ma niste nista zgrijesili, ja bas ne radim puno tw, 20 max ako uradim na dan i to na dva kanala, al eto opet nema pa nema, od petka nisam uradio nijedan, jucer bi jedan i njega morao prijavitidrugtito2011 wrote:Begsoone otvara li kod tebe TW? Nešto smo opasno zgruješili. Da nismo malo preĆerali?
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
kako_kad
#26776 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
-
kako_kad
#26777 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
steta sto te prekinuse, ja sam trenutno na 9. pa cemo vidjeti, cekam minut za submitdobojlija81 wrote:blokiran ja nesto na onim njihovim usao preko fejsakako_kad wrote:koji su login podaci?dobojlija81 wrote:836183
Help Us Find Companies
za popravak kome nije mrsko
vidi se odmah onaj koji treba naci ostalo no
10 i complete jbg
a za ovako bezze zadatak moras cekati minut, smijesno, a hajd da je placen pa vrijedi cekati
- natazamlata
#26778 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Da li je 777848 Categorize Online Daily Deals samo na clixsense? Ne vidim ga na elite listi i nece da otvori kad kucam adresu rucno
- dobojlija81
#26779 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ima i na elite level 3,pojavi se po jedan u vrhu liste $0.08natazamlata wrote:Da li je 777848 Categorize Online Daily Deals samo na clixsense? Ne vidim ga na elite listi i nece da otvori kad kucam adresu rucno
- AbelNR
#26780 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kod mene su se sada pocele izmjenjivati razlicite poruke na kanalima ali naravno nema ooopsa, a gamad su se prisutila jer vidim da nista na stranici nema a svi se zale...jeli neko dobio odgovor na mail ili barem neki feedback?
- natazamlata
#26781 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Hvaladobojlija81 wrote:ima i na elite level 3,pojavi se po jedan u vrhu liste $0.08natazamlata wrote:Da li je 777848 Categorize Online Daily Deals samo na clixsense? Ne vidim ga na elite listi i nece da otvori kad kucam adresu rucno
-
el gancho
#26782 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pisali su mnogi ali nema odgovora. Ima samo nešto što je ovaj turčin pisao na CS forumu, ali ne znam koliko je to relevantno...AbelNR wrote:Kod mene su se sada pocele izmjenjivati razlicite poruke na kanalima ali naravno nema ooopsa, a gamad su se prisutila jer vidim da nista na stranici nema a svi se zale...jeli neko dobio odgovor na mail ili barem neki feedback?
Ovi tamo u San Franciscu neće da rade jer im je prekosutra Dan zahvalnosti pa se svi zadali tražiti i ganjati gdje da nabave ćurku. Boli njih neka stvar za balkanskim fakinima. Najgore je to što će sutra raditi skraćeno pred praznik (takav je običaj) pa onda u četvrtak i petak neće raditi nikako, zatim vikend neradni, tako da njihov neki odgovor možemo očekivati recimo nekad narednog ponedeljka uveče oko 20.00 ili 21.00 h, ako i tada ne budu mahmurni pa odmore koji dan...do danas što zaradiš za ovaj mjesec, zaradio si... vidjeces kad pocnu (posebno CS) kociti sa isplatama radi praznika...bertman73 wrote: Same here... and I have no flag.. this happened after I installed chrome extension yesterday
-
kako_kad
#26783 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
nema ovo veze sa ekstenzijom jer ja je nikako nisam koristio niti dodao u chromeel gancho wrote:Pisali su mnogi ali nema odgovora. Ima samo nešto što je ovaj turčin pisao na CS forumu, ali ne znam koliko je to relevantno...AbelNR wrote:Kod mene su se sada pocele izmjenjivati razlicite poruke na kanalima ali naravno nema ooopsa, a gamad su se prisutila jer vidim da nista na stranici nema a svi se zale...jeli neko dobio odgovor na mail ili barem neki feedback?
Ovi tamo u San Franciscu neće da rade jer im je prekosutra Dan zahvalnosti pa se svi zadali tražiti i ganjati gdje da nabave ćurku. Boli njih neka stvar za balkanskim fakinima. Najgore je to što će sutra raditi skraćeno pred praznik (takav je običaj) pa onda u četvrtak i petak neće raditi nikako, zatim vikend neradni, tako da njihov neki odgovor možemo očekivati recimo nekad narednog ponedeljka uveče oko 20.00 ili 21.00 h, ako i tada ne budu mahmurni pa odmore koji dan...do danas što zaradiš za ovaj mjesec, zaradio si... vidjeces kad pocnu (posebno CS) kociti sa isplatama radi praznika...bertman73 wrote: Same here... and I have no flag.. this happened after I installed chrome extension yesterday
-
el gancho
#26784 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nisam ni ja nikada je koristio. Otvorio jednu TW od subote ujutro. Ovo je neki zajeb do njih... e sad da se hoce rijesiti sto prije....
Restartovao modem, obrisao cookije,history... probao 20 oooopsova iz razlicitih ''vremenskih perioda'' ali opet nista....
Restartovao modem, obrisao cookije,history... probao 20 oooopsova iz razlicitih ''vremenskih perioda'' ali opet nista....
-
kako_kad
#26785 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ma i ja sam svasta probao, ali s njihove strane je, ajde valjda bude naredni mjesec kako treba, nakon tih njihovih praznikael gancho wrote:Nisam ni ja nikada je koristio. Otvorio jednu TW od subote ujutro. Ovo je neki zajeb do njih... e sad da se hoce rijesiti sto prije....
-
InaravnoDzej
#26786 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Novi sam u ovom, ako može samo jedna kratka informacija.
Koja je razlika izmedju work mode i quiz mode ? I dali work mode utiče na ukpnu tačnost ?
Koja je razlika izmedju work mode i quiz mode ? I dali work mode utiče na ukpnu tačnost ?
-
kako_kad
#26787 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
hej ne mogu da vjerujem da su mi popravili score na ovom zadatku
dodje notifikacija, a rekoh sta je sad, znam da tw nisam radio, kad ono poruka
835536
Hi **** - your score was corrected, so you may continue with the job if you'd like. Thanks for your contribution!
a zadatak je Rank The Wikipedia: Finance Results For A Financial Search Engine.
Ja se zalio ali unutar taska hehe
dodje notifikacija, a rekoh sta je sad, znam da tw nisam radio, kad ono poruka
835536
Hi **** - your score was corrected, so you may continue with the job if you'd like. Thanks for your contribution!
a zadatak je Rank The Wikipedia: Finance Results For A Financial Search Engine.
Ja se zalio ali unutar taska hehe
-
apexovac
#26788 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
U quiz mode-u ti se racunaju sva pitanja kao test question, dok se u work modeu racuna samo jedno test pitanje. Quiz mode nije placen, work mode jeste. Tako da ako odradis quiz mode sa 5 pitanja 100% tacno i u narednom work mode-u dobijes jednu ispravku, imat ces 5/6.InaravnoDzej wrote:Novi sam u ovom, ako može samo jedna kratka informacija.
- maxx91
#26789 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Meni su napokon proradili Oopsovi, regularno ih fatam bez ikakvih ludih poruka. Nadam se da ce svima ovako, i to sto prije. I da ostane ovako k'o sada 
- semsasuljakovic
#26790 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Koliko ste vi čekali od trenutka registracije na neobux i clixsense da vam se pojavi neki task?
Ja već drugi dan čekam, nema taska ni za lijeka, a od klikanja na reklame nema hljeba.
Ja već drugi dan čekam, nema taska ni za lijeka, a od klikanja na reklame nema hljeba.
- begsoon1510
#26791 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ček,otvara ti na sva 4?maxx91 wrote:Meni su napokon proradili Oopsovi, regularno ih fatam bez ikakvih ludih poruka. Nadam se da ce svima ovako, i to sto prije. I da ostane ovako k'o sada
-
realnoo2
#26792 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
begsoon1510 wrote:ček,otvara ti na sva 4?maxx91 wrote:Meni su napokon proradili Oopsovi, regularno ih fatam bez ikakvih ludih poruka. Nadam se da ce svima ovako, i to sto prije. I da ostane ovako k'o sada
I kod mene na sva četiri, ubi kao praga, ne znam na koju ću stranu prije
http://prntscr.com/96fc8n
- drugtito2011
-
kako_kad
#26794 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
easy easy boy or girlsemsasuljakovic wrote:Koliko ste vi čekali od trenutka registracije na neobux i clixsense da vam se pojavi neki task?
trebas level dobiti
- maxx91
#26795 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Na 2 mi otvara, jer sam na 2 tek submito TW jobove..na druga dva i ne pokusavam otvoriti hahabegsoon1510 wrote:ček,otvara ti na sva 4?maxx91 wrote:Meni su napokon proradili Oopsovi, regularno ih fatam bez ikakvih ludih poruka. Nadam se da ce svima ovako, i to sto prije. I da ostane ovako k'o sada
- natazamlata
#26796 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
You have blocked from doing work for us based on your past work.
Jbt. 100000000000% nisam kliktala Yes. Na Clix kanalu me blokirali. Kako ide onaj mail da probam da se zalim? *nervni slom*
Jbt. 100000000000% nisam kliktala Yes. Na Clix kanalu me blokirali. Kako ide onaj mail da probam da se zalim? *nervni slom*
- mikrozadatak
#26797 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ni ja nisam instalirao ekstenziju. Ali ovo nema veze s tim. Kod njih je raspad sistema, to je jedini odgovor. Da su nešto mijenjali napisali bi i imali bi tačno utvrđena pravila.kako_kad wrote: nema ovo veze sa ekstenzijom jer ja je nikako nisam koristio niti dodao u chrome
Ovo sad jebe lud zbunjenog. Pola dana mi vrti maximum, onda otvara samo na Elitu, maloprije mi otvori na Elitu i CS-u u isto vrijeme. Odmah nakon toga na svim kanalima je maximum ...
-
Ezekiel
#26798 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
[email protected]natazamlata wrote:You have blocked from doing work for us based on your past work.
-
kako_kad
#26799 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ma ko ih yebe, redom na onoj slicimikrozadatak wrote:Ni ja nisam instalirao ekstenziju. Ali ovo nema veze s tim. Kod njih je raspad sistema, to je jedini odgovor. Da su nešto mijenjali napisali bi i imali bi tačno utvrđena pravila.kako_kad wrote: nema ovo veze sa ekstenzijom jer ja je nikako nisam koristio niti dodao u chrome
Ovo sad jebe lud zbunjenog. Pola dana mi vrti maximum, onda otvara samo na Elitu, maloprije mi otvori na Elitu i CS-u u isto vrijeme. Odmah nakon toga na svim kanalima je maximum ...
-
kako_kad