...vec nije...lolita_xx wrote:Rekoh vec da se ja javljam nekome kad osjetim potreebu, zelju...
Kako mozes drugima spocitavati nesto sto i sama radis?
It takes two to tango...
Ja to vise volim direktno...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
...vec nije...lolita_xx wrote:Rekoh vec da se ja javljam nekome kad osjetim potreebu, zelju...
da, a dok se ti smislis i zivnes ga ono tamo covjek ozenjen, cak i djecu ima. mislim, dobrih prilika a usto slobodnih i nema bas cesto. samo da napomenem da sam ja jedan od takvihpiupiu wrote:Evo, ja u takvoj fazi vec mjesec i po. Jedina razlika -- ja posaljem porukicu, kazem 'ziva sam, no sikiriki, javicu se cim zivnem' ... a onda nazad na forum i no frks,![]()
![]()
Simptomaticno je kako oni koji "zaziru" od svojih prijatelja toliko vole ovaj Forum.piupiu wrote:Evo, ja u takvoj fazi vec mjesec i po. Jedina razlika -- ja posaljem porukicu, kazem 'ziva sam, no sikiriki, javicu se cim zivnem' ... a onda nazad na forum i no frks,![]()
![]()
A je li ti vjerujes da u radiju zive mali ljudi?ponosna_manjina wrote:Ja volim svoj kompjuter, svi moji prijatelji žive u njemu
Da, da, mutni smo, mracni i 'zazirni' ...Abacija wrote:Simptomaticno je kako oni koji "zaziru" od svojih prijatelja toliko vole ovaj Forum.piupiu wrote:Evo, ja u takvoj fazi vec mjesec i po. Jedina razlika -- ja posaljem porukicu, kazem 'ziva sam, no sikiriki, javicu se cim zivnem' ... a onda nazad na forum i no frks,![]()
![]()
![]()
Vjerujem da u radiju žive veliki ljudi... radio je samo naigled malen aparat ali iznutra su prostranstva buraz, prostranstvaAbacija wrote:A je li ti vjerujes da u radiju zive mali ljudi?ponosna_manjina wrote:Ja volim svoj kompjuter, svi moji prijatelji žive u njemu
Nek' si mu vala odbrusio.ponosna_manjina wrote:
Vjerujem da u radiju žive veliki ljudi... radio je samo naigled malen aparat ali iznutra su prostranstva buraz, prostranstva
Oni koji ne vole se-x ...oops sa-xpiupiu wrote:
Oni koji 'zaziru' od svojih prijatelja vole Sa-X![]()
Abacija voli Forum Sa-X
Abacija 'zazire' od svojih prijatelja (ali ne i od slavkakojiimadilera ?????)
... i ne voli se-x ...Latinica wrote:Nek' si mu vala odbrusio.ponosna_manjina wrote:
Vjerujem da u radiju žive veliki ljudi... radio je samo naigled malen aparat ali iznutra su prostranstva buraz, prostranstva![]()
![]()
Oni koji ne vole se-x ...oops sa-xpiupiu wrote:
Oni koji 'zaziru' od svojih prijatelja vole Sa-X![]()
Abacija voli Forum Sa-X
Abacija 'zazire' od svojih prijatelja (ali ne i od slavkakojiimadilera ?????)- nemaju prijatelja.
![]()
Abacija ne voli sa-x.
Abacija nema prijatelja.
Idiot's Guide to Psychotherapy - Vol 1.piupiu wrote:
... i ne voli se-x ...![]()
![]()
Sto se mene tice ozezi.Latinica wrote:A samo sto nas je krenulo.Nemoj @Bumbar BONICKO, dze ce ti dusa ?
![]()
MoRemo li na bezcenzurnu varijantu ?
Latinica wrote:A samo sto nas je krenulo.Nemoj @Bumbar BONICKO, dze ce ti dusa ?
![]()
MoRemo li na bezcenzurnu varijantu ?
Bumbar wrote: u pakao...zna se...
Da! Velika istina! Jer mi, na jedan nacin, odlucujemo sami o svemu kada se prema nekom tako postavimo, kazemo meni treba ovo i ono i tu je kraj price. Pritom ni trunku ne mislimo o osjecaju druge strane. O tome koliko bi drugoj strani znacilo da je sada ne iskljucujemo kada je dosad uvijek bila uz nas. Koliko bi joj znacilo da nas vidi u nekom trenutku, poprica... Ali naravno, ne mislimo u tom smjeru vec u onom "ma hajde, bila je ili bio uvijek tu i sve razumio i ovo ce, zasto ne bi, sta imam tu puno pricati i polemisati. Meni treba mir i necu da je ili ga vidim sada". Svi mislimo ovako, SVI, ma koliko poricali. Ja ovdje ne pricam o ljudima koji nas zovu da bi nam uzimali vrijeme i svoje ubijali nama vec o PRIJATELJIMA. I tu se radi najvise upravo o tom uzimanju zdravo za gotovo. Kada neciju naklonost tek pridobijamo uvijek imamo vremena i tada ne trazimo mir, kada je vec imamo dajemo sebi vise prava, pa nam je cak i malo cesce javljanje i briga tusenje, dosadjivanje, pa onda malo pocnemo sami krojiti kako bi i sta trebalo... I tako redom...Aurora Borealis wrote:kao da ste ih pocheli uzimati zdravo za gotovo. A jedini oni bi bili tu kad vam sve ladje potonu.
U pravu si ti @Curice, ima neshto prokletu u chovjeku.
Nekoliko mojih posljednjih postova je bila zeza ali sam dobio opomenu i ja cu je postovati.lolita_xx wrote:joj abacija jesi ti navalio na forum...
sta kad se jednostavno ne osjecas dobro, kada nisi dobro drustvo, kada zelis biti malo sam? sto ni slucajno ne znaci da nekog manje volim ili da ga ne zelim u svom drustvu.
Abacija, duso moja, to je bila sala ... (vidi raspravu prije mog posta -- "kako imas vremena da s nama pricas na forumu, a za prijatelja ne moze ni sms ...")Abacija wrote:Nekoliko mojih posljednjih postova je bila zeza ali sam dobio opomenu i ja cu je postovati.lolita_xx wrote:joj abacija jesi ti navalio na forum...
sta kad se jednostavno ne osjecas dobro, kada nisi dobro drustvo, kada zelis biti malo sam? sto ni slucajno ne znaci da nekog manje volim ili da ga ne zelim u svom drustvu.![]()
Sto se tice same teme... Dosta toga dobrog je vec napisano;svima. Ono sto je mene ovdje ponukalo je kako neko moze zeliti da bude sam (primjer koji nam je dala @piupiu - http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 2#p2228522) a onda dodje na Forum! To ne kontam.