Totalno je unfair ovaj nastavak, nigdje nisu highlight skills, a sve kaze yes....sacekat cu malo dok ispravezakasnila wrote:Tagging Job Postings By Skills ponovo otvara
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
Mike Ross
#28301 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
- konahawaii
#28302 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
838791
Personality Inventory Assessment 1.5$
**To be eligible for this survey, you must be 18 years of age and currently employed, working at least 20 hours a week.**
Jel moze ovo proci kao posao
**To be eligible for this survey, you must be 18 years of age and currently employed, working at least 20 hours a week.**
- Janjicar
#28303 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
I moras donijet potvrdu iz POrezne Uprave da si zaposlen, ovjerenu kod notara, CIPS, uvjerenje o drzavljanstvukonahawaii wrote:838791
-
realnoo2
#28304 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kad odradis proslijedi nam codeJanjicar wrote:I moras donijet potvrdu iz POrezne Uprave da si zaposlen, ovjerenu kod notara, CIPS, uvjerenje o drzavljanstvukonahawaii wrote:838791
- zakasnila
#28305 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ma od početka je unfair! Ovaj što je sastavljao zadatak pojma nema šta su skillsMike Ross wrote:Totalno je unfair ovaj nastavak, nigdje nisu highlight skills, a sve kaze yes....sacekat cu malo dok ispravezakasnila wrote:Tagging Job Postings By Skills ponovo otvara
- nardawg
#28306 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Očepilo
nakon 10 dana prvi TW 

- Janjicar
#28307 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
moRe nije problemrealnoo2 wrote:Kad odradis proslijedi nam codeJanjicar wrote:I moras donijet potvrdu iz POrezne Uprave da si zaposlen, ovjerenu kod notara, CIPS, uvjerenje o drzavljanstvukonahawaii wrote:838791
-
jaseregistrovao
#28308 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ima samo par testnih gdje ti kazu sta da odaberes ...konahawaii wrote:838791
- semsasuljakovic
#28309 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ako kliknem na link i ime je isto ali nema podataka o kompaniji, jel ide Yes/No ili odmah No:njubek wrote:radio ja, ulazi u accuracyDinostula wrote:838618
Are These People The Same
Da li je neko probao ?
Sta da radim ako je ime isto a ne mogu vidjeti ime kompanije ?
Kad kliknem full profile trazi da se logujem.
Ulazi li u tacnost ovaj zadatak ?
ako ne vidiš kompaniju No
9 odradio i nisam imao niti jedne greške
ako je ime tipa Robert Charles, a tamo Bob Charles ili šta slično to isto prolazi, piše tako u instrukcijama
većinom su svi odgovori Yes/Yes

- semsasuljakovic
#28310 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Skontao... Ime ako se poklapa ide na prvo pitanje YES, a ako se kompanija ne poklapa na drugo NO.
-
almir90
#28311 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Izgleda da su riješili problem na Rainforestu, na tri kanala mi otvori po jedan u isto vrijeme. 
- _turpija_
#28312 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
SPS22Janjicar wrote:realnoo2 wrote:
- Dinostula
#28313 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
jaseregistrovao wrote:ima samo par testnih gdje ti kazu sta da odaberes ...konahawaii wrote:838791
CODE: SPS22
- semsasuljakovic
#28314 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Dotako sam dno... Poslušao vaš savjet i reko saću radit samo ove zadatke da popravim accuracy... I tako radio, sve super, hajd reko da odradim koji batch, tu doživim expelled... I sad napredovao sa 81.7 na 81.9%, al' uzeše mi i level 1
Nema vina večeras.

Sad dal da odmorim od svega par dana (hoćel mi se vratit level ako ništa ne radim), ili se moram jebavat sa nultim zadacima (kojih i nema)?

Sad dal da odmorim od svega par dana (hoćel mi se vratit level ako ništa ne radim), ili se moram jebavat sa nultim zadacima (kojih i nema)?
- glitch
#28315 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
cuj posluso savjet i expelled a fino ti govore ljudi nemas drugi level jer si izletio na previse
i rekli ti koje zadatke da radis
moraces raditi 0 taskove i biti odlican ako zelis level nazad to ti je jedina opcija
moraces raditi 0 taskove i biti odlican ako zelis level nazad to ti je jedina opcija
- semsasuljakovic
#28316 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kako sam mogao znati da će me 1 expelled dovesti do gubitka i 1 levela?glitch wrote:cuj posluso savjet i expelled a fino ti govore ljudi nemas drugi level jer si izletio na previse
Radio sam ove lagane zadatke:
Are These People The Same
Check For Working Domain
I nabrao poprilično bodova... Nebitno, sve je ovo škola za ubuduće... Mada, mogli su negdje u upustvima kod levelovanja napisati da ne smiješ bit expelled iz više od toliko i toliko poslova, a ne ovako skinu ti level pa ih smaraš po supportu.
- begsoon1510
- glitch
#28318 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
poenta je da nisi sluso kad ti se kaze radi samo vina ove racune itd one zadatke gdje se ne moze pogrijesiti
ne diraj ostale jedno vrijeme dok ne nabijes procenat i nakucas dovoljan broj test q.(bar preko 1000)
fino su ti svi rekli iz dobre namjere ali ti po svom
nisi bio strpljiv i nisi sluso savjet
nr znas kako funkcionise CF sav onaj poso koji odradis ti ko jedinka se uzima za validan tj rezultati
a cim izletis s nekog to se ponistava i sav tvoj rad koji si uradio se prebacuje na nekog drugog jer nizi zadovoljio procenat
i to naravno uzima i dodatno vrijeme i dodatno kosta zato je bitan expelled i zato su taj kriterije rije mjesec dva poostrili i zato oduzimaju levele
ne diraj ostale jedno vrijeme dok ne nabijes procenat i nakucas dovoljan broj test q.(bar preko 1000)
nr znas kako funkcionise CF sav onaj poso koji odradis ti ko jedinka se uzima za validan tj rezultati
a cim izletis s nekog to se ponistava i sav tvoj rad koji si uradio se prebacuje na nekog drugog jer nizi zadovoljio procenat
i to naravno uzima i dodatno vrijeme i dodatno kosta zato je bitan expelled i zato su taj kriterije rije mjesec dva poostrili i zato oduzimaju levele
- semsasuljakovic
#28319 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Hvalaglitch wrote:poenta je da nisi sluso kad ti se kaze radi samo vina ove racune itd one zadatke gdje se ne moze pogrijesiti
Napravio bih novi account i sve ispočetka, al' to vjerovatno znači ban
-
almir90
#28320 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja prijavio, refreshovao par puta, i svaki put ništa.begsoon1510 wrote:jel učitalo kome
- glitch
#28321 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ako imas drugi comp i novi fejs i drugi paypal racun mozessemsasuljakovic wrote:
Hvala
- semsasuljakovic
#28322 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Sad sam radio na elite, sad bih se samo prebacio na clixsense i napravio account na CF da mogu radit taskove... I na ovom sada sam radio taskove preko 2 računara - desktopa i surface tableta... Nešto sumnjam da oni to plaho gledaju... Jer ako sam na jednom accountu totalno neaktivan svojom voljom, a radim na drugom, ne vidim kako ja to kršim njihova pravila.glitch wrote:ako imas drugi comp i novi fejs i drugi paypal racun mozessemsasuljakovic wrote:
Hvala
- BackInBlack
#28323 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Slabo ti slusas ... citajuci ove postove par stranicu unazad ...semsasuljakovic wrote:Dotako sam dno... Poslušao vaš savjet i reko saću radit samo ove zadatke da popravim accuracy... I tako radio, sve super, hajd reko da odradim koji batch, tu doživim expelled... I sad napredovao sa 81.7 na 81.9%, al' uzeše mi i level 1Nema vina večeras.
Ja kad sam dobio lvl 1 ... radio 10 dana samo vina, vina godine, i one glupe racune sto su mi oci ispale
Poslje lvl 3 ... opet svaki dan radio gore navedene taskove da bi odrzao acc ... i nisam experimentisao sa nekim taskovima sto nisam bio siguran ..
Sad ... laganin opet od 0 ... jbga :/
-
realnoo2
#28324 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Dame i gospodo zahvaljujem na codu._turpija_ wrote:SPS22Janjicar wrote:realnoo2 wrote:
Svaka čast
-
brano20
#28325 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
samo znam da sam se za svaki svoj level debelo napatio i potrudio, o čitanju ove teme na forumu, da ne pričam 70% svega što znam o ovim stvarima sam ovdje naučio, ovdje su ljudi extra iskreno pišu i pomažu, kad forum na klixu ne radi meni je isto kao da je pao CFBackInBlack wrote:Slabo ti slusas ... citajuci ove postove par stranicu unazad ...semsasuljakovic wrote:Dotako sam dno... Poslušao vaš savjet i reko saću radit samo ove zadatke da popravim accuracy... I tako radio, sve super, hajd reko da odradim koji batch, tu doživim expelled... I sad napredovao sa 81.7 na 81.9%, al' uzeše mi i level 1Nema vina večeras.
Ja kad sam dobio lvl 1 ... radio 10 dana samo vina, vina godine, i one glupe racune sto su mi oci ispale![]()
Poslje lvl 3 ... opet svaki dan radio gore navedene taskove da bi odrzao acc ... i nisam experimentisao sa nekim taskovima sto nisam bio siguran ..
Sad ... laganin opet od 0 ... jbga :/