to se radi od poslije rata na ovamo za svaki nastup nase reprezentacije i to se cascavaju samo oni koji bi bez problema mogli sami sebi platiti prevoz i smjestaj
Zar nisu trebali platiti karte?
-
GaRGa
#1 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
Dobro jutro kolumbo,
to se radi od poslije rata na ovamo za svaki nastup nase reprezentacije i to se cascavaju samo oni koji bi bez problema mogli sami sebi platiti prevoz i smjestaj
- osa
#2 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
muče te slike, pa gdje ti živiš, zar se još nisi navikao.
- karanana
#3 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
haj dobro premijer, haj dobro zamjenik premijera ali u kojem je svojstvu gospodin terzic dosao tamo?
- dr.Gonzo
#4 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
Ja mislm da bi sve javne institucije koje trose budzet morala na svojim web stranicama pruzati kompletan uvid u svoje troskove poslovanja. Je li bilo nekih slicnih inicijativa?
Sto se lopova tice, ako si mali i krades na sitno, mozda i zavrsis u zatvoru. A ako si veliki, zaposlen si u drzavi, imas clansku karticu stranke, sluzbeno auto i sekretaricu.
Sto se lopova tice, ako si mali i krades na sitno, mozda i zavrsis u zatvoru. A ako si veliki, zaposlen si u drzavi, imas clansku karticu stranke, sluzbeno auto i sekretaricu.
-
samo malo
#5 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
Vi ko da ste jucer rodjeni, ja znam lika koji je sa reprezentacijom prosao pola planete, uvijek se utrpa u avion, bez ikakvih problema. Dovoljno je biti "mali dajdzin" i to je to.
Takvih ima dosta, princip je uvijek isti, NS ima sponzore, sponzori imaju po nekoliko mjesta u avionu, a na tebi je da budes dajdzin. Ili amidizin.
Takvih ima dosta, princip je uvijek isti, NS ima sponzore, sponzori imaju po nekoliko mjesta u avionu, a na tebi je da budes dajdzin. Ili amidizin.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#6 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
Ja citah u petak u Havazu da ce Bevanda pokrenuti postupak uvezi toga, jer "Nije placeno 140 000 KM da se voza kome je cejf" tako nekako pise.
Iako znam da nece biti nista od toga, ali eto fino zvuci.
Najjace mi je bilo kada sam vidjela Burhana Sabana na slikama u avionu.
Iako sam cula kako je on valjda Mujezinovicev pomocnik sta li vec.
Iako znam da nece biti nista od toga, ali eto fino zvuci.
Najjace mi je bilo kada sam vidjela Burhana Sabana na slikama u avionu.
- osa
#7 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
hajde da je postavio temu "kako ja nisam bio u avionu, mukte", bilo bi normalnije.
-
samo malo
#8 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
Burhan Saban vjerovatno isao da pjeva himnu na stadionu, pa onda skontali da se nema sta pjevati
- karanana
#9 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
burhan shaban - komesar za moral pri reprezentaciji.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#10 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
Fazon je u tome,da je neko ponudio bilo kome od nas da putuje na utakmicu vladinim avionom svi bi objerucke prihvatili bez bilo kakvog filozofiranja,tako da je sve dalja prica suvisna 
- karanana
#11 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
.....odzvanjalo je avionomzoom66 wrote:gospoon ciro mi ti se kunemoooooooooookaranana wrote:burhan shaban - komesar za moral pri reprezentaciji.
-
samo malo
#12 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
Tacno, a onda bi Burhan Saban registrovao nik "Burke" i pisao ovdje "ja sramote, otisli onaj grunt i karanana avionom u Estoniju, ne znam na koji nacin, sad bi o`sovo drzavu da nisam vjernik"grunt wrote:Fazon je u tome,da je neko ponudio bilo kome od nas da putuje na utakmicu vladinim avionom svi bi objerucke prihvatili bez bilo kakvog filozofiranja,tako da je sve dalja prica suvisna
Mozda bi mozda nebi, mene bi recimo bilo sramota sjesti u avion u koji ni po cemu ne pripadam. Ali to je moje misljenje, istini za volju, ni ne palim se na fudbalsku reprezentaciju, to je ionako sminka.
- karanana
#13 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
i sam sam slican. ja bi najvjerovatnije i odbio "besplatan" put sa reprezentacijom. eh gostovanje veleza negdje u ligi prvaka........e to bi vec bila druga prica. mogo bih im zapjevat malo, sto da ne.samo malo wrote:Tacno, a onda bi Burhan Saban registrovao nik "Burke" i pisao ovdje "ja sramote, otisli onaj grunt i karanana avionom u Estoniju, ne znam na koji nacin, sad bi o`sovo drzavu da nisam vjernik"grunt wrote:Fazon je u tome,da je neko ponudio bilo kome od nas da putuje na utakmicu vladinim avionom svi bi objerucke prihvatili bez bilo kakvog filozofiranja,tako da je sve dalja prica suvisna
Mozda bi mozda nebi, mene bi recimo bilo sramota sjesti u avion u koji ni po cemu ne pripadam. Ali to je moje misljenje, istini za volju, ni ne palim se na fudbalsku reprezentaciju, to je ionako sminka.
- clav
#14 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
mescini da se na pincomu pojavila prica odma nakon utakmice 
- shuriken
#15 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
smije li se priupitati, zasto Federalna Vlada placa avion za drzavnu reprezentaciju?
da li finansira i ostale reprezentacije, odlazak na Olimpijske igre...??
- muha_sa
#16 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
smije li se upitat zašto 20.000. penzionera još nisu dobili penziju.
Para neJma pa neJma--u ponedeljnik more bit bidne more bit ne bidne--živio Cenga
Para neJma pa neJma--u ponedeljnik more bit bidne more bit ne bidne--živio Cenga
-
samo malo
#17 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
Zato sto su namirisali populizam, isto kao na primjeru piramida, daj narodu kruha i igara, jedino sto ova nasa banda kruha neda, ali narod kruha i ne trazi ruku na srce. Dok ima dzabane, dobro svima izgleda.shuriken wrote:smije li se priupitati, zasto Federalna Vlada placa avion za drzavnu reprezentaciju?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#18 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
E, nema tih para, da bih se ja slikao sa Silvijom Berluskonijem u loži dok ''Đuzepe Meaca'' odzvanja sa Forza Azzuri, pa taman da sam premijer većeg blentiteta,...Her Flick wrote:ja bi rado isao na te utakmice o drzavnom trosku a fukara nek crkne
- Neelix
#19 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
bolje da su selmu bajrami zaposlilikaranana wrote:burhan shaban - komesar za moral pri reprezentaciji.
- Troll_Happens
#20 Re: Zar nisu trebali platiti karte?
karanana wrote:haj dobro premijer, haj dobro zamjenik premijera ali u kojem je svojstvu gospodin terzic dosao tamo?
pa terza je glavni, kao sto rece ima velike planove i ambicije u stranci koju osniva sa fahrom.. mozda je skonto da se nesto od tamo moze kakav plin ili benzin uvesti pa isao da licno namirise ima li para