Idi na ne, procekaj malo i posaljieniacc wrote:usao sam na task, ali na tasku kad one linkove sto trazi da kliknes, koji god kliknem, ne otvoriSophie'sWorld wrote:
eniacc wrote:usao sam na task, ali na tasku kad one linkove sto trazi da kliknes, koji god kliknem, ne otvoriSophie'sWorld wrote:
Idi na ne, procekaj malo i posalji
Uspio sam uraditi jedan ,otvorio ga pomoću auto refresh addona koji ste preporučili (bojim se da nas ne banuju zbog njega,ako ima neko iskusniji da nam pojasni je li ok koristiti taj addon ).Zadatak je bugovan,ja samo jednu stranicu otvorio sve ostale bad link, čak su mi korekciju pravili mada sam tačno odgovorio....
Ja 'odao' tajnu i sad svi me prestigose..relativno84 wrote:Od kako ovo cudo aktivirah nikad laksih 69 vinadugo mi cekati 5 pa sam podesio na 2 sekunde
nekako ide brze
Bez brige kad budu Kevin i drustvo poslali neki flag i trazili neko objasnjenje sjetimo se svi tebeVex_ wrote:Ja 'odao' tajnu i sad svi me prestigose..relativno84 wrote:Od kako ovo cudo aktivirah nikad laksih 69 vinadugo mi cekati 5 pa sam podesio na 2 sekunde
nekako ide brze
Ja 40 uradio do sad, ali radim i walmart uporedo.. klika se klika
Hahah, nece valjda.Svako neka koristi na vlastitu odgovornost, sam pa sam se ubiorelativno84 wrote:Bez brige kad budu Kevin i drustvo poslali neki flag i trazili neko objasnjenje sjetimo se svi tebeVex_ wrote:Ja 'odao' tajnu i sad svi me prestigose..relativno84 wrote:Od kako ovo cudo aktivirah nikad laksih 69 vinadugo mi cekati 5 pa sam podesio na 2 sekunde
nekako ide brze
Ja 40 uradio do sad, ali radim i walmart uporedo.. klika se klika
Nije ovo lose ali iskreno ubilo je onu draz i neizvjesnost koju donosi milovanje F5Vex_ wrote:Hahah, nece valjda.Svako neka koristi na vlastitu odgovornost, sam pa sam se ubio
Aha u tome je kvaka.. nemam još level...pa jel imas level da mozes vina raditi
Ja sam prvo na 5 pa na 2 pa mi i to dugo, pa 1 sec, i to mi je tamanrelativno84 wrote:Od kako ovo cudo aktivirah nikad laksih 69 vinadugo mi cekati 5 pa sam podesio na 2 sekunde
nekako ide brze
Ko da gledam to je neki zadatak od obične osobe ,a ne kompanije.Primjetio sam da ima takvih zadataka nažalost.almir90 wrote:677480 - We give you a link, you just "Ctrl + F" and you give us back a new link - Very Easy!
Radio ovaj zadatak i otišao u expelled, i kroz par minuta mi dođe da sam dobio flag od autora zadatka, i izgubio sam sve levele.![]()
Imao sam level 1 i level 2. Sad kad sam dobio flag, tamo na CF-u mi piše i dalje da imam dva levela. Ali na Clixsense ne mogu ni jedan zadatak da radim, a na Neobuxu mogu raditi zadatke pod level 1 i 2.ODB wrote:Ma isti su svugdje zadaci samo na Clixsense ima par zadataka što nigdje nema ,od toga jedan samo vrijedan pomena...
Joj izvini ,ne gledah da ti opet pitaš pa ti pogrešno odgovorihalmir90 wrote:Imao sam level 1 i level 2. Sad kad sam dobio flag, tamo na CF-u mi piše i dalje da imam dva levela. Ali na Clixsense ne mogu ni jedan zadatak da radim, a na Neobuxu mogu raditi zadatke pod level 1 i 2.
Evo sad mi vratiše level 1, valjda i drugi vrate.
I još imam problem da mi accuracy staji ista danima, prije par dana sam uradio 100 zadataka i pogriješio možda 10, a accuracy mi je pao za 0.2%. Evo sinoć sam uradio 60 vina, i još raznih zadataka, sve tačno, i dalje mi accuracy staji ista.
Verifikuj PayPal za primanje novca,to je bitno da bi primila novac._turpija_ wrote:Imam malo pitanje, da ja ne bih ponovo pisala molbe za vracanje para... verifikovala sam karticu, vraceno je 1,95 na acount, jel treba jos sta gdje kliknuti, ili je to, too....
Ja sam na 267konahawaii wrote:btw dokle ste na moderate post