Ako ne želiš da pomažeš, nisi ne treb'o otvarat' ordinacijuburek_in_space wrote:Otkako si se otrijeznio mene davish u kriznim situacijama!![]()
![]()
Pu majku mu, kako ovo ranije ne skontahpustopoljina wrote:ono-pijem da te zaboravim,ali te onda vidim duplo![]()
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ako ne želiš da pomažeš, nisi ne treb'o otvarat' ordinacijuburek_in_space wrote:Otkako si se otrijeznio mene davish u kriznim situacijama!![]()
![]()
Pu majku mu, kako ovo ranije ne skontahpustopoljina wrote:ono-pijem da te zaboravim,ali te onda vidim duplo![]()
I ovo si potpuno u pravu, dešavalo mi se i to.nekad se tako odmaknes od svijeta i gledas novim ocima...tako ti se nekad zgade ljudi...ljudski rod...
Misliš sama - sama, il sama - da nemaš vezu?lolita_xx wrote:ja bih uvijek da budem sama
pa kad razmislis sve je neka vezaLayne wrote:Misliš sama - sama, il sama - da nemaš vezu?lolita_xx wrote:ja bih uvijek da budem sama
Ma dobra si ti, mene niko ne shvatalolita_xx wrote:sreca ima par izuzetaka
Prodajem jeftino shtrikove za vjeshanje!sheilak wrote:@ pustopoljina
Da, neke veze ostanu prekinute. I bude mi nekad zao jer mi i nedostaju, ali onda shvatim da je ovako bolje i da nemam snage ponovo vezati ih i ulagati u njih, graditi prijateljstva za koja znam da ce me opterecivati. Jednostavno, nemam vise snage za obaveze, nikakve ( nikad je nisam ni imala), nastojim ih smanjiti na najmanju mogucu mjeru. Sve mi se to cini kao oduzimanje vremena, ne samo poznanici, izlasci, nego apsolutno cijela svakodnevnost je krvopijska
Ne vidim smisla u svemu tome.
pocni chatati s prijateljima.lolita_xx wrote:pa kad razmislis sve je neka vezaLayne wrote:Misliš sama - sama, il sama - da nemaš vezu?lolita_xx wrote:ja bih uvijek da budem samama postala sam takva da nikad nemam vremena, mrsko mi se javljati na tel, pisati sms, sve kontam proci ce, ali ne prolazi
doktore, sta je ba s ovim zenama? ovo proljetna depresija? ili mozda nesto drugo...burek_in_space wrote:Prodajem jeftino shtrikove za vjeshanje!sheilak wrote:@ pustopoljina
Da, neke veze ostanu prekinute. I bude mi nekad zao jer mi i nedostaju, ali onda shvatim da je ovako bolje i da nemam snage ponovo vezati ih i ulagati u njih, graditi prijateljstva za koja znam da ce me opterecivati. Jednostavno, nemam vise snage za obaveze, nikakve ( nikad je nisam ni imala), nastojim ih smanjiti na najmanju mogucu mjeru. Sve mi se to cini kao oduzimanje vremena, ne samo poznanici, izlasci, nego apsolutno cijela svakodnevnost je krvopijska
![]()
burek_in_space wrote:Prodajem jeftino shtrikove za vjeshanje!sheilak wrote:@ pustopoljina
![]()
najbolje ti je lezi u krevet i cekaj smrt. evo vama depresivnim jedna prigodna muzicka numera:sheilak wrote:burek_in_space wrote:Prodajem jeftino shtrikove za vjeshanje!sheilak wrote:@ pustopoljina
![]()
![]()
Ma mrsko mi se i objesiti.Treba ustati, dici ruku, uzet gajtan - posla je tu bolan previse.
Vjesham jeftino po kucama!sheilak wrote:
Ma mrsko mi se i objesiti.Treba ustati, dici ruku, uzet gajtan - posla je tu bolan previse.
Imam rjeshenje breezeeeeecallmethebreeeze wrote:
doktore, sta je ba s ovim zenama? ovo proljetna depresija? ili mozda nesto drugo...
![]()
mojne nime, ja sam upravo danas poceo novi program, sutra necu moci na vrata pozvoniti, a kamoli da se slikam.burek_in_space wrote:Imam rjeshenje breezeeeeecallmethebreeeze wrote:
doktore, sta je ba s ovim zenama? ovo proljetna depresija? ili mozda nesto drugo...
![]()
![]()
Ti i ja,kao stari bilderibi trebali da se slikamo bez majica i ovim curicama pokazhemo da od goreg uvijek ima gore!
![]()
A kako će ovo meni pomoćiburek_in_space wrote:Ti i ja,kao stari bilderibi trebali da se slikamo bez majica i ovim curicama pokazhemo da od goreg uvijek ima gore!
![]()
Kakav program,masa,definicija...detalje molim na pp!callmethebreeeze wrote:mojne nime, ja sam upravo danas poceo novi program, sutra necu moci na vrata pozvoniti, a kamoli da se slikam.burek_in_space wrote:Imam rjeshenje breezeeeeecallmethebreeeze wrote:
![]()
![]()
Ti i ja,kao stari bilderibi trebali da se slikamo bez majica i ovim curicama pokazhemo da od goreg uvijek ima gore!
![]()
![]()
![]()
dobra idejacallmethebreeeze wrote: pocni chatati s prijateljima.
![]()
Ti si kolateralna shteta druzhe,zhao mi je!Layne wrote:A kako će ovo meni pomoćiburek_in_space wrote:Ti i ja,kao stari bilderibi trebali da se slikamo bez majica i ovim curicama pokazhemo da od goreg uvijek ima gore!
![]()
![]()
![]()
Haj skontaj nešt' da se i ja izLJečim![]()