Zarko Korac online - zanimljivi odgovori

Post Reply
fukara_tz

#1 Zarko Korac online - zanimljivi odgovori

Post by fukara_tz »

http://www.slobodnaevropa.org/forum/71.html gost online Zarko Korac, procitajte ima zanimljivih odgovora evo izdvojicu par

Srbobran
Svaka cast, drzite se. Takvi kao Vi su retki. Srbiji treba velika batina da se osvesti i pocne da misli o buducnosti a ne da se bavi paranoicno-sizofrenickim mislima. Nama treba vojni udar i hapsenje citavog anti haskog lobija i organizovanog kriminala. Narode osvesti se i prestani da zivis u proslosti!

Srbiji je potrebno vise hrabrosti i vise energije da bi izasla na kraj sa tragedijama sa kojima je suocena. Trenutno vlada neko cudno zatisje.

--------------------------------------------------------------------

Istina
Kako gledate na BiH koja je ocigledno nastala na genocidu nad Srbima? Kako gledate na Islamsku zajednicu koja propoveda ubistvo "nevernika" kao preduslov za ulazak u raj?
kako gledate na tzv. naciju koja je nastala od Srba prevedenih na Islam?

Sve tri tvrdnje su potpuno netacne i tesko je i zamisliti da neko u to ozbiljno veruje.

----------------------------------------------------------------------------

Dragan Begovic
Zdravo gospodine Korac. Zelim da cujem Vase misljenje o agresiji na Bosnu i sam rat u Bosni.

Korac: Rat u Bosni planiran je i podstaknut spolja, u skladu sa politickim ciljevima drugih. Nikada nisam smatrao da je Bosna ”tamnica naroda” i da je treba podeliti. Slobodan Milosevic je cinicno tvrdio da se u Bosni vodi gradjanski rat, dok je istovremeno naoruzavao one koji su u njegovo ime taj rat vodili. I nikada nije rekao niti jednu rec o zlocinima koje je tako proizveo. Stoga stabilnost Bosne i Hercegovine najvise zaivsi od istinske demokratizacije politika Beograda i Zagreba.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

To je onaj Korać iz Helsinškog odbora Srbije. Nisu ni oni baš čisti. Jedan od finansijera HO Srbije je i Richard Holbrooke. To sve govori. Posebno mi je antipatična predsjednica HO Srbije Sonja Biserko. Toj ženi nešto fali.
Toozla

Post by Toozla »

Nenadv24 wrote:To je onaj Korać iz Helsinškog odbora Srbije. Nisu ni oni baš čisti. Jedan od finansijera HO Srbije je i Richard Holbrooke. To sve govori. Posebno mi je antipatična predsjednica HO Srbije Sonja Biserko. Toj ženi nešto fali.
...jel' ovo licni osjecaj('nako') ili postoje konkretni razlozi...
pitt

Post by pitt »

Toozla wrote:
Nenadv24 wrote:To je onaj Korać iz Helsinškog odbora Srbije. Nisu ni oni baš čisti. Jedan od finansijera HO Srbije je i Richard Holbrooke. To sve govori. Posebno mi je antipatična predsjednica HO Srbije Sonja Biserko. Toj ženi nešto fali.
...jel' ovo licni osjecaj('nako') ili postoje konkretni razlozi...

konkretni jakako.....doticni iz HO se godinma bore protiva nacionalista i osudjuju zlocine sto nekima nikako ne godi. :roll:
Šandor

Post by Šandor »

:lol:

Sonja Biserko, Obrad Savic, Zarko Korac, Miroljub Labus.......dobri ljudi.....ljudi koji nikad nece uzeti stvar u svoje ruke.....samo zato jer narod nije dovoljno zreo....nikada nece ni biti zreo....za buducnost drukciju od proslosti.....

Samo uzmi da je Labus pokupio milion glasova. Od toga oko 300 000 nesrpskih glasova. :roll:
A pravo glasa ima 5-6 miliona ljudi....?
gavrilo

Post by gavrilo »

Šandor wrote:
:lol:

Sonja Biserko, Obrad Savic, Zarko Korac, Miroljub Labus.......dobri ljudi.....ljudi koji nikad nece uzeti stvar u svoje ruke.....samo zato jer narod nije dovoljno zreo....nikada nece ni biti zreo....za buducnost drukciju od proslosti.....

Samo uzmi da je Labus pokupio milion glasova. Od toga oko 300 000 nesrpskih glasova. :roll:
A pravo glasa ima 5-6 miliona ljudi....?
... a od toga izaslo 40 % na izbore... :zzzz:
Šandor

Post by Šandor »

Gavrilo, istina. Ali to ne znaci da bi suitra tih 60% glasalo za Labusa.

Po mom misljenju medju 60% apstinenata ni cetvrtina ne bi glasala za Labusa.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Labusova stranka G17 je najomraženija stranka u Srbiji. Ja sam ranije mislio da može nešto uraditi u Srbiji a ispade da je nesposoban zajedno s koalicionim partnerima iz DS-a, DSS-a, PSS-a i Veljine stranke.
Šandor

Post by Šandor »

:D :-)
Post Reply