Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vucha wrote:Meni i dalje ne skidaju flag.
Poslao sam dispute i dobio sledeci odgovor:
Hi vucha, After doing a review of the TaskAuthor’s explanation for the Flag they put on your account for this Job, we will not be removing the Flag at this time. The TaskAuthor indicated that you deliberately provided low quality work and/or spammed their Task. As this is a violation of our Terms of Service (http://www.crowdflower.com/legal) we must keep the Flag on your account. If you do have explanation or believe the Flag was given in error, please feel free to reopen the ticket and we’ll be happy to do a more thorough review of your account. Thanks for your understanding.
Iz ovoga se moze zakljuciti da je greska moja i da flag nece biti skinut
Support im jos uvek ne radi tako da se ne mogu zaliti.
Interesuje me samo da li flag ima odredjeno vreme trajanja, tj. da li ce mi skinuti flag posle odredjenog vremena ili ga nece skinuti nikad???
Jutros za 3 sata sam na tasku Rank the Results for a Financial Search Engine! zaradio 13$.
Ovo je u rangu sa Find errors, s tim što manje smara, jer se ne mora čekati dok otvori nove stranice.
Šteta što nisu potrajali još malo.
mikrozadatak wrote:Jutros za 3 sata sam na tasku Rank the Results for a Financial Search Engine! zaradio 13$.
Ovo je u rangu sa Find errors, s tim što manje smara, jer se ne mora čekati dok otvori nove stranice.
Ma onako mjerkao sam taj zadatak i shvatio da nije za nas "lezihljeboviće"
Ja ocekujem imigrante opet danas oni su mi najdrazi xD
mikrozadatak wrote:Jutros za 3 sata sam na tasku Rank the Results for a Financial Search Engine! zaradio 13$.
Hvala na objasnjenju kako da se radi taj zadatak, ali sam expelled na 27 sa 69% accuracy
LovaDoKrova wrote:698124
Find the year on the wine label
ima li neka caka za ovaj zadatak,ja u dosadasnjoj karijeri uradio komada 2
Kod mene pomaze autorefres, na pocetku dobijam da mi zadatak nije dostupan , ali ja ostavim da vrti autorefres do god ne dobijem prvi zadatak, posle ide lakse . I potrudim se da im odmah ostavim i utisak, do god im ne dostavim utisak ne pustaju me na sledeci zadatak..