Zarada preko interneta sa glasom. Pitanja?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Sfinks

#1 Zarada preko interneta sa glasom. Pitanja?

Post by Sfinks »

Ja znam dobro pričati i razumijeti njemači jezik i htio bih tako nekako zaraditi novac i došao sam na ideju da radim preko interneta kao Callagent za
bilo koju njemačku firmu koja nudi rad i htio bih znati imali već nekog od vas koji radi iz BiH tako i zarađuje novac? Ako da na čemu se radi? Kakvi uslovi se prave za rad? Kakva oprema se mora imati da se može raditi na tim radu? Može li mi neko dati link neke firme koja nudi takav rad? Ili link firme koja nudi naloge za Callagente?
Sfinks

#3 Re: Zarada preko interneta sa glasom. Pitanja?

Post by Sfinks »

Hvala. Probao sam i saznao da se za to radno mjesto mora i pričati nizozemski i ja ne razumijem taj jezik.
vlamestro

#4 Re: Zarada preko interneta sa glasom. Pitanja?

Post by vlamestro »

Tko je zainteresiran za internet zaradu neka se javi u inbox.. radim to zadnju godinu i to veoma uspjesno.... samo provjereni i pouzdani poslovi... internet zarada vise nije bauk.. sve informacije se dobivaju preko maila, zajedno sa detaljnim upustvima i sve ostalo... kome treba, mogu pokazati i dokaze isplata i sl... nisu zarade i bogacenja preko noci vec poslovi koji se grade dugorocno a ima i nesto nabrzinu
Post Reply