Ja zatvorim task i odem na give up, i opet ga otvorim standardnodrugtito2011 wrote:web test
"You have requested this job too often. Please return the work"
Kako da ovo riješim
web 695946
Moderator: anex
Ja zatvorim task i odem na give up, i opet ga otvorim standardnodrugtito2011 wrote:web test
"You have requested this job too often. Please return the work"
Kako da ovo riješim
Amaya wrote:Molim vas moze li mi ko pomoci, izvrsila sam isplatu sa Neobuxa na Paypal ali mi novac nije stigao na PP. Sta da radim, kome da pisem. Unaprijed hvala.
PayPal je uredan jer sam vec na njega vrsila isplate sa Neobuxa.

Pisala sam, sada je sve OK pare su prebacene na PPODB wrote:Amaya wrote:Molim vas moze li mi ko pomoci, izvrsila sam isplatu sa Neobuxa na Paypal ali mi novac nije stigao na PP. Sta da radim, kome da pisem. Unaprijed hvala.
PayPal je uredan jer sam vec na njega vrsila isplate sa Neobuxa.
Neobuxu piši
Ja sam im poslao dispute. Skinuce ga u toku dana, nadam se. Nikako se ne isplati da pravis nov profil jer ce flag da skinu sigurno, nekadMlad i Nevin wrote:Čekam da im proradi support pa da pišem ticket za flag....brine me šta će se desiti ako mi ga ne skinu, to mi dođe kao ban. Onda valja mijenjati IP adresu i otvarati novi profil. A taman sam pročepio sa zaradom, imam na clixu 12,60 dolara.
Skinuće vam flag samo morate biti strpljivi. Pošaljite ljubazan ticket, ako flag potraje za 7-8 dana novi ticket. Većina nas je prošla kroz to barem jednom.vucha wrote:Ja sam im poslao dispute. Skinuce ga u toku dana, nadam se. Nikako se ne isplati da pravis nov profil jer ce flag da skinu sigurno, nekadMlad i Nevin wrote:Čekam da im proradi support pa da pišem ticket za flag....brine me šta će se desiti ako mi ga ne skinu, to mi dođe kao ban. Onda valja mijenjati IP adresu i otvarati novi profil. A taman sam pročepio sa zaradom, imam na clixu 12,60 dolara.
5 dolaraMedolinooo wrote:koji su uslovi za isplatu sa elita, koliko moras imati da zatrazis isplatu
Kod mene uslov 2$dobojlija81 wrote:5 dolaraMedolinooo wrote:koji su uslovi za isplatu sa elita, koliko moras imati da zatrazis isplatu
desni klik na task open i new tab prihvati sve ono sta ti traze za 2 ili 3 sata ces moci raditiZviz wrote:Da li se dešavalo kod nekog da na elite ne može raditi taskove jer su svi u pontential jobs i kad otvorim u novom prozoru piše you don't meet qualifications for job a na clixu i neo sve uredno i tamo mogu raditi i svi su available ?
A jel to znači druže da onda komotno mogu prelaziti preko 50 ako ima posla, jednom mi se desilo za 4 dana sam napucao 50 i onda sljedeći dan nisam ništa radio da ne pređem, a poslije toga recimo znalo se desiti za 5 dana ne skupim ni 20 dolaraMerengues wrote:Neces imati problema jer ce ti isplatiti 50$ a ostatak ce ti ostat
što prijedobojlija81 wrote:kad je zadnje vrijeme za povuci pare na pp ,radi ove vremenske razlike