zar bas ni jedan fakultet nije dobar :/

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
hidrant

#26 Re: zar bas ni jedan fakultet nije dobar :/

Post by hidrant »

dr.Gonzo wrote:Sa sigurnoscu mogu govoriti samo za fakultet koji sam zavrsio, a koji je inace na dobrom glasu (po meni neopravdano, vjerovatno jer su ostali gori).
Za ostale ne znam, al dabogda da su ista bolji. Imajuci u vidu sredinu u kojoj se radnja odvija, cisto sumnjam.
Mislim da bi ti iz protesta trebao zapaliti diplomu i organizovati proteste ispred zgrade vlade da se ukinu sve
skole u drzavi.
Naravno to treba da podrazumjeva osnovne,srednje i naravno sve fakultete.
Trebali bi razmislit i o obdanistima jer se djeca tu izlazu opasnosti da nauce citati.
dr.Gonzo

#27 Re: zar bas ni jedan fakultet nije dobar :/

Post by dr.Gonzo »

Pa zbori, da čujemo tvoje viđenje, možda @kokici slika o fakultetima bude jasnija...
Napisao sam ga na temi o PMF- (http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5&start=48), pa da se ne ponavljam.
Mislim da bi ti iz protesta trebao zapaliti diplomu i organizovati proteste ispred zgrade vlade da se ukinu sve
skole u drzavi.
Naravno to treba da podrazumjeva osnovne,srednje i naravno sve fakultete.
Trebali bi razmislit i o obdanistima jer se djeca tu izlazu opasnosti da nauce citati.
Izgleda da te pogadja to sto imam lose misljenje o fakultetu koji studiras, a koji sam ja zavrsio? Kako inace objasniti ovakve reakcije (prvo sugerises da ja savjetujem mlade da ne trebaju studirati, zatim da treba ukinuti skole. Sta je sljedece?). To su nepovezane gluposti na koje nemam razloga da odgovaram. Nista licno, ali bolje ti je da obratis paznju na ono sto ljudi oko tebe pisu. Onda mozes dati neke relevantne komentare.
kockica_kockica

#28 Re: zar bas ni jedan fakultet nije dobar :/

Post by kockica_kockica »

micki125 wrote:
kockica_kockica wrote:[

blago tebi :lol: :lol: :lol: moja bi nana rekla rahat si sine od pameti :lol: :lol:
e šta ću, a za tebe je i bolje da su ostali glupi, jer da smo svi pametni tvoja iznadprosječna :-) inteligencija nebi došla do izražaja. :lol: :lol:
blago tebi sa tobom :oops:
hidrant

#29 Re: zar bas ni jedan fakultet nije dobar :/

Post by hidrant »

dr.Gonzo wrote:

Rekao si da su svi fakulteti losi.
Iz toga se zakljucuje da ne treba studirati.Zasto ici na nesto ili raditi nesto sto je lose?
dr.Gonzo

#30 Re: zar bas ni jedan fakultet nije dobar :/

Post by dr.Gonzo »

I na losem se fakultetu nauci vise nego na nikakvom.
Post Reply