Nasa draga vina
Moderator: anex

ništa ti više ne vjerujemorelativno84 wrote:
Neo mi cestitao praznik
Sto jes jest puno se koristi photoshopom ovih danadobojlija81 wrote:ništa ti više ne vjerujemorelativno84 wrote:
Neo mi cestitao praznik
Ja cu sledeci put da probam sa refresom na 5 sekundi. Ova prosla sam radila tako i pustio me je na nesto preko 200 ( i to sasvim slucajno primetim kad sam vec bila na nesto preko 100 komada uradjenih da ih vrtim na 5 , pa sam onda promenila na 2 sekunde) . Mozda i to ima neke veze, prosto ne znam kako da im doskocimo.relativno84 wrote:
![]()
![]()
![]()
Nasa draga vina![]()
a kako podesis refresh ( izvinjavam se ako sam dosadan ali stvarno jos ne znam sve cake u ovome ) jeli ti stoji otvoren zadatak pa radis refres ili neka druga fora?LovaDoKrova wrote:Ja cu sledeci put da probam sa refresom na 5 sekundi. Ova prosla sam radila tako i pustio me je na nesto preko 200 ( i to sasvim slucajno primetim kad sam vec bila na nesto preko 100 komada uradjenih da ih vrtim na 5 , pa sam onda promenila na 2 sekunde) . Mozda i to ima neke veze, prosto ne znam kako da im doskocimo.relativno84 wrote:
![]()
![]()
![]()
Nasa draga vina![]()
ja koliko znam JOCKMedolinooo wrote:i jos jedno pitanje, da li je moguce imati na paypalu dva maila za ispaltu, drug mi nema paypal ni karticu, pa jel moze da povezemo njegov mail na moj paypal, hocemo li obojica dobiti isplatu?
a jel se moze mijenjati, ono da rpvo isplatim sebi na svoj mail, pa onda da promjenim na njegovMerengues wrote:ja koliko znam JOCKMedolinooo wrote:i jos jedno pitanje, da li je moguce imati na paypalu dva maila za ispaltu, drug mi nema paypal ni karticu, pa jel moze da povezemo njegov mail na moj paypal, hocemo li obojica dobiti isplatu?
Ja kada zavrsim zadatak, zatvorim prozor, ponovo otvorim autorefres i opet unesem zadatu adresu. E, sad mozda neko radi drugacije.Medolinooo wrote:a kako podesis refresh ( izvinjavam se ako sam dosadan ali stvarno jos ne znam sve cake u ovome ) jeli ti stoji otvoren zadatak pa radis refres ili neka druga fora?LovaDoKrova wrote:Ja cu sledeci put da probam sa refresom na 5 sekundi. Ova prosla sam radila tako i pustio me je na nesto preko 200 ( i to sasvim slucajno primetim kad sam vec bila na nesto preko 100 komada uradjenih da ih vrtim na 5 , pa sam onda promenila na 2 sekunde) . Mozda i to ima neke veze, prosto ne znam kako da im doskocimo.relativno84 wrote:
![]()
![]()
![]()
Nasa draga vina![]()
a gdje se upali autofres za tu stranicuvucha wrote:Izgleda da svako ima razlicit autorefresh.
Ja otvorim zadatak, ukljucim autorefresh za tu stranicu i kad mi otvori zadatak, odradim ga i cim kliknem submit autorefresh nastavlja sam dalje da refresuje dok ga ne otvori opet.
Kucaj na google autorefresh i dodaj ga u chrom ( skontaces jer je lako ).Medolinooo wrote:a gdje se upali autofres za tu stranicuvucha wrote:Izgleda da svako ima razlicit autorefresh.
Ja otvorim zadatak, ukljucim autorefresh za tu stranicu i kad mi otvori zadatak, odradim ga i cim kliknem submit autorefresh nastavlja sam dalje da refresuje dok ga ne otvori opet.
koliko ja znam, ne smiješ... za to bi mogao dobiti i ban...Medolinooo wrote:a jel se moze mijenjati, ono da rpvo isplatim sebi na svoj mail, pa onda da promjenim na njegovMerengues wrote:ja koliko znam JOCKMedolinooo wrote:i jos jedno pitanje, da li je moguce imati na paypalu dva maila za ispaltu, drug mi nema paypal ni karticu, pa jel moze da povezemo njegov mail na moj paypal, hocemo li obojica dobiti isplatu?
dobojlija81 wrote:legla plata