IJS WHIM Survey Test
Edit: jel netko došao do kraja nakete, kako završiti?
skometirao, ocijenio sve i nema submit...
Moderator: anex
Ja sam zavrsio..Ako nece da ti prihvati kod upisi bilo koji broj veci od 0 u polje umesto koda i idi na submit.babaroga1x wrote:anketa lvl 3
IJS WHIM Survey Test
nije dobro uradjena nikako ja sve ocjenio a pise da sam 42/50babaroga1x wrote:anketa lvl 3
IJS WHIM Survey Test
Koliko vremena traje, da ne ulazim ako treba 30 minuta kako pise u uputstvuJanjicar wrote:Ja sam ukucao 2 i otisao na submit i proslo, probaj ukucaj bilo koji broj.
takodjer sve ocjenio, stoji mi 29/50glitch wrote:nije dobro uradjena nikako ja sve ocjenio a pise da sam 42/50babaroga1x wrote:anketa lvl 3
IJS WHIM Survey Test
i na stranici 6/7 stojim evo ima 7-8 minpokuso ponovo mijenjati osjene nista ne fercera
i meni je bilo isto,dok nisam na sve dao po pet zvjezdica i cak i oznacio humorous na gotov svim.Onda mi je bilo 50/50 i zavrsio.Koji god ti kod daju ne radi,Ja zavrsio sa 123glitch wrote:nije dobro uradjena nikako ja sve ocjenio a pise da sam 42/50babaroga1x wrote:anketa lvl 3
IJS WHIM Survey Test
i na stranici 6/7 stojim evo ima 7-8 minpokuso ponovo mijenjati osjene nista ne fercera
zatvori stranicu pa ponovo idi na linkkonahawaii wrote:takodjer sve ocjenio, stoji mi 29/50glitch wrote:nije dobro uradjena nikako ja sve ocjenio a pise da sam 42/50babaroga1x wrote:anketa lvl 3
IJS WHIM Survey Test
a nesto ne strah da kucam broj...da bezveze flag ne pokupim za 30c
http://www.clixsense.com/en/Forum/16461 ... r_Employee!glitch wrote:ljudi osim ako neko ne trola evo majkla na neobux forumu![]()
![]()
http://i59.klix.com/2hej7s8.png
Gle admina jade što zaključa temuWe have systems in place that find and kick out contributors that are "scammy", unfortunatley that means that sometimes innocent people get caught in the filters.
Ja došao do kraja i dobijem šifru, prenesem je na cf a ovaj kaže da početni broj mora biti veći od 0, iako je na početku stajao broj 5babaroga1x wrote:anketa lvl 3
IJS WHIM Survey Test
Pa napislii smo ti vec da je trebalo obrisati kod i upisati bilo koji broj veci od 0. Nisi pratio sta pisemo.mv960 wrote:Ja došao do kraja i dobijem šifru, prenesem je na cf a ovaj kaže da početni broj mora biti veći od 0, iako je na početku stajao broj 5babaroga1x wrote:anketa lvl 3
IJS WHIM Survey Test
skometirao, ocijenio sve i nema submit...![]()
![]()
![]()
![]()
na kraju sam GIVE UP.
Ponovio sam SURVEY... uspjelo mi je sa brojem 5. Hvala vam raja, najbolji ste... VUCH.. kud nisi ženskomv960 wrote:Ja došao do kraja i dobijem šifru, prenesem je na cf a ovaj kaže da početni broj mora biti veći od 0, iako je na početku stajao broj 5babaroga1x wrote:anketa lvl 3
IJS WHIM Survey Test
skometirao, ocijenio sve i nema submit...![]()
![]()
![]()
![]()
na kraju sam GIVE UP.
U nekoj sam frci pa ne stigoh do kraja da pregledam.. žuri mi sevucha wrote:Pa napislii smo ti vec da je trebalo obrisati kod i upisati bilo koji broj veci od 0. Nisi pratio sta pisemo.mv960 wrote:
Ja došao do kraja i dobijem šifru, prenesem je na cf a ovaj kaže da početni broj mora biti veći od 0, iako je na početku stajao broj 5![]()
![]()
![]()
![]()
na kraju sam GIVE UP.
Teško je to zamisliti šta bosanac može izvalitiAmer996 wrote:mogu milslit kakve ste vi komentare ostavljali na ovom surveyu![]()
pisi NO..To su neka pitanja kojima testiraju da slucajno kakav program ne radi testAmer996 wrote:Check the page for the cyan trampoline.
jel neko zna sta treba ovdje ne kontam ovo ?
eniacc wrote:pisi NO..To su neka pitanja kojima testiraju da slucajno kakav program ne radi testAmer996 wrote:Check the page for the cyan trampoline.
jel neko zna sta treba ovdje ne kontam ovo ?
glitch wrote:joj ove reklame sad portugalske
uspjesno prodjem test na obje ali kasnije ne mozes se snaci dosta i test
jos naredali duplo nego inace
baš sam gore pisao šta jedan od uposlenika na forumu rečevucha wrote:Meni su skinuli sva tri lvl-a? Nema nikakvog obavestenja zbog cega, a nema ni flaga. Jel ima jos neko ovaj problem?