Nista te ne kosta, probaj, ne ulazi u %.shadowchaser wrote:da ga ni ne pocinjem ondaimaju ove moble app, nista drugo pametno nema
Ili daj ovde kviz pa cemo svi da probamo sa tobom.
Moderator: anex
Nista te ne kosta, probaj, ne ulazi u %.shadowchaser wrote:da ga ni ne pocinjem ondaimaju ove moble app, nista drugo pametno nema
brano20 wrote:narode jel vam CS prebacio pare na Pay Pal, u mene još stoji Pending Payout. u srijedu sam kliknuo za povlačenje para, znam da su nešto mijenjali oko isplata, pisao sam im ticket danas pa čekam odgovor.
jel neko imao isti problem
Ja sam povukao u utorak, u cetvrtak mi leglobrano20 wrote:narode jel vam CS prebacio pare na Pay Pal, u mene još stoji Pending Payout. u srijedu sam kliknuo za povlačenje para, znam da su nešto mijenjali oko isplata, pisao sam im ticket danas pa čekam odgovor.
ma izasla sam sad mi neda ni kvizno99 wrote:Nista te ne kosta, probaj, ne ulazi u %.shadowchaser wrote:da ga ni ne pocinjem ondaimaju ove moble app, nista drugo pametno nema
Ili daj ovde kviz pa cemo svi da probamo sa tobom.Meni su vecina ispravki bile one gluposti 'you answred nothing', bagovane.
Prosli mjesec je bio isti zadatak i znam da su se na neo i clix forumu zalili da nisu dobili kod na kraju, tako da je vjerovatno opet ista prica u pitanjunatazamlata wrote:836179
User Study: Password Checkers (v.4)
Usla u anketu, napravila lozinku, odgovorila na pitanja i na kraju mi kazu "you have failed to complete the task" i ne daju mi code. Jel se nekom desilo?
Vidjecemo jos, nadam se da ce to do veceras nekad biti rijeseno, da znamo na cemu smo. Dok oni rijese, ostadosmo kokuzi svi hahahabegsoon1510 wrote:Ove dvije obavjesti su zvanične što ja znam da su oni objavilimaxx91 wrote:Neko je postavio Screenshot mislim sa GitHub-a gdje je jedan od ljudi RF-a rekao da ce se i dalje moci normalno raditi sa vise kanala, samo je problem ukoliko imas vise CF accounta. Cekat cemo jos da vidimo hoce li implementirati ovaj fix kako treba, valjda ce biti po starom.
Siguran sam da on spominje accounte na RainForest,ne na CF
Hvala, znaci iskoristili su mezakasnila wrote:Prosli mjesec je bio isti zadatak i znam da su se na neo i clix forumu zalili da nisu dobili kod na kraju, tako da je vjerovatno opet ista prica u pitanjunatazamlata wrote:836179
User Study: Password Checkers (v.4)
Usla u anketu, napravila lozinku, odgovorila na pitanja i na kraju mi kazu "you have failed to complete the task" i ne daju mi code. Jel se nekom desilo?
eeeej..poz..neko mi rece da si ti nekad pisala o problemima ,uvezi mijenjanja paypal emaila na eliteu...ja sam im piso i tiket,pa mi rekli da kazem razlog mijenjanja pa opet nista,kako si ti uspjela to zamijeniti?TNX...shadowchaser wrote:evo sad upalih nisam stigla citav dan i opet isto sranje, prvo vrtio Ooops i evo prebaci na max users cccccc
Ja sam povukao prosli utorak negdje oko 23.00 h ali mi je tek jutros leglo. Ako ti sta to moze pomoci...brano20 wrote:narode jel vam CS prebacio pare na Pay Pal, u mene još stoji Pending Payout. u srijedu sam kliknuo za povlačenje para, znam da su nešto mijenjali oko isplata, pisao sam im ticket danas pa čekam odgovor.
nisam ja imala problem sa paypalom na elite nego moja prijateljica, ista stvar kao i kod tebe, isti mail dobila gdje je pitaju zasto mijenja mail i koji bi novi trebao biti i nazalost nije vise dobila nikakav odgovor od njih, nikad nije rijeseno niti su joj zamjenili mailzed2905 wrote:eeeej..poz..neko mi rece da si ti nekad pisala o problemima ,uvezi mijenjanja paypal emaila na eliteu...ja sam im piso i tiket,pa mi rekli da kazem razlog mijenjanja pa opet nista,kako si ti uspjela to zamijeniti?TNX...shadowchaser wrote:evo sad upalih nisam stigla citav dan i opet isto sranje, prvo vrtio Ooops i evo prebaci na max users cccccc
dobio je on 50$ :dGlanzer wrote:Jesu li cestitke bile uzalud , gledam sad ovaj katil bvspavan ispred hierNeuer, da nije stimaljka kao kad smo protiv Španije igrali dok oni ne izjednace
hvala druže na informaciji, i ja očekujem večeras lovu, kokuz samel gancho wrote:Ja sam povukao prosli utorak negdje oko 23.00 h ali mi je tek jutros leglo. Ako ti sta to moze pomoci...brano20 wrote:narode jel vam CS prebacio pare na Pay Pal, u mene još stoji Pending Payout. u srijedu sam kliknuo za povlačenje para, znam da su nešto mijenjali oko isplata, pisao sam im ticket danas pa čekam odgovor.
zadatak je ionako smor,još sa ovim tvojim što ideš na adrese i firme gledaš haha haossemsasuljakovic wrote:Evo pošto sam se uštelio na ovim Identify Recommended Businesses, reko da snimim klip i podijelim ga s onima koji su muku mučili sa ovim zadatkom kao i ja
https://www.youtube.com/watch?v=YSTiwmUypMU
nemoj se ljutiti, ali slab ti je tutsemsasuljakovic wrote:Evo pošto sam se uštelio na ovim Identify Recommended Businesses, reko da snimim klip i podijelim ga s onima koji su muku mučili sa ovim zadatkom kao i ja
https://www.youtube.com/watch?v=YSTiwmUypMU
ok, kako ti kazes, nastavi raditi, zelim ti srecu, da ih sto vise uradis, ali doci ces na dio gdje ces sve tacno unijeti a ispravice te, budi siguransemsasuljakovic wrote:Uradio sam samo quiz 7/10, ostalo je bilo 10/10... Kakva crna čista sreća, sve na videu potkrijepljeno komentarima. Sve i jedna stvar provjerena. Siguran sam da će početnicima pomoći