UKINIMO RELIGIJU
Zar je ovo polozaj zene u islamu
-
St.Germain
eee...nisi ti bio ovdje kad sam se ja zalagao za ukidanje foruma religija. Barem sam uspio da se ne zove samo takoumro je mostar wrote:zato
UKINIMO RELIGIJU![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Tito je zaaakonumro je mostar wrote:zato
UKINIMO RELIGIJU![]()
![]()
- Fair Life
U pravu si... nema veze.Epox wrote:Expert, kakve ovo veze ima sa islamom??
Il` je ovo ono da se nesto kaze pa hajde![]()
Ovaj Ahmed koji je zaklao svoje kceri da bi "sacuvao cast" nije covjek, on je divlji pas.
Do sada nikad nisam vidio psa koji se izuva pred vratima dzamije.
- kekec
Citam, nisam citirao kompletan clanak, samo dio, koji sam kombinovao sa "tigris-postom", da se izjasnimSt.Germain wrote:ni ti ne citas temu prije nego se javis..eto ti clanka gore iznad. U nasem, aj vajno razvijenom i naprednom drustvu poput Njemacke, zene na visim pozicijama i dalje zaradjuju 30% manje nego muski...
k temi: stav monoteistickih religija naspram zena je nazadan, ponizavajuci i uvredljiv. Tako ti je kad mudonje pisu istoriju svijeta.
vezano za "teoriju" i "praksu":
"...udariti kao cetkicom za zube, s jedne i klanja vlastite djece s druge strane.
-
St.Germain
ne vidis dobroMurisno1 wrote:Evo kolko ja vidim svi koji poznaju Islam brane i Islam i ženu a ovi što ga mrze i ne poznaju blate Islam a nepoznavanjem blate ženu!
-
Murisno1
A koga vi konkretno i od koga branite ovdje?
Ja vidjeh na nekoliko mjesta na ovoj temi (ili na nekoj sličnoj)da neka djevojka muslimanka govori u korist Islama , brani i poštuje i što je najvažnije ne žali se!
Ja vidjeh na nekoliko mjesta na ovoj temi (ili na nekoj sličnoj)da neka djevojka muslimanka govori u korist Islama , brani i poštuje i što je najvažnije ne žali se!
Je li se javila ijedna muslimanka ovdje da se požalila?bajazit (citat):
pogledao sam ja naslov teme samo se nesto puno dusebriznici pogoto krscanski brinu za polozaj zene u islamu.neka svako mete ispred svojih vrata.
-
lammija
Ma pisite vi sta hocete ali Islam se najbrze siri najvise od svih religija , posebno na Zapadu a od povratnika u Islam vecinu cine zene !
Interesantno zar ne ?
Islam oslobadja zenu od ponizenja , oslobadja je da izgleda kao krava sto je izvedena na pijacu pa je razgledaju i procjenjuju koliko bi im para donijela
Interesantno zar ne ?
Islam oslobadja zenu od ponizenja , oslobadja je da izgleda kao krava sto je izvedena na pijacu pa je razgledaju i procjenjuju koliko bi im para donijela
- danas
ma stas' ovi su valjda eto napredni, pa kupuju krave na nevidjenodigger wrote:Hej Danas; muuuulammija wrote:... oslobadja je da izgleda kao krava sto je izvedena na pijacu pa je razgledaju i procjenjuju koliko bi im para donijela
samo nek je krava, daj sta das...
-
mostarac
nek si nam reklalammija wrote:Ma pisite vi sta hocete ali Islam se najbrze siri najvise od svih religija , posebno na Zapadu a od povratnika u Islam vecinu cine zene !
Interesantno zar ne ?
- Fair Life
lammija wrote:Ma pisite vi sta hocete ali Islam se najbrze siri najvise od svih religija , posebno na Zapadu a od povratnika u Islam vecinu cine zene !
Interesantno zar ne ?

- danas
pa eto, recimo kaze da iako je lezbejka i ne zeli da se uda, i dalje moze biti dobra muslimanka... i da je propisno obucena i bez hidzaba...jusuff wrote:i, danas, sta hoce ta sto su joj usta preljepljena?danas wrote:evo jeste, javila se recimo ovdje...Murisno1 wrote: Je li se javila ijedna muslimanka ovdje da se požalila?
i eto, tako svasta nesta...
-
jusuff
a lezbejka, sad mi je jasno...danas wrote:pa eto, recimo kaze da iako je lezbejka i ne zeli da se uda, i dalje moze biti dobra muslimanka... i da je propisno obucena i bez hidzaba...jusuff wrote:i, danas, sta hoce ta sto su joj usta preljepljena?danas wrote: evo jeste, javila se recimo ovdje...
- Bosanac sa dna kace
A kojim je to sve argumentima dokazala da moze biti takva muslimanka?danas wrote:pa eto, recimo kaze da iako je lezbejka i ne zeli da se uda, i dalje moze biti dobra muslimanka... i da je propisno obucena i bez hidzaba...jusuff wrote:i, danas, sta hoce ta sto su joj usta preljepljena?danas wrote: evo jeste, javila se recimo ovdje...
- danas
nemam sad vremana, ali evo za pocetak...Bosanac sa dna kace wrote: A kojim je to sve argumentima dokazala da moze biti takva muslimanka?
http://www.muslim-refusenik.com/index.html
http://www.muslim-refusenik.com/sources.html