Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
Merengues
#10501 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
9 mi je trenutno u pending
ma nek se slazu zato kad navale zute porukice bit ce dobro

-
beobasket
#10502 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
http://prntscr.com/6kz639glitch wrote:sta je s rainforestom i ovim disputeima evo imam od prije 5 dana jedan i 2 nova
Kažu dat će nam 14 000 € jer smo čekali
- relativno84
#10503 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Napravi jos jednu gresku taman da imas 10 za bonusaMerengues wrote:9 mi je trenutno u pendingma nek se slazu zato kad navale zute porukice bit ce dobro
-
Medolinooo
#10504 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ma ima da ih sviju sad tuzim samo nek' me probaju izbaciti negdje sa zadatkabeobasket wrote:http://prntscr.com/6kz639glitch wrote:sta je s rainforestom i ovim disputeima evo imam od prije 5 dana jedan i 2 nova
Kažu dat će nam 14 000 € jer smo čekali
- babaroga1x
#10505 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pozdrav,Premijernocom wrote:vucha wrote:Alo ljudi krajnje je vreme da ga ignorisemo. Zar ne vidite da leci komplekse na nasoj temi, prica nebuloze i pricice za malu decu. Nema ni sam pojma o cemu prica, a pri tom pominje klijente i neke silne eure.
Pustite ga neka uziva u bogatstvu.
skini taj referal link koji ti stoji ispod avatara pa da te shvatim kao dobronamjernog, u suprotnom ti si dio ciste prevare.
da citiram kolegu sa jednog od najuglednijih marketinskih foruma:
"...Unless you can outsource this to a robot or a person overseas, making significant money with Clixsense is damn near impossible..."
dobro došao na moju temu.... s obzirom da ne vjeruješ nama, baci pogled na ove linkove, možda njima vjeruješ
http://www.economist.com/node/21555876/
http://www.forbes.com/sites/techonomy/2 ... -study-tb/
http://news.nationalgeographic.com/news ... -learning/
ako nama ne vjeruješ, možda ti njihovi novinari budu relevantniji... usput, ajde mi spomeni neku firmu s ovih prostora o kojima pišu economist, forbes ili national geographic...
nadalje, od kad sam otvorio ovu temu, svima sam rekao da ne plaćaju nikome ništa... ni meni ni nekom tamo sajtu... skupila se ekipa kojoj se ovo svidja, dijelimo iskustva i ljudi malo zarade... neki malo 10-20 dolara mjesečno, neki umjereno (ja stotinjak dolara mjesečno), a neki su nezaposleni ili studenti pa vise čitave dane na netu i klikću i lijepo si popune kućni budžet...
jel isto tako uletiš nekoj konobarici ili čistačici i pljuješ je što je glupa što radi za par stotina maraka? jer ti faca zaradjuješ puno više? ljudi pošteno rade, i pošteno im se plati, za svaki posao im se kaže koliko će im biti plaćeno i bude im plaćeno...
još nikome ovdje, a tema je stara skoro godinu dana nije bila situacija da lova nije poslana na račun, preko paypala ili nekog drugog payment procesora...
nekome je zabavno (meni), neko voli zaraditi malo para sa strane (opet ja), neko voli forumašiti (opet ja medju inima), družimo se i nama dobro...
ne svidja ti se, prošeći...
a ako te zanima, pitaj me štogod te zanima, pomoći ću koliko znam
Baba
-
Medolinooo
#10506 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
706610
Assign textual annotation to appropriate images
jos da me pusti koji da uradim

jos da me pusti koji da uradim
Last edited by Medolinooo on 25/03/2015 00:32, edited 1 time in total.
-
tigronius
#10507 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Premijernocom Javi se.....javi se.......
-
Merengues
#10508 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ja uspio jedan 25c a nigdje vezeMedolinooo wrote:706610
jos da me pusti koji da uradim![]()
- majstorjUVE
#10509 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Zaradjuje covjek desetine hiljada eura od "klijenata" ali je ipak dosao ovdje da pokupi koga i da mu "pomogne"babaroga1x wrote:Pozdrav,Premijernocom wrote:vucha wrote:Alo ljudi krajnje je vreme da ga ignorisemo. Zar ne vidite da leci komplekse na nasoj temi, prica nebuloze i pricice za malu decu. Nema ni sam pojma o cemu prica, a pri tom pominje klijente i neke silne eure.
Pustite ga neka uziva u bogatstvu.
skini taj referal link koji ti stoji ispod avatara pa da te shvatim kao dobronamjernog, u suprotnom ti si dio ciste prevare.
da citiram kolegu sa jednog od najuglednijih marketinskih foruma:
"...Unless you can outsource this to a robot or a person overseas, making significant money with Clixsense is damn near impossible..."
dobro došao na moju temu.... s obzirom da ne vjeruješ nama, baci pogled na ove linkove, možda njima vjeruješ
http://www.economist.com/node/21555876/
http://www.forbes.com/sites/techonomy/2 ... -study-tb/
http://news.nationalgeographic.com/news ... -learning/
ako nama ne vjeruješ, možda ti njihovi novinari budu relevantniji... usput, ajde mi spomeni neku firmu s ovih prostora o kojima pišu economist, forbes ili national geographic...
nadalje, od kad sam otvorio ovu temu, svima sam rekao da ne plaćaju nikome ništa... ni meni ni nekom tamo sajtu... skupila se ekipa kojoj se ovo svidja, dijelimo iskustva i ljudi malo zarade... neki malo 10-20 dolara mjesečno, neki umjereno (ja stotinjak dolara mjesečno), a neki su nezaposleni ili studenti pa vise čitave dane na netu i klikću i lijepo si popune kućni budžet...
jel isto tako uletiš nekoj konobarici ili čistačici i pljuješ je što je glupa što radi za par stotina maraka? jer ti faca zaradjuješ puno više? ljudi pošteno rade, i pošteno im se plati, za svaki posao im se kaže koliko će im biti plaćeno i bude im plaćeno...
još nikome ovdje, a tema je stara skoro godinu dana nije bila situacija da lova nije poslana na račun, preko paypala ili nekog drugog payment procesora...
nekome je zabavno (meni), neko voli zaraditi malo para sa strane (opet ja), neko voli forumašiti (opet ja medju inima), družimo se i nama dobro...
ne svidja ti se, prošeći...
a ako te zanima, pitaj me štogod te zanima, pomoći ću koliko znam
Baba
Dobricina neka nema sta
- drugtito2011
#10510 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Možda nemože da prodje Level 1, pa izmedju redova moli za pomoć
-
Merengues
#10511 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Evo ga glitch 10. xD

-
Mike Ross
-
Medolinooo
- drugtito2011
#10514 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Šta da radim. Vratilo me na početak.

-
Merengues
#10515 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Other issue -> Warning hit -> dispute i cekaj 
- cyanm
#10516 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Medolinooo wrote:Mike Ross wrote:![]()
![]()
![]()
Vau, baš ste čovjeka inteligentno pobili
- drugtito2011
#10517 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
E jbg ga. Čekaj web test (da Indijci odu na spavanje), čekaj lovu (pending), sad čekaj odgovor (akobogda biće)...bojim se da moram angažovati onog što naplaćuje 14.000 EUR, radi rješavanja nastale situacije.Merengues wrote:Other issue -> Warning hit -> dispute i cekaj
-
Medolinooo
#10518 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
a jbg pa nije ovo neki prestizni marketinski forum, ovdje sve fukare i sirotinja heheheh sta ces drugo ocekivaticyanm wrote:Medolinooo wrote:Mike Ross wrote:![]()
![]()
![]()
Vau, baš ste čovjeka inteligentno pobili
- glitch
- vucha
#10520 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Cuvajte se blackmaila. Crna magija vreba sa svih strana

- konahawaii
#10521 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ma daj kad cujem koliko mojih drugova i poznanika je radilo ili radi (ako uopste i imaju tu srecu) 6-7 puta sedmicno, crnacke poslove, gdje te zajeb...u, ne postuju, radis ko konj i sl. za mizernih 350-450 KM...i to je realnost kod nas...svako ko je iz BiH ti sigurno moze navest barem jedan takav primjer iz svoga zivota...a ja kod kuce, bez stresa, il nekog da me zaje..va, uz TV il neku muziku, pa malo surfas, il radis nesto pa kad iskoci zadatak navali... i fino se ubere do 300KM...naravno da ovo ne moze zamijeniti pravi posao, niti se moze zivjeti od ovog (u 99% slucajeva)...ovo je dodatna zarada, hobi, kako kad u slobodno vrijeme pravis nakit i prodajes il sta ja znam
da zivim u njemackoj il engleskoj naravno da bi mi ova zarada bila smijesna...al ovo je Bosna i 300KM za ovakav tip posla je i vise nego dobro...pogotovo jer sam student...ako nekad sa pravim poslom budem zaradjivao preko 1500KM, mozda mi ovo i nece trebat....
a to za referale mi je smijesno...vjerovatno si citao il mislis o klikanju za 0,001c, skupljanju i rentanju hiljade referala gdje tvoja zarada ovisi o njima, jer je neobux i clixsense primarno to...ova tema nije o tome i onda si malo zalutao...ovdje ovisis o sebi...svako radi zadatke za sebe i on dobiva zaradu od njih, a svako moze i samostalno odlucit da li da ide preko nekoga il ne...niko nece nista manje zaradit kako kog okrenes...svako ko hoce moze probat, pa ko voli nek izvoli...
Pozdrav
da zivim u njemackoj il engleskoj naravno da bi mi ova zarada bila smijesna...al ovo je Bosna i 300KM za ovakav tip posla je i vise nego dobro...pogotovo jer sam student...ako nekad sa pravim poslom budem zaradjivao preko 1500KM, mozda mi ovo i nece trebat....
a to za referale mi je smijesno...vjerovatno si citao il mislis o klikanju za 0,001c, skupljanju i rentanju hiljade referala gdje tvoja zarada ovisi o njima, jer je neobux i clixsense primarno to...ova tema nije o tome i onda si malo zalutao...ovdje ovisis o sebi...svako radi zadatke za sebe i on dobiva zaradu od njih, a svako moze i samostalno odlucit da li da ide preko nekoga il ne...niko nece nista manje zaradit kako kog okrenes...svako ko hoce moze probat, pa ko voli nek izvoli...
Pozdrav
-
Merengues
#10522 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
U kakvu su turci krizu upali

- relativno84
#10523 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ma ovo su sigurno nase gore listovi, vuku krizu u genimaMerengues wrote:U kakvu su turci krizu upali![]()
![]()
- daree
#10524 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jel zna neko sta znaci onaj Score i rank na test webu, i zasto to gledaju uopste ? 
-
LovaDoKrova
#10525 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kao prvo ja ovde nikome nisam referal. Niti me je iko od ovih ljudi ovde pitao da mu budem ( citaj niko ovde ne manipulise sa ljudima) .Kao drugo ovaj forum mi je pomogao da zaradim dodatnih bar 100 dolara za dva meseca koliko pratim ovaj forum i na tome svima ovde najiskrenije hvala. ( stim u vezi eto ucinio si dobro delo, taman me podsetio da vidim da li moj sponzor ima referala, pa ako nema da se grupno pridruzimo nekome odavde da bar malo oduzim sve sto sam ovde naucila) . Kao trece fali mi jos 50 dolara mesecno zarade, da ostvarim svoju inzenjersku platu koju sam dobijala na mom starom radnom mestu.( citaj male plate ovde u Srbiji)Premijernocom wrote:Mlad i Nevin wrote:U pocetku mi se fakat cinilo da cu dobro zarađivati na ovom, no ovaj mjesec je ispao teska katastrofa i tesko da mogu vise vjerovati da ce biti ozbiljnih para od mikrozadataka
![]()
welcome back![]()
sluzio si svrsisakupljanja referala
ova dva tri lika koriste najposjeceniji forum za skupljanje referala od kojih samo oni imaju korist
stare fore koje jos uvijek na moje iznenadjenje pale, mada ne bi palile da je zoom admin
![]()
ali gledaj to sa pozitivne strane, ucinio si dobro djelo i pokusao barem nesto, najgori su oni sto ne pokusaju nista.