Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pita

#1 Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by pita »

http://sarajevo-x.com/clanak/090519006/komentari
Zar vam se ne cini...da ovaka poltika..eu, hr, srb...etc...vodi da toga..da na politicki nacin zavrsi ratni cilj: nema BiH...i da se uklone muslimani iz bih
Da zivis u getu, bijedi, jadu, cemeru, siromastinji, bez kontakta sa svijetom, da si zatvoren..dok europa funkcionira bez granica...etc...mislim, da je to stanje gore nego u ratu....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by Truba »

dajte ba sta vam je

putovnica bez para je kao obični papir
amrica

#3 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by amrica »

jah, eto su nam drugi krivi... eu, srbi, hrvati.... a mi jadni, nista krivi nismo? :shock:

Nismo usvojili zakone, ili ne sprovodimo usvojene zakone, mito i nepotizam do plus beskonacno, korumpirani politicari.... a uz to entiteti, troglavo predsjednistvo, i sve trostruko i trostrano i na troje, a najvise lopovluk.
Kome treba 'vaka zemlja? Nakaradna.
A sto susjedi i komsije imaju druge pasose....to je njihova sreca, a ne polItika EU.
patrius

#4 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by patrius »

Da,vjerovatno je "sreca".Ma 100% sreca :roll: Cista lutrija.Bingo!!! :shock:
zgembo_sa

#5 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by zgembo_sa »

A sta ako se mi sad kad nas zapad ne zeli, okrenemo na istok, recimo da uspostavimo specijalne veze sa Iranom, mozda cak i uspostavimo saradnju na vojnom planu... Previse smo mi mlaki, pustamo da nas prave budalama. Ko fol ocekuju od nas kompromis, a u stvari su nam vezali ruke, dozvolili su fasistima da divljaju, ugradili ih u institucije sistema, nagradjuju recimo agresorsku Srbiju, kao ona je kooperativna, njima ce ukinuti vize. Srbi i Hrvati iz BiH ce, ako vec nisu, svi izvaditi pasose tih drzava i putovati nesmetano, a Bosnjaci ce jedini ostati zatoceni u ovoj evropskoj drzavi. Gospodja Evropa izoluje iskljucivo Bosnjake, od njih pravi Palestince, samo nek se ne iznenadi kad jednog dana dobije sto je trazila...

I da odgovorim ovima koji ce reci "mi smo krivi". A koji to mi? Samo Bosnjaci ili svi mi gradjani BiH? Jer ce samo Bosnjaci ispastati zbog ovoga...
pita

#6 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by pita »

zgembo_sa wrote:A sta ako se mi sad kad nas zapad ne zeli, okrenemo na istok, recimo da uspostavimo specijalne veze sa Iranom, mozda cak i uspostavimo saradnju na vojnom planu... Previse smo mi mlaki, pustamo da nas prave budalama. Ko fol ocekuju od nas kompromis, a u stvari su nam vezali ruke, dozvolili su fasistima da divljaju, ugradili ih u institucije sistema, nagradjuju recimo agresorsku Srbiju, kao ona je kooperativna, njima ce ukinuti vize. Srbi i Hrvati iz BiH ce, ako vec nisu, svi izvaditi pasose tih drzava i putovati nesmetano, a Bosnjaci ce jedini ostati zatoceni u ovoj evropskoj drzavi. Gospodja Evropa izoluje iskljucivo Bosnjake, od njih pravi Palestince, samo nek se ne iznenadi kad jednog dana dobije sto je trazila...

I da odgovorim ovima koji ce reci "mi smo krivi". A koji to mi? Samo Bosnjaci ili svi mi gradjani BiH? Jer ce samo Bosnjaci ispastati zbog ovoga...
Samo..se nadam da za 20-30 godina necemo pricati o novoj gazi, palestini...kako stvari sada idu je to vjerojatno...
Ne znam sto je rijesnje...da se to ne dogodi...ali....izgleda da nam se lose pise...
Haris.ba

#7 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by Haris.ba »

Pogorelica, planiranje napada na strane snage u BiH, pomaganje al-kaide, dobivanje pasosa i licnih dokumenata na lijepe oci su sve delanja mrskih neprijatelja iz Bantustana. Svi su krivi, mi nista....
susc_ovjek

#8 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by susc_ovjek »

Joj debilizma, pa ljudi, kad ce te shvati: EU HOCE NAS, samo mi nasim ponasanjem (ne donosenjem zakona) necemo EU!!

Znaci, prvo shvatite da je u nama (a to je cijela BiH, 2 entiteta, 3 naroda, milijadu ministara i vlada, sve po zakonu) problem!
oldplague

#9 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by oldplague »

Zgembo, spinuješ. Ovakva politika neće se odraziti na Bošnjake, već na sve one građane BiH koji posjeduju samo bh. pasoš, a to ni slučajno nisu Bošnjaci. Ja nisam Bošnjakinja i posjedujem samo bh. državljanstvo, dočim znam mnoooogooo Bošnjaka koji su se putovnice i domovnice davno dočepali, neki još u vrijeme rata.
Dakle, nije riječ o uroti protiv Bošnjaka, već o uroti protiv BiH.
patrius

#10 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by patrius »

Rjesenje je revolucionarno organizovanje,sto podrazumijeva mnogo zajebanih stvari...Zato,recimo npr.,nemamo vojsku,zato smo entitetizirani i kantonizirani,zato Mileta boli djon za Sudom BIH,koji,ruku na srce,i nije bogzna kako ozbiljna institucija,zato imamo dvojna drzavljanstva kako bi zlocinci bez problema bjezali (doduse,ovo je vrlo kompleksno pitanje),zato ne kontrolisemo vlastiti zracni prostor,zato...uh,ima toga kol*ko hoces...U medjuvremenu,mi se bavimo bizarnostima tipa Slavuja,Ive Mire Jovica,Sadika Bahtica,Mirsada Kebe,brace Latic,ili onog nesretnika dole iz one skole...
"Budjenje" ce biti bolno,to je fakat...
mark II

#11 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by mark II »

Haris.ba wrote:Pogorelica, planiranje napada na strane snage u BiH, pomaganje al-kaide, dobivanje pasosa i licnih dokumenata na lijepe oci su sve delanja mrskih neprijatelja iz Bantustana. Svi su krivi, mi nista....
Sve što si rekao je obična špekulacija, niko još nije vidio nikakve štete od mrskih Bošnjaka. Sa druge strane međunarodnim sudom utvrđen genocid je fakat, oh da, genocid je sproveden samo nad strašnim teroristime koje tako strastveno spominješ u kontekstu krivnje za nedobijanje zelenog svjetla za Evropu. Oh, ni jedan od razloga koje si spomenuo nisu razlozi zbog kojih nismo dobili vizne olakšice. Eh, da, većina terorista je imala saudijske, američke i britanske pasoše, pa ih ti strastveno ne svrsta u potencijalnu opasnost - oni svi nesmetano putuhu svugdje. Ima li još nešto za što su Bošnjaci krivi - ponekad pomislim kada pročitam postove poput tvojih, da je Karadžić bio u pravu, i da bi se nestankom "Muslimana" sve riješilo, a potom sebi kažem da je Evropa toliko demokratska da nikad to ne bi dozvolila (pa se zbunim kada se sjetim kako su nas hladno gledali u ratu i čekali da nestanemo - malehni genocid se dešava, a oni svršavaju). Vidim i ti podržavaš taj Karadžićev stav, dobro, to je demokratija. Karadžićevi i Bobanovi šegrti mogu slobodno u Evropu, mada su dokazano činili genocid, ali neka si nam rekao zašto smo mi gori. Hvala ti. Ne bih skontao da ti to nisi rekao. Btw., da nisi član nekog sado-mazo kluba?
Haris.ba

#12 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by Haris.ba »

zgembo_sa wrote:A sta ako se mi sad kad nas zapad ne zeli, okrenemo na istok, recimo da uspostavimo specijalne veze sa Iranom, mozda cak i uspostavimo saradnju na vojnom planu...
Osovina zla: Iran, Sjeverna Koreja i BiH
zgembo_sa wrote:. Previse smo mi mlaki, pustamo da nas prave budalama
Nije ti palo napamet da nas ONI ne prave budalama. Mi jesmo budale.
zgembo_sa wrote:a Bosnjaci ce jedini ostati zatoceni u ovoj evropskoj drzavi.
Ja nesta ne vidim da su Bosnjaci "zatoceni". Mozda mentalno.
zgembo_sa wrote:Jer ce samo Bosnjaci ispastati zbog ovoga...
Bosnjaci - najvece zrtve svijeta. :thumbup: Kad skontamo da nam svijet nije kriv, nego da smo mi - bice bolje. (Sjecam se kad je Tihic rekao slicnu stvar pa se digla haranga da mu dokaze kako je u krivu. A samo pogledajte kakve nas karikature politicari okruzuju koje MI biramo. I onda kriv svijet? Nidje veze...)
zgembo_sa

#13 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by zgembo_sa »

Haris.ba wrote:Pogorelica, planiranje napada na strane snage u BiH, pomaganje al-kaide, dobivanje pasosa i licnih dokumenata na lijepe oci su sve delanja mrskih neprijatelja iz Bantustana. Svi su krivi, mi nista....
Pogorelica je sranje obicno, to moze samo neko djetinjast uzimati kao razlog za ovo, za pomaganje al-kaide lazes, dobivanje dokumenata na lijepe oci je gotovo iskljucivo vezano za Srbe, koji su CIPS-ove dokumente dijelili sakom i kapom kriminalcima sa laznim imenima (naravno namjerno da bi se podrivao CIPS). U svakom slucaju, zbog svega sto su pogrijesili ili namjerno skrivili jedni, drugi ili treci, ispastace samo Bosnjaci. I sad ti reci kako su samo Bosnjaci krivi za sve.

Prvo su dozvolili da se nad Bosnjacima desi prvi genocid na teritoriju Evrope nakon drugog svjetskog rata, a sada ih jos i dodatno izoluju. Prava kurvanjska politika. Ne treba se cuditi kad za jedno 10-20 godina ovdje budemo imali bombase samoubice, u srcu Evrope... Sto posijes...
oldplague

#14 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by oldplague »

Ponavljam, zbog ovoga trpe samo oni koji nemaju dvojno državljanstvo, a ne Bošnjaci. Mnogi Bošnjaci imaju dvojno državljanstvo. Bezvezna konstrukcija, ali vidim da se prima.
Ateista

#15 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by Ateista »

zgembo_sa wrote:A sta ako se mi sad kad nas zapad ne zeli, okrenemo na istok, recimo da uspostavimo specijalne veze sa Iranom, mozda cak i uspostavimo saradnju na vojnom planu... Previse smo mi mlaki, pustamo da nas prave budalama. Ko fol ocekuju od nas kompromis, a u stvari su nam vezali ruke, dozvolili su fasistima da divljaju, ugradili ih u institucije sistema, nagradjuju recimo agresorsku Srbiju, kao ona je kooperativna, njima ce ukinuti vize. Srbi i Hrvati iz BiH ce, ako vec nisu, svi izvaditi pasose tih drzava i putovati nesmetano, a Bosnjaci ce jedini ostati zatoceni u ovoj evropskoj drzavi. Gospodja Evropa izoluje iskljucivo Bosnjake, od njih pravi Palestince, samo nek se ne iznenadi kad jednog dana dobije sto je trazila...

Ne zaboravi, ima nas i BOSANACA, moras prihvatiti da se ne dijele svi na bosnjake, srb i hrvate, a i mi BOSANCI cemo ispastati kao i vi, zahvaljujuci nasim politicarima. Otvori malo oci i vidjeces da je ova zemlja suplja, nista se ne moze uraditi kako treba, a najlakse je prebacivati na druge, kakve veze ima protekli rat sa tm sto mi nismo sposobin za EU - nikakve, to samo ti lijecis svoj nacionalizam.
pita

#16 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by pita »

oldplague wrote:Zgembo, spinuješ. Ovakva politika neće se odraziti na Bošnjake, već na sve one građane BiH koji posjeduju samo bh. pasoš, a to ni slučajno nisu Bošnjaci. Ja nisam Bošnjakinja i posjedujem samo bh. državljanstvo, dočim znam mnoooogooo Bošnjaka koji su se putovnice i domovnice davno dočepali, neki još u vrijeme rata.
To...da nemas drzavljansvo osim bih je do tebe. Vjerojatno ga mozes dobiti i to ces uraditi kada bude potrebno.
Jednostavno i uvjeran sam..eu i amerika su napravili invalida od BiH. Jer na njihovu zalost srbi i hrvati nisu ocistli bih od muslimana u doglednom roku...odlucili su se da ociste bih i da je podjele na politicki nacin.
Najbolji nacin je da nekoga unistis ekonomski..i psiholoski....i to se radi vec 15 godina. NAravno..da na kraju popizdis i posljes sve u PM
zgembo_sa

#17 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by zgembo_sa »

Haris.ba wrote:
zgembo_sa wrote:A sta ako se mi sad kad nas zapad ne zeli, okrenemo na istok, recimo da uspostavimo specijalne veze sa Iranom, mozda cak i uspostavimo saradnju na vojnom planu...
Osovina zla: Iran, Sjeverna Koreja i BiH
Uaaau, jesi to sad smislio? Koja glupost :roll:
Haris.ba wrote:
zgembo_sa wrote:. Previse smo mi mlaki, pustamo da nas prave budalama
Nije ti palo napamet da nas ONI ne prave budalama. Mi jesmo budale.
Govori za sebe.
Haris.ba wrote:
zgembo_sa wrote:a Bosnjaci ce jedini ostati zatoceni u ovoj evropskoj drzavi.
Ja nesta ne vidim da su Bosnjaci "zatoceni". Mozda mentalno.
Opet rekoh govori za sebe.
Haris.ba wrote:
zgembo_sa wrote:Jer ce samo Bosnjaci ispastati zbog ovoga...
Bosnjaci - najvece zrtve svijeta. :thumbup: Kad skontamo da nam svijet nije kriv, nego da smo mi - bice bolje. (Sjecam se kad je Tihic rekao slicnu stvar pa se digla haranga da mu dokaze kako je u krivu. A samo pogledajte kakve nas karikature politicari okruzuju koje MI biramo. I onda kriv svijet? Nidje veze...)
Ma vidi molim te sto si mi pametan. Evo nek mi Bosnjaci izaberemo koga god hoces, nekog najboljeg moguceg i sta onda... Imas s druge strane recimo Dodika koji namjerno radi sve da bi blokirao ovu drzavu jer mu ide u prilog da se ljudi u RS vise identifikuju sa Srbijom nego sa BiH i jer ima iste ciljeve kao i Karadzic, Mladic, Milosevic... Samo nastavlja gdje su oni stali. Napravi se dobar projekat - CIPS, a onda Srbi syebu projekat tako sto dijele CIPS dokumente kriminalcima pod laznim imenima i to sakom i kapom. I eto sad su Bosnjaci za to krivi jelde, jer ce samo oni ispastati zbog toga.

Ne budi licemjeran...
Haris.ba

#18 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by Haris.ba »

mark II wrote:
Sve što si rekao je obična špekulacija, niko još nije vidio nikakve štete od mrskih Bošnjaka. Sa druge strane međunarodnim sudom utvrđen genocid je fakat, oh da, genocid je sproveden samo nad strašnim teroristime koje tako strastveno spominješ u kontekstu krivnje za nedobijanje zelenog svjetla za Evropu. Oh, ni jedan od razloga koje si spomenuo nisu razlozi zbog kojih nismo dobili vizne olakšice. Eh, da, većina terorista je imala saudijske, američke i britanske pasoše, pa ih ti strastveno ne svrsta u potencijalnu opasnost - oni svi nesmetano putuhu svugdje. Ima li još nešto za što su Bošnjaci krivi - ponekad pomislim kada pročitam postove poput tvojih, da je Karadžić bio u pravu, i da bi se nestankom "Muslimana" sve riješilo, a potom sebi kažem da je Evropa toliko demokratska da nikad to ne bi dozvolila (pa se zbunim kada se sjetim kako su nas hladno gledali u ratu i čekali da nestanemo - malehni genocid se dešava, a oni svršavaju). Vidim i ti podržavaš taj Karadžićev stav, dobro, to je demokratija. Karadžićevi i Bobanovi šegrti mogu slobodno u Evropu, mada su dokazano činili genocid, ali neka si nam rekao zašto smo mi gori. Hvala ti. Ne bih skontao da ti to nisi rekao. Btw., da nisi član nekog sado-mazo kluba?
Pogorelica - spekulacija? :D
Kakve veze genocid sad ima? Trebamo dobiti vizne olaksice zbog genocida?
Teroristi nesmetano ne putuju. Kad ih se otkrije zavrse u zatvoru. Samo u Bosni olakho otvaraju "dobrotvorne organizacije".
Okrivljen sam da podrzavam svoj nestanak(karadziceve mitomanije)? Zanimljivo.
Pretpostavljam mislis da karadzicevi i bobanovi segrti su Hrvati i Srbi. Da ne generalizujes nikako...
Za nase stanje krivim Nas. Evropa, Amerikanci, Srbi, Hrvati, Kinezi, Romi, marsovci postupaju sa tobom onako kako mogu. Ako te mogu maltretirati, jesu li oni krivi sto te MOGU maltretirati? Ili ti?
zgembo_sa

#19 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by zgembo_sa »

Ateista wrote:

Ne zaboravi, ima nas i BOSANACA, moras prihvatiti da se ne dijele svi na bosnjake, srb i hrvate, a i mi BOSANCI cemo ispastati kao i vi, zahvaljujuci nasim politicarima. Otvori malo oci i vidjeces da je ova zemlja suplja, nista se ne moze uraditi kako treba, a najlakse je prebacivati na druge, kakve veze ima protekli rat sa tm sto mi nismo sposobin za EU - nikakve, to samo ti lijecis svoj nacionalizam.
Ma vala i Bosanaca koji se etnicki ne izjasnjavaju, a nemaju pasos susjednih drzava nema mozda ni 1%, tako da ste samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Ovo ce pogoditi oko 50% stanovnika BiH, gotovo iskljucivo Bosnjake.

P.S. Nacionalista ti tata.
mark II

#20 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by mark II »

oldplague wrote:Ponavljam, zbog ovoga trpe samo oni koji nemaju dvojno državljanstvo, a ne Bošnjaci. Mnogi Bošnjaci imaju dvojno državljanstvo. Bezvezna konstrukcija, ali vidim da se prima.
Mnogi, ali velika većina ne - niti velika većina ima mogućnost da ga dobije. Velika većina ostalih nema nikakvih smetnji da dobije srpski-hrvatski pasoš. Izolirani će ostati isključivo Bošnjaci, i to isključivo zato što su muslimani. Evropa posprema svoje dvorište i čisti sve one koji su nepoželjni, to je sasvim normalno - ko još u Evropi želi autohtoni evropski muslimanski narod? Niko! Jer, zašto bi ga želio? Muslimani su Evropljanima problem jer su muslimani, pa oni malo zažmire, i nas više nema. A mi imamo kompleksaše tipa Pogorelica i gluposti - tipove koji su manijakalno iskompleksirani i turobno kratkovidi; koji bi četniku halalili da im mamu prekolje, ali zato mojne dirati "svetost pogoreličkog grijeha". Pogorelica je nova muslimanska paradigma. Ma pliz.
oldplague

#21 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by oldplague »

pita wrote:
oldplague wrote:Zgembo, spinuješ. Ovakva politika neće se odraziti na Bošnjake, već na sve one građane BiH koji posjeduju samo bh. pasoš, a to ni slučajno nisu Bošnjaci. Ja nisam Bošnjakinja i posjedujem samo bh. državljanstvo, dočim znam mnoooogooo Bošnjaka koji su se putovnice i domovnice davno dočepali, neki još u vrijeme rata.
To...da nemas drzavljansvo osim bih je do tebe. Vjerojatno ga mozes dobiti i to ces uraditi kada bude potrebno.
Jednostavno i uvjeran sam..eu i amerika su napravili invalida od BiH. Jer na njihovu zalost srbi i hrvati nisu ocistli bih od muslimana u doglednom roku...odlucili su se da ociste bih i da je podjele na politicki nacin.
Najbolji nacin je da nekoga unistis ekonomski..i psiholoski....i to se radi vec 15 godina. NAravno..da na kraju popizdis i posljes sve u PM
To da ti nemaš drugog državljanstva osim bosanskog je također do tebe. Već sam napisala da veliki broj Bošnjaka ima dvojno državljanstvo, uglavnom hrvatsko, s tim da Bošnjaci sa Sandžaka imaju i srbijansko/crnogorsko. Znači do tebe je, tvoj izbor, kao što je i moj izbor da imam samo bh. pasoš. Opet nema govora o uroti protiv Bošnjaka. Samo protiv BiH.
zgembo_sa

#22 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by zgembo_sa »

oldplague wrote:Ponavljam, zbog ovoga trpe samo oni koji nemaju dvojno državljanstvo, a ne Bošnjaci. Mnogi Bošnjaci imaju dvojno državljanstvo. Bezvezna konstrukcija, ali vidim da se prima.
Pa sigurno bar 90% Hrvata ima hrvatsko drzavljanstvo, a kod Srba ce se brzo doci do istog ili veceg procenta zbog ukidanja viza. Od koga ce Bosnjaci traziti dvojno drzavljanstvo? Jasno je i tebi koga ovo najvise pogadja, samo se pravis lud.
Ateista

#23 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by Ateista »

pita wrote:
Kako ne kontas, za pasos nema nema veze sta si, bitno je da ti je neko od roditelja ili blize rodbine iz Hrvatske ili srbije, a to nikakve vee nema jeli neko srbin, hrvat, bosnjak, bosanac, mijesas babe i zabe.
mark II

#24 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by mark II »

Haris.ba wrote:
mark II wrote:
Pogorelica - spekulacija? :D
Kakve veze genocid sad ima? Trebamo dobiti vizne olaksice zbog genocida?
Teroristi nesmetano ne putuju. Kad ih se otkrije zavrse u zatvoru. Samo u Bosni olakho otvaraju "dobrotvorne organizacije".
Okrivljen sam da podrzavam svoj nestanak(karadziceve mitomanije)? Zanimljivo.
Pretpostavljam mislis da karadzicevi i bobanovi segrti su Hrvati i Srbi. Da ne generalizujes nikako...
Za nase stanje krivim Nas. Evropa, Amerikanci, Srbi, Hrvati, Kinezi, Romi, marsovci postupaju sa tobom onako kako mogu. Ako te mogu maltretirati, jesu li oni krivi sto te MOGU maltretirati? Ili ti?
Genocid ima veze isto koliko i Pogorelica. Ako0 po tebi zbog Pogorelice nismo dobili zeleno svjetlo od Evrope, zašto ga dadoše ostalima, pa među njima ima i onih koji su genocid činili. Bobanovi i Karadžićevi šegrti su oni koji to jesu, jesu li po tebi Bošnjaci određeni paradignom nekakve Pogorelice pa im svima namećeš taj "istočni grijeh". Velim, ti si turobno iskompleksirana i zlonamjerna osoba kada spominješ ovakve laži za nedobijanje viznih olakšica, mrziš Bošnjake jer si vjerovatno i sam iz tog naroda, a volio bi da si sličniji meni, malo izmješaniji, ili možda da si čistokrvni nebošnjak. Trpi "svoju sramotu" :mrgreen:
Haris.ba

#25 Re: Zar ne mislite..da ce ovako dovrsiti ratni cilj

Post by Haris.ba »

zgembo_sa wrote:Napravi se dobar projekat - CIPS, a onda Srbi syebu projekat tako sto dijele CIPS dokumente kriminalcima pod laznim imenima i to sakom i kapom. I eto sad su Bosnjaci za to krivi jelde, jer ce samo oni ispastati zbog toga.

Ne budi licemjeran...
Da srbi su krivi. Oni su dijelili, pa hajmo i mi(npr. P.U. Hadzici).
Post Reply