «svaki građanin, bez obzira da li je on, ne znam, javna ličnost, radi u medijima, obućar ili bilo ko ko je građanin ove ili bilo koje druge zemlje bi trebao ono reagovati na stvari...