Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bestija wrote:one zardinjere su sasvim nepotrebna stvar
mogli su ih bar staviti na drugu stranu obale
ma KIČ, KIČ I SAMO KIČ
ne znam vala....mislim da je najbolje ostaviti SMECE svuda, to nam nekako vise godi ocima nego cvijece...
ko god da je bacao, dabogda mu #$%^@ tako bacali...
Trebali su palme staviti, i drvene saksije napraviti, tako bi se i drvo upotrijebilo i palma bi zavrsila u kakvom dvoristu, ne bi nam na oci virila iz Miljacke
Znam da je prije jedno mjesec dana bilo u novinama da ce se zardinjere ukloniti - rekao cikoiz Parka, Rada ili ko ih je vec postavio, a i dalje su tamo.
Ima li iko kakvu noviju informaciju?
Nisam sarajlija i najvjerovatnije nisam bas pozvan da vam se petljam u pos'o uredjivanja vaseg grada...ali sta je falilo onim saxijama sto ih nazivate zardinjere pa ih se smatralo kicem? ... a Sarajevo nikad nece biti bas prevelika palanka ...nikad veca od palanke koji zovu Beograd.
Stari wrote:Nisam sarajlija i najvjerovatnije nisam bas pozvan da vam se petljam u pos'o uredjivanja vaseg grada...ali sta je falilo onim saxijama sto ih nazivate zardinjere pa ih se smatralo kicem? ... a Sarajevo nikad nece biti bas prevelika palanka ...nikad veca od palanke koji zovu Beograd.
O tome i jeste rijec - izbjeci u imenu prefix palanka, nebitno kolika. A sa onako kicastim zardinjerama jedino smo mogli dodatno da ovjerimo status upravo palanke.
bestija wrote:one zardinjere su sasvim nepotrebna stvar
mogli su ih bar staviti na drugu stranu obale
ma KIČ, KIČ I SAMO KIČ
Potpisujem i dopisujem... ukoliko je domet gradskih i kantonalnih vlasti Šabac ili Uroševac ili Arizona kakva je bila 96. godine... bujrum im je seoba... ma u stvari kad imaju obraza da nama poručuju sa bilborda da je lijepo živjeti ovdje... šta očekujemo i mi bene od njih koji su prije agresije grad vidjeli samo pazarnim danima....