Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bi rekao da 99% majstora ne valja... Ali to je sve relevantno..
Treba mi neko ko Ce mi ovo reci... Ako ima neko da zna... Ako nema hvala svima. Cisti da znam da li da radim ciscenju turba i usisa ili da trazim dalje
Kažeš relevantno?
Šta ti dijagnostika kaže? Ako nisi prodo konektor...
Ja bi rekao da 99% majstora ne valja... Ali to je sve relevantno..
Treba mi neko ko Ce mi ovo reci... Ako ima neko da zna... Ako nema hvala svima. Cisti da znam da li da radim ciscenju turba i usisa ili da trazim dalje
Kažeš relevantno?
Šta ti dijagnostika kaže? Ako nisi prodo konektor...
Dobio sam info da nema nikakvih bresaka, da nista ne izbacuje i zato im je geslo jer ne znaju odakle da krenu a da ne rade dzabni poso
preludezalude wrote:To su nikakvi majstori koji znaju samo iscitati greske. Dijagnosticari nikakvi. Nadji majstora koji zna citati parametre u realnom vremenu.
Danas sam malo sam razradio polugicu na turbini i auto ide malo bolje... daleko opet od onog kako bi trebalo ali na brdu gdje mi je recimo sa 2000 rpm krenuo da gubi snagu sada izvuce... skoro sam 100% siguran da je geometrija prljava... uradicu ciscenje tokom naredne sedmice pa javim...